לשבת

../images/Emo32.gifלשבת

כמה מלים על ספרות - "ספרות היא שטויות מודפסות" (אוגוסט סטרינברג) "כל ספרות היא רכילות" (טרומן קאפוטה) "ספרות היא חדשות שהן תמיד חדשות"(עזרא פאונד)
שבת שלום

Sapientia

New member
לפעמים ספרות היא באמת שטויות

מודפסות... סיימתי בסופ"ש את הספר "הנרות בערו עד כלות", וזה היה אחד הספרים הכי משעממים שאי פעם קראתי. פשוט בזבוז זמן חסר טעם. אל תתקרבו, אלא אם בא לכם לקרוא מונולוג פילוסופי שנמשך (ונמשך ונמשך ונמשך ונמשך ונמשך...) על פני 151 עמודים. מעולה בתור כדור שינה

חייםלוי

Member
מנהל
ולי אין מתי לקרוא. מאז שחזרתי לתרגם

אני עסוק רק בזה בבית. אבל פטור בלא כלום אי אפשר. יצא בימים אלה כתב עת חדש העוסק בתרבות יידיש. הוא בעברית. יש שם כמה סיפורים טובים ומחקרים מעניינים על ספרות מסעות והמסע בכלל בספרות יידיש ובחסידות. לכתב העת קוראים דווקא והוא בעריכת בני מר והמערכת מורכבת מדוד אסף, חיים באר, אבנר הולצמן ואברהם נוברשטרן (שהיה מורה שלי בחוג ליידיש ז"ל)

Sapientia

New member
../images/Emo45.gifבהחלט עניין של טעם../images/Emo9.gif

כתבתי עליו ביקורת בפורום ספרות, וגם שם הדיעות חלוקות. עכשיו חזרתי "הביתה" לסגנון האהוב עליי- הספר שהתחלתי לקרוא אתמול הוא "ספינת הקסם" מטרילוגיית "סוחרי הספינות החיות" מאת רובין הוב. ספר פנטזיה והרפתקאות משובח (כך הבטיחו לי), ששאלתי מהספריה. עכשיו אין לי כ"כ זמן לקרוא- כי עכשיו תקופת בחינות וכתיבת עבודות, אבל באוטובוס ובתור לבנק תמיד אפשר לשלוף ספר מהתיק

למעלה