לשבת

../images/Emo32.gifלשבת

יש לי סרטונים של שי שקיימים בדף FLIX שלי בתפוז ונמחקו מהמחשב האישי שלי
. אולי מישהי יודעת אם אפשר לשמור את הסרטונים בחזרה למחשב מהFLIX?ה צ י לווו

יש אפשרות../images/Emo13.gif

למעשה, כל סרטון שאת צופה בו כבר נשמר על המחשב שלך, בתיקיית הקבצים הזמניים בדיסק הקשיח. חכי שהסרטון ייטען במלואו, ואז לכי ל-Documents and Settings, בתוכה לתיקיה הנושאת את שם המשתמש שלך, בתוכה ל-Local Settings ושם ל-Temporary Internet Files, וחפשי קבצים עם סיומת FLV (פלאש וידאו). אלה הסרטונים שצפית בהם לאחרונה, וכל מה שאת צריכה לעשות כדי למנוע את מחיקתם האוטומטית הוא להעתיק אותם לתיקיה אחרת. גוד לאק
ואם יש שאלות אשמח לענות עליהן שבת שלום

ayeleor

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif דרושה המלצה למסעדה

בסוף שבוע הבא החצי ואני כנראה נוסעים
לטבריה לחגוג לחצי יום הולדת
מחפשים המלצות למסעדות בטבריה או בסביבה ארוחות בוקר נאכל במלון, אבל לגבי שאר היום אנחנו לא מתוכננים.. אז המלצות יתקבלו בשמחה

א ג מ י ם

New member
הבית {שזה הפגודה אבל לא כשר }

כי פתוח בשבת -מסעדה סינית הפגודה נחשבת למסעדה הסינית הכי טובה בארץ}הבית מנצאת מול הפגודה אם אתם הולכם שלחי לי מסר אני אדאק שתקבלו יחס vip או הדקס מסעדת בשרים מדהימה {יקרה ואיכותית} גם אחת הטובות שיש 2 המסעדות נמצאות באותו מתחם של הלידו בטבריה ליד מלון קיסר והטיילת תהנו

א ג מ י ם

New member
"הבית" היא מסעדה אחת

והפגודה היא מסעדה אחרת {משום מה לא ניסחתי נכון
}אבל של אותם בעלים אפילו אותם מלצרים וכמובן שאותם שפים} ההבדל היחיד הוא שהפגודה סגורה בשבת והבית לא
ככה זה שמתעוררים מאוחר המוח יבש

חמדת35

New member
הבית/פגודה - מסעדה סינית עם תפריט

מאד מיושן. סטייל שנות ה 80 בת"א. בקיצור - למי שרגיל לאכול סיני אהרוני, או סתם אוכל לא שמן - מסעדה בינונית ומטה. אנחנו שמענו טובות על הבית הסקוטי, אבל היה סגור כשהיינו באזור. יש את המסעדה של מצפה הימים ובצפת יש גם אחוזת שולמית וגם דוריס בשרים, שתיהן סבירות פלוס.

א ג מ י ם

New member
מאוד מיושן../images/Emo2.gif

כנראה שלא היית שם הרבה זמן או שהזמנתם דברים פחות טובים "סטייל שנות ה 80 " אולי לא הבנתם אבל כל המסעדה כולל הציוד בפנים הם יבוא מסין..... בקיצור על טעם ועל ריח... על שפת הכנרת בחוף הלידו, שנמצא ביציאה הצפונית מטבריה, שוכנת אחת המסעדות היפות בארץ. הפגודה - מבנה סיני מסורתי. כל חומרי הבנייה של המסעדה יובאו מסין. את הפגודה סובבת צמחיה עשירה ואקזוטית, והנוף המשתקף מהמסעדה עצמה הוא עוצר נשימה, של הרי הגולן הנושקים לכנרת. הפגודה מציעה מטבח אסיאתי מגוון וכשר. במקום סושי בר יפני המעוצב כביתני האוכל שהיו קיימים ברחובות יפן בתחילת המאה. המטבח פתוח ומציג לכל העובר לידו את אמנות הבישול התאילנדי, ניקיון וטריות האוכל. במסעדה ניתן לקיים אירועים עד כ - 300 סועדים והיא מספקת אווירה רומנטית, אינטימית וזוגית.על שפת הכנרת בחוף הלידו, שנמצא ביציאה הצפונית מטבריה, שוכנת אחת המסעדות היפות בארץ. במקום סושי בר יפני המעוצב כביתני האוכל שהיו קיימים ברחובות יפן בתחילת המאה. המטבח פתוח ומציג לכל העובר לידו את אמנות הבישול התאילנדי, ניקיון וטריות האוכל. במסעדה ניתן לקיים אירועים עד כ - 300 סועדים והיא מספקת אווירה רומנטית, אינטימית וזוגית.

חמדת35

New member
מצטערת אם יש לך שם עניין אישי

לא התכוונתי לפגוע. היה לנו גרוע מלא טעים.

א ג מ י ם

New member
אין לי שם שום עיניין אישי

חברה שלי עובדת שם כאחראית משמרת זה לא עסק של המשפחה שלי ואין לי ממנו אחוזים המסעדה זכתה בכ"כ הרבה שבחים מכל כך הרבה מבקרי מסעדות על האיכות והשירות ככה שזה קצת הפתיע אותי לקרוא ביקורת לא טובה כשאני מגיעה לטבריה אני לא מפספסת ארוחה שם, בטוח שהטעם שלנו שונה

המקום של אבי". פשוט מצויין

זו מסעדה בשרית מזרחית, אבל הסגנון יותר ערבי מאשר המזרחי המוכר.

../images/Emo67.gif המלצה על מסעדה מעולה

אתמול היינו ב"בית התאילנדי" בת"א (בוגרשוב פינת בן-יהודה) מ-ד-ה-י-ם!!! יקרה ולא כשרה, האוכל התיאלנדי הכי טוב שאכלתי בארץ...

מסעדה מצוינת באמת.

בפעם הראשונה שהיינו לא ידעתי שמנת המרק מספיקה ל- 3 !!! וכל אחד מאיתנו הזמין מרק. באמת אוכל מצויין

למעלה