לשישי-שבת!

../images/Emo32.gif לשישי-שבת!

יאללה חפירות
מיני סקר- אתם משתמשים בסקינים של תפוז?

esterosh

New member
מי פותח סיכום שבוע?

כרמל זו פינה שלך..אני לא רוצה לגנוב
ומה זה סקינים? כנראה אני לא משתמשת אם אני שואלת?
דיי אני מרגישה זקנה, גם לא יודעת מה זה סקיהים וגם לא יודעת מה קורה באח הגדול, אני אלך לי למעלה חלחולת להיות רועת עיזים? ויאלה עוד שאלה... אתם אוהבים במבה נוגט?

ברור! במבה נוגט זה שולט../images/Emo47.gif

אחאח... ציטוטי טב"ע
אני לא ממש בטוחה שקוראים לזה סקינים אבל זה מחליף את המבע של הפורום
הם נמצאים בפינה השמאלית למעלה של הפורום.

אני ממש שמחה שהפורום חזר להיות פעיל../images/Emo9.gif

אני חושבת שאתן צריכות לדעת שהפורום נמצא עכשיו בתקופת מבחן עד סוף החודש. ואם הוא יהיה ללא פעילות אז סוגרים לנו את הפורום
אבל לפי המצב כרגע זה לא יקרה [אני מקווה X: ]. אם יש לכן רעיונות לפעילויות,תחרויות או כל דבר שיעזור לעורר את הפורום ולהביא אנשים חדשים-אל תתבישו! תכתבו אותו כאן בפורום או שלחו לי מסר

esterosh

New member
לא לא ,לא ניתן שהפורום ייסגר!../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

אני לא חושבת שזה בכלל הוגן לסגור אותו, יש הרבה פורומים שהם פחות פעילים מהפורום הזה והם עדיין לא נסגרו. בכל מקרה נשתדל לעשות פה פעילות, למרות שזה עיניין של תקופות, לא תמיד יש לכולם זמן.וגם יש תקופות שאין כל כך מה לדבר על עפר, כי יש פחות כתבות עליו. בכל מקרה תנסו לפתוח הרבה הודעות ,משחקים שאלונים תמיד אפשר למצוא על מה לדבר..אם אין על עפר דברים אז תפתחו באוף על להקות זמרים תוכניות אחרות שאתן אוהבות זה אומנם פורום של עפר אבל ברור שאפשר לדבר על דברים שלא קשורים אליו (חוץ מזה שתמיד אפשר למצוא קשר
ׂ) רק חשוב דבר אחד ,אל תפציצו בשבועיים האלה עם המון דברים ואז לא ישאר מה לעשות..תנסו לחלק את זה ולהפציץ באופן קבוע

MEyTi L O

New member
לאאאאאאא !!

אסור שהוא יסגר !! מהיום יש פינת חפירות רישמית ! כל יום כותבים חפירה
לא אכפת לי שאין לכן זמןD: חחח סתםסתם

למעלה