לשבת וכמה וולפפרים...
A Arik The Bulldog New member 27/8/05 #2 הנריק לארסון אולי העונה האחרונה בקריירה, רק שיעבור אותה בשלום, ועם הרבה שערים.
A Arik The Bulldog New member 27/8/05 #3 פאבל נדבד שחקן ענק שעבר הרבה פציעות קשות, כנראה גם הוא בעונה האחרונה שלו. שיהיה בהצלחה.
A Arik The Bulldog New member 27/8/05 #4 רוביניו הכוכב החדש של הפוטנות, אני מאחל לו את כל המזל הרע שבעולם, ושיסיים את החמש השנים שלו בחוזה בלי אף לא תואר אחד. ונאמר אמן- אמן
רוביניו הכוכב החדש של הפוטנות, אני מאחל לו את כל המזל הרע שבעולם, ושיסיים את החמש השנים שלו בחוזה בלי אף לא תואר אחד. ונאמר אמן- אמן
M mongol1 New member 27/8/05 #17 המלך החדש של הליגה הספרדית יעזור לריאל סוף סוף לנצח את הקבוצה הקטלונית השנואה!
A Arik The Bulldog New member 27/8/05 #5 תיירי הנרי אני מאמין שזאת העונה האחרונה שלו בארסנל, לא יודע למה, יש לי הרגשה כזאת. כבר נמאס לראות אותו באותם מדים, חייב לעשות שינוי כמו ויארה.
תיירי הנרי אני מאמין שזאת העונה האחרונה שלו בארסנל, לא יודע למה, יש לי הרגשה כזאת. כבר נמאס לראות אותו באותם מדים, חייב לעשות שינוי כמו ויארה.
A Arik The Bulldog New member 27/8/05 #8 מיכאל באלאק מה נסגר איתו בסוף? נשאר בבאיירן או לא? לדעתי הוא מתאים למנצ'סטר יונייטד כמו קונדום לזין.
A Arik The Bulldog New member 27/8/05 #9 קאקה לא הייתי מתנגד לראות שיתוף פעולה שלו עם רונלדיניו בבארסה. (היי, מותר לחלום!)
A Arik The Bulldog New member 27/8/05 #13 עוד אחד ללוזונים אם הם לא מפסידים בדקה ה90, אני קונה מנוי אצליהם!
A Arik The Bulldog New member 27/8/05 #14 אחרון להיום ../images/Emo99.gif איך אפשר לסיים בלעדיו? איך אפשר ללכת לישון בלי לראות את החיוך שלו? רונאלדיניו גאוצ'ו!
אחרון להיום ../images/Emo99.gif איך אפשר לסיים בלעדיו? איך אפשר ללכת לישון בלי לראות את החיוך שלו? רונאלדיניו גאוצ'ו!