לשבת

DanieLushka

New member
לא.. היא לא מרגישה טובה ../images/Emo7.gif

אוף.. אני מתגעגעת, ורוצה פוצקית שלי!

Blade Of Fire

New member
ראסמ(וס)י...מה נסגר?

מגפה? ביו האזארד? קונספירציה אמתית של המכונות כדי לסכל את כל הפריקים בעולם הדמיוני שלהם?|גיק|

McBlack

New member
דרוש: צילצול חדש לגרגמל ../images/Emo56.gif../images/Emo123.gif

(הלא הוא, הפלאפון החושני שלי ממקדונלדס (אהמ, לא)) לפני כמה חודשים העליתי לפה אתר עם רינגטוני פאוור-גות'-פרוג-למיניהם, נחמדים... ועכשיו יש לי צילצול ערסים, וצילצולים מונוטוניים מדי, והצילצול האחר לגמרי הוא Tenacious D - Tribute, אבל גם אח-בנאדם החליט לשים אותו בפלאפונו, ואני כה מבולבלת
אז, למישהו יש אתרים מומלצים להוריד מהם רינגטונים לפלאפונים, שהם לא של מה קשור או רוני סופרסטאר? נ.ב - כל נותן לינק יקבל חיבוק מאחת/אחד מנשותיי/בעליי לבחירתו
ונ.ב2 - זה לא נגד התקנון, נכון? |תמימה| (זה לא כאילו שאני צריכה להתאמץ בשביל לעשות פרצוף כזה, נכון ניר?)

McBlack

New member
מאיזה אישה/בעל אתה רוצה את החיבוק?

(ואחד גם ממני כי זה פשוט בלתי נמנע)

powermetal1

New member
אני רוצה רק ממך ../images/Emo3.gif

(בלי להעליב אף אישה/בעל/אישבעל/בעלאישה.

McBlack

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ייאי אתה מוזר, יכולתי לבקש מטלוב שיחבק אותך בחושניות ואתה ויתרת על התענוג?
(איזה כיף שהוא לא פה בשביל לקרוא את זה
)

scudnick

New member
נצל"ש - מפגש!

[יו, מתחרז.] סתם רעיון שעלה לי ושנוכל ליישם רק עוד 9 חודשים בערך, אבל מה דעתכם שנעשה גם מפגש בל"ג בעומר? זה יכול להיות אחלה של דרך חדשה להתעלל בפחית. [אני לא קשור לכלום, נא להתעלם ממני. כמו שכולכם עשיתם במפגש, זונות
טוב, חוץ מחני
]

McBlack

New member
פאק בנאדם,

חשבתי שאתה זומם לעשות את נדיר ו/או את אולגה וככה תהיה/יהיה/תהיינה(
)/יהיו אטרקציה/ות חדשה/ות בעוד 9 חודשים
חשבנו בל"ג האחרון לעשות מפגש אבל זה היה סופ"ש... בעיות תחבורה אם הוא לא יהיה בסופ"ש השנה ולא תהיה לי בעייה עם הלימודים אז אני אבוא בכיף

scudnick

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה כולם חושבים פה שאני ממש חרמן?
הכל בצחוק, די כבר;[

McBlack

New member
../images/Emo6.gif

די די... (מיי דארלינג?) זאת באמת לא אשמתך שבגלל שאתה קטן יותר ריכוז החרמנות בך גבוה יותר
באמת, במשפט הראשון שלך זה נשמע כאילו אחרי ה-9 חודשים כשיוולד הבן-כלאיים שלכם אנחנו נשחק איתו מסירות מסביב למדורה. דגש במיוחד על ה"איתו". לזה אני קוראת מוח מעוות

Belphogor

New member
מאיה

בקשר לצילצולים....ליצור איתי קשר באייסי ^_^ אני חושב שאני יכול לעזור לך ועוד אחרי זה לא תצטרכי אתרים של צילצולים במשך שנים.

למעלה