לשבת

McBlack

New member
אני חייבת לדעת איך מנקדים את זה ../images/Emo4.gif

זה עם דגש בפ' או בלי? עם נקודה באמצע של הו' או מעליה? o_O

TarwenR

New member
טוב בלה,

לא לקחתי אותו איתי. ולא טענתי אותו אז הוא נגמר אחרי כמה ימים ואז איפשר היה להתקשר =\ אני מצטערת

א ל ז מ

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo32.gif

שלווום לכולם... הודעה זאת מופנת למציפים/פות שבכם שסובלים מהטרדות ואיומים מחברי הפורום בו אתם נמצאים עקב ההצפות שלכם..בגלל זה קם ארגון א.ז.ל.מ. שנותן זכויות למציפים בפורומים השונים..אם סבלתם ואתם סובלים מהטרדה/איום/פגיעה/ או כל דבר אחר עקב הצפה נא ליצור קשר עם הארגון או כל חבר בו(שימו לב לחתימה!) ואנחנו השתדל לטפל בבעיה... (מצטער על ההטרדה בפורום זה..בתקווה להבנה ותודה..מנכ"ל א.ז.ל.מ.)

skadi

New member
שגיאר?

לא נראה לכם שלקחתם את זה קצת יותר מידי ברצינות?

skadi

New member
כה הוא באמת נשמע דביל

אבל הוא לא, באמת הוא לא הוא אחד מהאנשים הכי נחמדים שאני מכירה

TarwenR

New member
בק הום :]

נחתתי ב3, והגעתי הביתה אחרי 7 והייתי עייפה לגמרי :\ היה ממש כיף ^^ הייתה טמפ' ממוצעת של 14 מעלות, והיה גשם וקר, וזה גרם לי נורא לרצות חורף O0 קטע נחמד- באמצע חנות בגדים כלשהי שמעתי שיר מוכר שהתברר כ- WISH I HAD AN ANGEL (הלוואי שבארץ זה גם היה קורה...) וביורו פארק היה בר מוזיקה כזה, ועל הקיר המרכזי היו תלויות גיטרות שחתומות בידי קורט קוביין ואריק קלפטון. אם תרצו אני יעלה את התמונות של הגיטרות. היה די קשה להיות מנותקת מהכל במשך שבוע, והתגעגעתי לפורום הרבה

TarwenR

New member
נועית !! ../images/Emo24.gif

גם אני =[ אין לי מושג :S אני אצל אסף מחר. אני מקווה שאני אבוא :] והתמונה היא בעיקר בשבילך =]

למעלה