יאפ כשראיתי שזה קורט ישר חשבתי עליך :]
פ פונצית גירל האמיתית New member 22/8/05 #59 ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif
S scudnick New member 21/8/05 #32 אבל אנחנו לא יודעים מי זה... יש טיפשים שאומרים שאלדד זה The Imaginary DuDe... אבל זה ג'ים! לא אלדד! טיפשים
אבל אנחנו לא יודעים מי זה... יש טיפשים שאומרים שאלדד זה The Imaginary DuDe... אבל זה ג'ים! לא אלדד! טיפשים
T The legendary DuDe New member 21/8/05 #30 ריייייייר חסרת המונים ../images/Emo99.gif ברוך הבא ארצה!!!!!!! אוהבותך!
H holy thunderforce New member 21/8/05 #34 נדיייר!../images/Emo24.gif אני שמחה שהיה לך כיף^^ וייי 14 מעלות!! איזה כיף לך.. להתנתק מהחום המגעיל הזה...
נדיייר!../images/Emo24.gif אני שמחה שהיה לך כיף^^ וייי 14 מעלות!! איזה כיף לך.. להתנתק מהחום המגעיל הזה...
T TarwenR New member 22/8/05 #47 חני! ../images/Emo24.gif תודה לך :] זה היה מאוד כיף הקור הזה, והיה גם גשם *מתגעגעת למוות* לצאת מהמטוס חזרה לארץ היה אחד הדברים הכי קשים שעשיתי...
חני! ../images/Emo24.gif תודה לך :] זה היה מאוד כיף הקור הזה, והיה גם גשם *מתגעגעת למוות* לצאת מהמטוס חזרה לארץ היה אחד הדברים הכי קשים שעשיתי...
L Lady of Gondolin New member 21/8/05 #38 ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif הפורום התגעגע אלייך הרבה יותר
T TarwenR New member 22/8/05 #49 יעל :] ../images/Emo24.gif תודה :] את יכולה לבוא גם למפגשים הבאים שיהיו? אני הולכת להפסיד אותך =[