לשבת

sap sapir

New member
שבת שלום+חדשה

היי קוראים לי ספיר והתחלתי לאהוב את הגיים בויז כמו כולכם פה ואתמול הייתי בקניון ארנה וראיתי את ערן יווו איזה שווה הוא!!! הוא ממש חתיךךךך

ברוכית מאמי ../images/Emo24.gif

אעאעאעאע ראית את ערנייי!?!? אמאלההההה איזה כיף לךךך יואווווווווווו גמני רוצההההה

lihi50

New member
חח וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

הצ'תלבות מהירה *ואם את חושבת לעצמך "בונא'ה היא מחורפנת" אז זה בסדר,באמת התחרפנתי...ו..לא רק היום(רק בשביל קורין,כל הזמן
) חחח עזבו...
הצ'תגעתי... מצ'וגעת עליכם

יודעים מה?!יש פה בנות שעברו כל גבול

פשוטט הגזמתןןןןןןןןןןןן
כאילו אין מצב כזה שבעולםם.. לאן הגענו?! אתן רבות עם המנהלות של הפורום?! תאמינו לי הן יודעות הרבה יותר ממכן
עכשיו רעות שמה פה הוראות לפורוםםם תקראו ותפנימו הכלל...!! תבינוווווווווו יש כמה כללים בסיסים: סתם בכללי.. 1.לא לפתוח שרשורים מיותרים 2. אסור בתכלית האיסור לפרסם קומונות/פורומים/מספרי טלפון.. בנוגע למספרי הטלפון.. יהיה' נעים לכן אם אני יפרסם פה ת'מספר שלכן וכל יום 3950860954 פעמים בשניי'ה יתקשרו אליי'ן יקללו אותך ויצעקו עליי'ך?! לא..נכון?! יופי..גם הם לא רוצים שתציקו להםם.. ודיי' כבר עם הריביםם בה' נישבר לי כברר.. יש פה בנות שצריכות ח=ס=י=מ=הה אבל מ'זה דחוףף.. שרית?! את ילדה ממש חוצפנית את ה1 שצריך לחסוםם.. ומ'זה עכשיו להווכח עם המנהלות?! עד איפו הגעתןן?! גם אני לפעמים אצבנית..לא ולא בגלל שמוחקים לי שרשוריםם
בגללכןןןןןןןןןןן ראבקקק אולי דיי' לריב?!?!@?@! זה מעלה לי ת'פיוזז ויש לי פיוזז ממש קצרררררר.. אתן לא יודעות כמה שזה משגעעעעעעעעע אותייי יאוו.. זה ממש מיותרררררררררר.. אני ממש חולה על הבנות שפה באמת אתן מקסימותתת..אבל אל תריבו בבקשה אני כבר לא יודעת איך לבקש ממכןן.. אוהבת המוניםם..תמו'ש סנדלרר=>>
נולית

כן זה מעצבן.. הבנות פה לא שולטות

על עצמן!! כל אחת םה חושבת שהיא תגיד מה לעשות ושהיא המנהלת . אז זהו.. שלא!! רק המנהלים קובעים מה יהיה בפורום..למי שלא נוח יכול לקחת ת'ידיים שלו וללחוץ על האיקס למעלה. זה לא בעיה.. תמי צודקת לגמרי! עברתן כל גבול אפשרי! (אני נישנמעת כמו המורה שלי להיסטוריה
)

טוששש

New member
חחחחחחחח

ותמי?! אני איתך!
בנות כולנו רוצות שיהיה לנו כיף פה נכון?! יופי.. אז בואו נפסיק עם הריבים ונדבר על מה שבאמת מעניין אותנו... מיותר להגיד על מה...

תגידי בחורה מי את בכלל???????

יאללה מה את חשה?. בנות פה יגידו למנהלות מה לעשות.. מה לעשות שצריך להגיד הן מוחקות הודעות חופשי מרגישות שהן מי ישמע כולה מנהלות פורוםםםםםםםםםםםם ואת תרגיעי מבינה..? יפהההה איפפפפ קמתי מאושרת הפורום הזה עשה אותי עצבניתתתתתתתתת וזה לא טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

מי אני בכלל?!

אני שירה! כן SHIRA DE LOCA ! ויש לי ת`כבוד שלי את לא תדברי אליי ככה! והמנהלות כן יקבעו! ולמה?! כי הן המנהלות! ואם אנשי תפוז מינו אותם למנהלות אז הם ידעו מה הם עושים! ובנות בנות 10 פה לא יגידו להן מה לעשות! אם הם קבעו משהו אז הן יודעות מה הן קובעות! וואלה,כנראה שלא קראת ת`שירשור של ירדן. אז לכי קראי ואז נדבר,טוב?

ירדוששש

New member
טוב דדדדדי

לפניי שנייה כן כן שנייייייייייייה קורין פתחה על זה שירשור! אלוהים איתכןן כלום לא יעזור %$#^$#^ עכשיו?! איבדתי כול אמון בכן , עלק כול ה"צודקת" בדיוק אחריי שנייה שוכחים את זה ממש כיאילו זה אוויר!

מה אני אה מה אני?!?!?!?!?!?!?

מה את קופצת עליי?!?! וילדות בנות 10? טחחחחחחחחחחחחחחחח לכי חפשיייייייייי אני יכולה לגדל אותך..

מי רב?!?1 מי?!?! השירה הזאת

תופסת יותר מידי תחת עליי וזה לא ניראלי! החנפית הזאת! שתלך ללקק למנהלות תתחת..

ירדוששש

New member
אבל הפורום לא נראה טוב כשאתן ככה רב

*רבות! דיי בבקשה דיי :(( מזה הריבים האלהההה אני לא מאמינה :( אנחנו לא היינו פורום כזה מה קורה פהההה?! אתן לא חייבות לריב אפשר לפתור הכול בדיבורים! ומצידי תחליפו אייסי תריבו שם לא פהההה כי הרגע פתחו על זה 2 שירשורים! אוףף :(

למעלה