לשישי

IRBaB00n

New member
26.8 - המטאל חוזר לימי שישי !!

THE JOURNEY BEGINES AT FRIDAY THE 26TH OF AUGUST !!!! WE WANT TO TAKE YOU WITH US & שישי, 26.8 במועדון הדאנג'ן, מסיבת השקה לקטלוג החדש של רייבן מטאל במסגרת ליין מטאל\גות' חדש: Masters Of Metal בשיתוף עם Brothers Of Beer
2 רחבות מטאל
רחבה גותית
יחולק הקטלוג החדש של רייבן מטאל בצרוף דיסק אוסף מתנה
דוכן של רייבן מטאל ושל Velvet Goth Fashion כולל הגרלה
שתייה ראשונה חינם הליין אפ: METAL ZONE 1 Brothers Of Beer Dj Yoni HEAVY / BLACK / FOLK / 2 MUCH ALCOHOL IN MY BLOOD METAL METAL ZONE 2 Dj Yishay Swarts Dj Maor Appelbaum DEATH / THRASH / POWER / DOOM / PROGRESSIVE / GOTH GOTHIC ZONE Dj Dror Tiecher EBM / SYNTHPOP / DARK 80'S / INDUSTRIAL

airgirl

New member
Chain Reaction

סער לא מצליח להיכנס לפורום [
], ולכן הוא ביקש ממני שאני אפרסם את השיר הזה.. ציטוט של סער: "זאת גירסת מידי של גיטר פרו, זה דרך תוכנה, לא הקלטה! זה נשמע חרא בגלל זה! נא להתעלם.. לדמיין גיטרות אמיתיות וכו'." [אגב, זה בכלל לא נשמע חרא!] "בנוסף, בגלל שאין שירה בקובץ יש קטעים אשר ישמעו מוזרים... נא לקחת גם את זה בחשבון. וגם עדיין אין תופים, כשיהיו אני אפרסם מחדש" תכתבו פה מה אתם חושבים על השיר

Blade Of Fire

New member
יופי.. 18+

מסיבה שיותר מחצי מהפורום הזה לא יכול להכנס אליה.. הממפ...

Musta Susi

New member
אולי הפעם אני הראשון להגיב?

כפרות סער, באמת התפלאתי איך לא ענית לתגובות' שלי. זה ממש יפה אני לא מבין אותך. יצרת אומנות'. תפסיק לפקפק בכישרון הטבעי שלך. זה בסדר גמור גם בתור Midi.

זה חרא חרא ועוד קצת חרא P:

במיוחד דרך גיטר פרו ד"א אני יכול להגיב לשירשורים אבל בתנאי ששולחים לי קישור ישיר לשרשור ולא לפורום...

איך מה קרה?

הקטע של השירשורים? לא יודע, זה כאילו רק הדף של הפורום עושה בעיות..

Musta Susi

New member
איך זה שאתה לא יכול להכנס לשרשורים

ואני כן? אז המחשב שלך דפוק ו/או המודם...

נו, ברור שהמחשב שלי הוא זה שעושה

בעיות... תמיד עושה בעיות לא נורא, תוך כמה ימים יסתדר

איזה מתוקי P:

אני כבר מתגעגע ויש לי גישה בלתי פוסקת של כניסה לשרשור האוף, אם מישהו רוצה אותי P:

הו? סער? גם לך יש בעיות עם המחשב?

שלי כבר הפך למוכה, יש לו צלקות של שוט מאחורי המסך
הוא צריך להבין שאסור לו לפעול על דעת עצמו..

מה קורה פה?

זאת מן מגפה כזאת.. מחשב אחד חלה בזה ועכשיו כל השאר נדבקו (וירוס?
) או שאולי הם משתלטים עלינו..

Musta Susi

New member
נראה לי שהמחשבים זוממים נגדינו

תחבולות זדוניות! הם מנסים לנתק לנו את הקשר עם הפורום

לאאאאא!

we have to stop them! אסור לתת להם להצליח במשימתם האכזרית! צריך להקים צבא שלו נקרא "קיר הברזל" והוא יגן עלינו מפני כוחות האינטרנט הזדוניים!

למעלה