../images/Emo32.gif לשישבת../images/Emo9.gif
כי הoff שראיתי בעמוד הוא לאתמול ושלשום.. וכי אני פשוט חייבת לספר על מר גורלי
היה לי היום מבחן בביולוגיה.פשוט זוועתי. שאלות מוקרצות מהתחת, במה פשעתי?
למזלי, אני יודעת ליד מי לשבת ובמה שלא הצלחתי עזרו לי חח.. והיה בונוס..אז נקווה לטוב
אח"כ היה לנו ספורט..ספורט זה ר=ע!!! היה לנו לרוץ 10 סיבובים.. ונזכרתי בשיר של ילדים מעפנים ששרים בטיולים: "פעם הייתה ארנבת..והיא רצה רצה רצה רצה..רצה!! באה סובארו ודרס אותה! אז תגידו לו אני אראה לו" חחחחחחחחחחחחחחחח אחריי ששרים את זה צריך לשיר עוד פעם וכל פעם מחליפים תאות ר' באותיות לפי הא-ב.. ועשיתי את כל הא-ב כמו ילדה טיפשה חחחחחחח היה ענקק.. ואז שחקנו כדורסל..2:1=]]]]]הכל בזכותי..חח אני מסרתי למי שקלעה את 2 הסלים.. מורני מלכה:] ואז היה לנו עם המחנכת..והיה צריך להגיש לה מושגים משו.. אז הכנתי קצת בכיתה כי שכחתי במשך היום:/ ולאף אחד מהכיתה המזדרגגת הזשו אין ניילונית=| אז לקחתי עבודה של חברה שלי ושמתי אתזה ביחד:\ והגשנו עבודה על העלייה ה2 [מה שספרתי לכם..] ואח"כ הלכנו לרכזת שכבה כדי שתשים אתזה בחדר שלה עד יומשני שנציג אתזה לכיתה.. ואז היא גלתה שאני צרבתי למורה שלי תדיסק על שושנה דמארי ובקשה שאני אצרוב העתק לה=| ושאני אלך למורה למטה שתגיד למזכירה להביא לי דיסק ריק... ואז אותה מורה רצתה גם העתק=| ואז האב בית רצה העתק=| אהה עוד מישו רוצה לסנג'ר את מורן?!! ואני צכה להוריד עוד שיר כי לא מצאתי אתזה לדיסק הפעם ה1=| ואז הייתה פגישה מועצה.. ואנחנו צכים לעבור בכיתות להודיע משו לכולם.. ומי שגם היה בפגישה מהשכבה שלי יעבור איתי להודיע ויודיע כי מורן להתבייש
חחחחחחח.. וואי יצאה חתיכת מגילה..חשתי
שבת שלום חחחחחחחחחח
כי הoff שראיתי בעמוד הוא לאתמול ושלשום.. וכי אני פשוט חייבת לספר על מר גורלי