לתוך הלילה...

a d i d a s 2 1

New member
מה שאמר הפיצול שלי...

זה איפה שהרכבת-המסגר... די קרוב לתחנה המרכזית שם...מרחק נסיעה של חמש דקות אולי...

a d i d a s 2 1

New member
אני אחלה מה איתך??

איזה כף לסיים את הלילה בלקרוא ממך כפרה עליך פיצול יקר... מה צריך יותר מזה? אה כן, אבל זה לא לפורום הזה... ומה איתך את?

אני סבבה אחרי היום המתיש...

כייף גם לי לסיים את הלילה עם חיוך על הפנים... כפרה עלייך... ומה שצריך יותר זה לו לפורום הזה... זה רדוד מדי...

a d i d a s 2 1

New member
אה לו?

:) האמת מקודם הדחתי כלים ונזכרתי בך אבל החלטלתי שמאוחר... וואו כתבתי שיר!! אחרי כמה ימי דכאון של העט והנייר... ואיזה חם פהההה

a d i d a s 2 1

New member
בשביל להגיב על שלך...

אני צריכה לפנות לי יום בשבוע:) האמת...שאני רוצה להגיב קודם על הקודם..ואז לחדיש... מחר אני אשלח לך... גם את השיר וגם את ההתיחסות... כואב לי הראשששש בעעעעעעעע נראה לי שמישהו הדביק אותי!

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחחחח חקי חקי אלונה בדרך

משטרת ה...ה...ה...הדקדוק.. יש משטרת האופנה..משטרת הדקדוק.. ואיזה עוד? תזכירי לי איך קראנו לה..?

kapit5

New member
שמתן לב שהשירשור של ההופעה

מופיעה בעמוד הראשי של תפוז בפורומים? מה יש שם מישהו שקורא את אלפי ההודעות בכל הפורומים ובוחר את המעניינות ביותר?

talytal

New member
האמת, יש פורום שבו אמורים להמליץ

על הודעות שרוצים שיגיעו לדף הראשי. רק שאף אחד לא המליץ שם על השרשור הזה, אז באמת מעניין איך הוא הגיע למומלצים. דרך אגב, גם בקומונות תהיתי בנושא הזה. אם אתן זוכרות, שם הייתה קטגוריה של "הודעות נבחרות". מיסתורין...

kapit5

New member
טליטל כמעט קיבלתי התקף לב

כשראיתי את השירשור בדף הפתיחה.האמת-הזהרת אותנו שמעבר לפורום כרוך ביותר חשיפה.עכיו אני מתחילה להבין את הדברים.

talytal

New member
אחח, ימי הקומונה העליזים...

אבל הייתי אומרת שהמעבר לפורום לא יכל ללכת הרבה יותר חלק ממה שהוא הולך עד כה. אפילו בגזרת הטרולים לא הייתה התנפלות, שזה מאוד מאוד משמח. וכנראה שאכן יש כמה אוהבי ג'קו בצוות תפוז...

למעלה