לתאריך 12.10

_alon_

New member
../images/Emo32.gif לתאריך 12.10

להל"ן תזכורת לנושא שעלה בצאט מספר פעמים. בלון כחול כבר קניתם? כי ב-16 לחודש כולנו תולים בלון כחול. למה? כנסו ללינק המצורף. --------------------------------------------------------------------- אם נכנסת ואם לא עוד הערה: אני חושב שהבלון כיום משמש גם לשאר השבויים והנעדרים ולא רק רון ארד כפי שרשום באתר המצורף.

ליאן.

New member
תזכורת לכך שצריך להחזיר את השבויים?

לא נראה לי שמישהו שוכח את זה, או את הפיגועים היומיים שיוצרים לנו את השגרה המזוויע הזאת. לדעתי הבלון הוא יום גיבוש לאומי, ואולי אפילו (עוד) יום זכרון. יופי שיש תזכורת, כמעט ושכחתי.

_alon_

New member
ציונך הסופי הוא

90. התחלת את התשובה לא טוב ואבל אז שינית את הגישה. ברור שלא תזכורת לכך שצריך להחזיר את השבויים, כי הרי כולם זוכרים. ואכן הרעיון הוא ליצור איחוד (או במילותייך גיבוש) וזכרון וזאת על מנת לא לתת לזכרון להתמוסס עם הזמן בתודעה הישראלית ביחוד בימים טרופים אלו. סך הכל אני מרוצה מתשובתך

בהחלט יום חשוב

כי עם כל הבלגן הנוכחי בארצנו הלחומה, ראוי לציין יום אחד בהם נזכור את אותם האנשים שאיש לדעתי, לא יודע היכן הם. יהודה כץ, צבי פלדמן, זכריה באומל (ממלחמת לבנון), נעדרים כבר 20 שנה. רון ארד נעדר כבר 15 שנים. לגביהם היו הרבה ידיעות מוכחות ולא מוכחות, שהחיילים אינם בחיים יותר. בערב יום כיפור שנת 2000 (לפני שנתיים) נחטפו עדי אביטן, עומר סועאד ובני אברהם. כמה ימים אחריהם נודע שגם אזרח ישראלי, אלחנן טננבאום, נחטף גם הוא. לגביהם אין עדיין ידיעות מוכחות שאינם בחיים. וישנו גם גיא חבר. שמאז שיצא מבסיסו באוגוסט 97, נעלם כלא היה. מלבדם, ישנם עוד כ-400 חיילים מאז קום המדינה, שעדיין מוגדרים כנעדרים.

למעלה