לשבת

עב

New member
../images/Emo32.gif לשבת

במגזין הטכניון החדש יש סיפור מדהים ומרגש על חפץ ששב לבעליו. כנסו ללינק והקליקו על "מגזין הטכניון" (בצד שמאל) וחפשו את עמוד 31 ובו הכתבה "אחרי 60 שנה". שימו לב שהאירוע קרה בשנות השבעים.

חצי ../images/Emo32.gif: על פוליטיקה ושורשים

תחקיר "הארץ" אודות פעולתה של חברת מילניום חושף את הפוליטיקה שמאחורי מערכות ההנצחה של החברה. לנו סיפקה החברה בתקופה האחרונה חומרים מקוונים רבים, בהכניסה את הפורטלים שלה למועצות ועיריות שונות, במסגרת תוכנית "מורשת". ובזכות המאמר, הוספתי את אתר המורשת של עיריית נשר לקטיגורית "שורשים יישוביים"... שמחתי לראות שיתר אתרי השורשים היישוביים שהוזכרו שם - כבר נמצאםי ברשימה
ארנון

ובשורשים יישוביים מצאתי את...

בן דודו השני של אבי, אהרון הרצברג, מנשר שליד חיפה. חבר ב"הגנה", מכין סטנים מחלקי נשק אחרים, ומסתיר כלי נשק ב"סליקים", עם חבריו. צולם ב 1947 . שלחתי לו את התמונות התרגשותו הבוקר מתמונות נעוריו, מן הסתם רבה מאד. אהרון ראשון מימין, כורע. ברמת השרון מצאתי במקהלת העיר את דודתי שתחיה, בת 91 , באחת מהופעות המקהלה. ותודה לארנון על הקישור.

ומעגל חיים אחר בביה"כ בטכניון

החל כאשר אנחנו נשאנו באותו בית כנסת לפני כ - 30 שנה. מופלאות הן דרכי האל. סיפור מרגש ומצמרר לשבת. תודה, לאה

א י י ב י

New member
גם אני

הסיפור מדהים ומרגש. גם אני ואשתי התחתנו בבית הכנסת בטכניון ליד אולם צרציל לפני 25 שנה.

bilen

New member
נס? מזל? ממש צרוף מקרים נדיר

שאיפשר את הסיפור המיוחד הזה. אני מאמינה שפרסום של סיפורים כאלה בעתונות, יכולים להביא אנשים נוספים ליצירת חיבורים מיוחדים בין אנשים וגם בין חפצים.

yaelag

New member
מרגש ומצמרר-קארל אלפרט ז"ל

אדם משכמו ומעלה. נפל בחלקי הכבוד להכיר את קארל אשר היה עד לאחרונה, הוא נפטר השנה, ספר הסטוריה מהלך של הטכניון ובכלל. אדם מקסים, בעל ידע וזכרון מדהים על אף גילו המכובד. קארל היה בן למעלה מתשעים במותו. אני עובדת בטכניון וקארל היה בן בית אצלנו באגף משך שנים.

למעלה