זה בסדר אנחנו כבר רגילים..
L linoy7 New member 1/10/06 #38 ../images/Emo2.gifזה בסדר, אנחנו סולחים../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif
I is258 love shiri New member 1/10/06 #40 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif מה כולם גונבים לי את ה ?!?!?!?! אתם #@%#@%@$$%#@%#%@#%@%@%$@%@#$%@#%$@%#@%@%#%$@%@#$ צונזר
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif מה כולם גונבים לי את ה ?!?!?!?! אתם #@%#@%@$$%#@%#%@#%@%@%$@%@#$%@#%$@%#@%@%#%$@%@#$ צונזר
I is258 love shiri New member 1/10/06 #42 ../images/Emo64.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif תודו שזה רק בגלל שהאיקונים שלי מהממים ואתם רוצים להעתיק
../images/Emo64.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif תודו שזה רק בגלל שהאיקונים שלי מהממים ואתם רוצים להעתיק
B baril New member 30/9/06 #9 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעע יוםטוב כל המשפוחה הולכת היום למסעדה ואני לא בגלל נקע מ***ן ברגל
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעע יוםטוב כל המשפוחה הולכת היום למסעדה ואני לא בגלל נקע מ***ן ברגל
L linoy7 New member 30/9/06 #13 ../images/Emo201.gif רק בריאות!!../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif
T the Girl of Love New member 30/9/06 #16 ../images/Emo214.gifשבת בבוקר, יום יפה../images/Emo42.gif היום בשמונה וחמישה יש "יום שישי הפוך", למרות שכבר ראיתי את הסרט בחודש שעבר [פעם ראשונה ], אני ממש מחכה לזה, לראות את הסרט שוב!!! וחוץ מזה, אני עדיין לא רוצה לפתוח את העטיפה של הדיסק של לינדזי [אחי הביא לי מח"ול] אוח, כמה שאני שומרת על דברים
../images/Emo214.gifשבת בבוקר, יום יפה../images/Emo42.gif היום בשמונה וחמישה יש "יום שישי הפוך", למרות שכבר ראיתי את הסרט בחודש שעבר [פעם ראשונה ], אני ממש מחכה לזה, לראות את הסרט שוב!!! וחוץ מזה, אני עדיין לא רוצה לפתוח את העטיפה של הדיסק של לינדזי [אחי הביא לי מח"ול] אוח, כמה שאני שומרת על דברים
L linoy7 New member 30/9/06 #17 שישי הפוך../images/Emo99.gif במיוחד עשיתי../images/Emo41.gif תזכורת בטלוויזיה
T the Girl of Love New member 30/9/06 #18 ../images/Emo214.gifאני מקווה שאצליח להקליט../images/Emo13.gif
B baril New member 30/9/06 #26 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכולם הלכו למסעדה ואני נשארתי לבד בבית בגלל הנקע אבל יש יתרונות- אפשר לשמוע מוזיקה בפול ווליום אעעעעע כולם הלכו למסעדה, מסעדה, מסעדה ורק אני נשארתי לבדי בגן
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכולם הלכו למסעדה ואני נשארתי לבד בבית בגלל הנקע אבל יש יתרונות- אפשר לשמוע מוזיקה בפול ווליום אעעעעע כולם הלכו למסעדה, מסעדה, מסעדה ורק אני נשארתי לבדי בגן
T the Girl of Love New member 30/9/06 #30 ../images/Emo214.gifאצלי בבית 24 שעות מוזיקה פול ווליום כשחבר שלי בא לבית שלי בפעם הראשונה הוא פשוט נחרד, אני לא חושבת שהוא תיאר לעצמו עד כמה זה רציני אחח.כפרעליווווווווווווו מעניין אם הם ישרדו את יום כיפור בלימוזיקה.
../images/Emo214.gifאצלי בבית 24 שעות מוזיקה פול ווליום כשחבר שלי בא לבית שלי בפעם הראשונה הוא פשוט נחרד, אני לא חושבת שהוא תיאר לעצמו עד כמה זה רציני אחח.כפרעליווווווווווווו מעניין אם הם ישרדו את יום כיפור בלימוזיקה.
L linoy7 New member 30/9/06 #35 ../images/Emo6.gifפוללללל ווליוםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif
C C h e e k y G i r l New member 30/9/06 #27 היה נחמד היום בים../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif הייתי עם חברה ופגשנו חלק מהקבוצה כדורעף והיה להם כדור אז שיחקנו היו אחלה גלים ובאיזה גל אחד כמעט טבעתי ועוד מלא היו כמוני..ואז שרק קמתי מהגל הזה טראח היה עוד אחדדדדד כזה הלכתי למות חחחח
היה נחמד היום בים../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif הייתי עם חברה ופגשנו חלק מהקבוצה כדורעף והיה להם כדור אז שיחקנו היו אחלה גלים ובאיזה גל אחד כמעט טבעתי ועוד מלא היו כמוני..ואז שרק קמתי מהגל הזה טראח היה עוד אחדדדדד כזה הלכתי למות חחחח