לשבת

Crazy Motek

New member
שאלה..

אל תגידו לי איזה לא מעודכנת או משהו כזה.. פשוט אמרו לי ואני לא בטוחה.. ה.. דיסק,.. כבר יצא?

איזה כיי'פ שחכתי שיש להם מחשב פה!!

חח יאאאא איזה מזל איך היי'תי סובלת בלעדיי'כןן... איזה חמוד ביח'וששששששששששששששששששששששששששששששששששששש הכל התחיל לפני 5 שנים.. בעיר באר שבע.. הוקמה להקה שנקראת "צעירי באר שבע"... הלהקה הייתה מבוססת על 30 חבר'יה, בנים ובנות שיש להם כשרון בשירה , ריקוד, ומשחק. בכיתה ט', החלטתי ללכת לאודשין ללהקה.. הייתי צעיר מאוד, וזה היה האודישן הראשון שלי.. לא ידעתי מה לשיר, מה לרקוד מה לעשות בכלל.. פשוט הלכתי.. שהגעתי ראיתי את כל חבריי הלהקה יושבים ובוחנים אותי.. מכף רגל עד ראש.. התביישתי.. אבל שרתי "עניין של זמן" מי שמכיר. קול ציפציף של ילד.. אבל לבסוף התקבלתי... וכעבור חצי שנה.. הכרתי את ליאת. ליאת היא ידידה מאוד טובה שלי.. הכרנו בתחילת י'.. שנינו היינו יחסית חדשים.. היא הצטרפה ללהקה שהייתי בסוף ט' תחילת י'. הכרנו ומאוד התחברנו אחד לשני.. אפילו הייתי מאוהב בה בסוף י' ... ובאתי אליה.... ומה היא אמרה לי .. "אני לא מספיק מכירה אותך.. יקח קצת זמן".. הרגשתי שאני עומד למות מרוב בושה.. אז ישר אמרתי לה "סתאאאאאאאאאאאאם חחחחח נראה לך זה היה בצחוק".. והיא כזה צחקה... אבל מבפנים רציתי אותה.. וידעתי שגם היא.. אבל היה קשה לה להגיד כן כי הייתי יפיפיה ומופנמת. עבר זמן ושכחתי מהמבוכה שהייתה לי.. נהפכנו להיות ידידים ממש טובים.. נסענו בכיתה י"א.. לפסטיבל בומבמלה בניצנים, פסטיבל רגאי ושאנטי למי שלא יודע.. היינו באוהל ביחד, 4 ימים של צחוקים וחוויות.. ואז פתאום בלי שום קשר.. היא אומרת לי.. "ביחו'ש! כן ככה אני יקרא לך"... ואני מה? חחח ביחו'ש? מה קשור ביחו'ש לאביחי.. אז היא אמרה לי "כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ביחו'ש!! כי אתה ביחו'שון כזה חמוד ".. חחחח נקרעתי מצחוק.. אז אמרתי לה כן ביחו'שית שלי... ואז באמת אמרתי לה טוב תקראי לי ככה.. אז היא אמרה לי "רק אני יקרא לך ככה .. ביחו'ש זה הכינוי שלך".. אני הסכמתי.. למה לא? ביחו'ש? חחחח.. נשמע חמוד. סיימנו את הבומבמלה וחזרנו לבאר שבע.. לחזרות.. לקראת הפרימיירה שלנו.. ובאמת מאותו יום.. עוד כמה חברים קראו לי ביחו'ש במקום אביחי... פתאום אחותי אמא אבא דודים מורות חברים כוווולם!!! אפילו הכלב כבר אמר ביחו'ש במקום וואפ וואפ.. חחחחחחח.. אז זה הכינוי שלי.. ביחו'ש ! זכה דווקא להצלחה רבה..!!! אז הייתי חייב להגיד לכם מאין הגיע הכינוי.. וביחו'שית היא כמובן ליאת.. שכרגע היא בצבא ופחות אני רואה אותה.. אבל ידידים טובים כמובן שומרים על קשר טלפוני!.. לא? יופי. אז הנה לכם התשובה.. אוהב אתכם המון! ושתיהיה לכם שבת נפלאה כמוכם! אביחי לוי... _________ ביחו'ש. אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כמהה שהוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם

בקשה מאמי..

מואאאאאאאאאה.. יאאאאאאאאאאאאא ביחוששששש.. גרר
היא אמרה לו לאא.. אוי מאיי' גאדד..האישהה/נערה [ענערףף..] התפגרה..

הוא נכנס כותב ויוצא הוא בלחצ..

לו"ז צפוףףף.. חחחחח
הנה זה מתחיל.. חח עזבו אני לא יתחרפן היום אין לי כוחח..חיחיחי

למעלה