לא רוצה להתערב... אבל בגיל 14 לדעת מהי נשיקה לא נקרא להידרדר... מה שכן, בגיל 14 לדעת מהי חדירה- כן
ל לא נסיך ולא מושלם New member 1/1/06 #21 לא רוצה להתערב... אבל בגיל 14 לדעת מהי נשיקה לא נקרא להידרדר... מה שכן, בגיל 14 לדעת מהי חדירה- כן
ג גלי 1970 New member 1/1/06 #22 ../images/Emo13.gifנו ....אז...הרבה שנים עברו... נכון,נשיקה לא היה כזה נורא...אבל מי שלא הייתה בתולה הייתה "זונה"
../images/Emo13.gifנו ....אז...הרבה שנים עברו... נכון,נשיקה לא היה כזה נורא...אבל מי שלא הייתה בתולה הייתה "זונה"
פ פטריה אחרי הגשם New member 1/1/06 #29 נסיך???????? מכבס תולה זה גם אתה? מה קורה פה???????????????? לא מספרים לי כלום בבית הזה נעלמתי וחזרתי... בחודשיים האחרונים אני כמעט בכלל לא על המחשב, לא יוצא לי... מה נשמע?
נסיך???????? מכבס תולה זה גם אתה? מה קורה פה???????????????? לא מספרים לי כלום בבית הזה נעלמתי וחזרתי... בחודשיים האחרונים אני כמעט בכלל לא על המחשב, לא יוצא לי... מה נשמע?
I idanma New member 1/1/06 #28 חייבים לנסות היתי בסוף שבוע בטיול של 100 גברים פנויים ו100 נשים פנויות , כאשר החברה התחייבה שיהיה בדיוק שווה בשווה נשים וגברים. זה היה מדהיםםם ... שווה...
חייבים לנסות היתי בסוף שבוע בטיול של 100 גברים פנויים ו100 נשים פנויות , כאשר החברה התחייבה שיהיה בדיוק שווה בשווה נשים וגברים. זה היה מדהיםםם ... שווה...