לשבת

מורנא007

New member
בחצר המלך ארגמן - דו"ח 'מיסיון'

אז הצהרתי על מתנת החנוכה שקיבלה ידידתי. היא אמרה שהיא חיבבה מאוד את האלבום. מסתבר שהיא שמעה אותו לפני 20 שנה באיזה קולג'. אז אין חדש תחת השמש
אבל נעים להיזכר.

moshel

New member
ערב מחווה ענק ללהקת RUSH בפורים

ProgRocK Production מציגים פורים יום ראשון 7.3.04 שעה 22:00 מועדון הבארבי תל אביב THE PRIESTS FROM SYRINX במיטב הקלסיקות ללהקת הפרוגרסיב RUSH אלונה דניאל -שירה איתי דננברג- גיטרה גילעד חובב- תופים עמית פוזנר -בס דניאל מרקוביץ -קלידים להזמנת מקומות ופרטים נוספים כנסו לאתר הבית

Funktastic

New member
אוסף תקליטים ענק! למכירה!

אוסף תקליטים (200) הכולל בתוכו: Pink Floyd Led Zepplin The Beatles John Lenon Elton John Deep Purple Jimi Hendrix Neil Young Carlos Santana Rolling Stones Eric Clapton Fran Zappa Tenagrin Dream Gensis Nektar ועוד!!!!!!!! 1200 ש"ח (גמיש) לפרטים: 058540158 או באיסיקיו: 612590 665053 תודה רבה!

pasteran

New member
אגדת רוק בקול המוזיקה

הפעם הם הצליחו להפתיע אותי הצפונים המגעילים האלה ששומעים מוזיקה קלאסית. בסוף "קונצרט ערבית" אחרי כל הבופן והשאך הזה שמים את shine on you crzay diamond (כל החלקים) של פינק פלויד. התוכנית מתחילה בשש ואני הייתי מציע לשמוע אותה מההתחלה אבל אפשר להתחיל ב8 פחות זמן היצירה. זה בטח איזה עשרים דקות ככה שאפשר לפתוח ב7:40. למי שלא גר באזור טבריה, זאת כנראה ההזדמנות היחידה לשמוע שליש שעה רצופה של רוק מתקדם (???) ברדיו בחצי שנה הקרובה.

Grimble Grumble

New member
צ'אט רבותי

הבחנתי בעובדה שב5 דקות האחרונות נכתבו הודעות ע"י מספר אנשים שונים בפורום... כנסו לצ'אט...

pasteran

New member
הופעה של אגדות גיטרה ישראליות

עיינתי בתוכניה של פסטיבל הג'אז בלוז בתל אביב ונתקלתי בהופעה רלוונטית לפה. גיבורי הגיטרה הישראלים בערב אחד של בלוז ורוק. רק בשביל יחידת הקצב שווה להגיע: מיקי "מפלצת הבס" שביב, אהרל'ה "מכונת התיפוף" קמינסקי. גם הגיטריסטים שיעלו לא רעים: יצחק קלפטר, שלמה מזרחי, גרי אקשטיין ועוד פוטנציאל גדול אני חש.

StarDustGirl

New member
נצלו"ש../images/Emo92.gif

אתם יכולים להמליץ לי פליז על השירים הכי טובים (בעיניכם) של camel, grateful dead, ו king crimson? אני ממש רוצה להכיר אותם יותר טוב, וממה ששמעתי בינתיים- הן להקות ששווה להתעמק בהן. תודה מראש!

ואם היית מקשיב ל- deja vu

ביום חמישי האחרון, היית שומע תכנית שלמה שהוקדשה לפסטיבל, כולל דגימות מהגיטריסטים הנדונים, כולל ראיון בשידור חי ממילנו עם אנטוניו פראו הפסנתרן האיטלקי שיהיה גם הוא בפסטיבל.

pasteran

New member
דז'ה וו? - לא שמעתי על תוכנית כזו!

שמעתי רק את החצי שעה אחרונה, מפאת עניין אירוח.

אני יכול להמליץ על אלבומים

שירים לא נותנים כלום בעיני (אתה יכול לבדוק את מדורי המאמרים המתאים ולמצוא שם לא מעט המלצות לשלושת הלהקות הללו.

GingerBread Man

New member
אוקיי

גם אני אמליץ על אלבומים, את יכולה לקחת משם שירים אבל אני ממליץ לך לא להרוס את החוויה המדהימה של שמיעת האלבומים. King Crimson הכי טבעי יהיה כמובן ללכת על In The Court of the Crimson King שהוא לדעתי הכי טוב שלהם וגם הראשון. האלבום עצמו הוא פורץ דרך בכל צורה אפשרית. הוא נפתח בשיר ג'אז עתידני מחשמל ממשיך בבלדה חסרת גיל ויפיפיה, ועובר לאחד השירים הכי מרגשים ומדהימים שנכתבו. כמו כן השיר החמישי והאחרון שהוא שיא האלבום, הוא אחד משירי הפרוג האהובים עליי. השיר הרביעי הוא.. טוב יש לו פתיחה נחמדה מאוד. אם בא לך משהו קצת יותר עוצמתי ומטאלי כדי שתשמעי את רד שגם הוא נחשב לאחד מהשיאים של קרימזו, בייחוד בשיר האחרון שהוא פשוט מדהים ולדעתי אחד מהשירים הטובים של פריפ וחבורתו. Camel אני מכיר רק אלבום אחד שלהם ולא מכיר אדם אחד שלא ימליץ עליו. אני כמובן מדבר על Snow Goose המופלא שהוא יצירת אומנות חסרת מילים.

StarDustGirl

New member
המון תודות!../images/Emo24.gif

אתה יודע במקרה כמה עולה האלבום של camel? (כן, אני עומדת לקנות דיסק..! טה-טה-טה..לא שפוי ומאוד חוקי מצידי^_^) וד"א..אני בת..

meandmeandme

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

jester789

New member
../images/Emo70.gifתזכורת../images/Emo70.gifערב פרוג/ג'אז/פיוז'ן../images/Emo70.gif

ב 28/01 יתקיים ערב פרוג רוק/ג'אז/פיוז'ן בבארבי כפר סבא, בשעה 21:00. הערב יכלול 4 להקות: *חמישיית אלברט בגר *כיוונים מנוגדים *יובל רון ואזרחי העתיד *אוקטובר שיבצעו חומרים מקוריים, בסגנונות שונים ויחודיים. קטעים להורדה, פרטים נוספים על הערב, על הלהקות ומפת הגעה באתר: http://www.progsession.cjb.net מומלץ להזמין כרטיסים מראש. עלות הכניסה: 50 ש"ח. רעיה

meindelbium

New member
FOREIGN AFFAIR?

שמעתי שיר שלהם באוספורטיס שקניתי לאחרונה למיטב ידיעתי הם נכללים כאן... ממ למישו יש קצת מידע עליהם?

למעלה