לשבת כל מה שלא קשור לנינה כאן שתהיה שבת שלום ומעולה
ג ג ב ש ו ש New member 31/3/06 #1 ../images/Emo32.gifלשבת../images/Emo140.gif../images/Emo88.gif כל מה שלא קשור לנינה כאן שתהיה שבת שלום ומעולה
../images/Emo32.gifלשבת../images/Emo140.gif../images/Emo88.gif כל מה שלא קשור לנינה כאן שתהיה שבת שלום ומעולה
ג ג ב ש ו ש New member 31/3/06 #2 שבת שלום לכולנו../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif איזה כייף סופ"ש הולך להיות מדהים בע"ה שתהיה שבת מעולה
שבת שלום לכולנו../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif איזה כייף סופ"ש הולך להיות מדהים בע"ה שתהיה שבת מעולה
M Meytar 888 New member 31/3/06 #4 שבת שלום../images/Emo24.gif../images/Emo197.gif../images/Emo25.gif
M Meytar 888 New member 1/4/06 #5 ../images/Emo24.gif"לטיול יצאנו....."../images/Emo3.gif מחר אני נוסעת לטיול שנתי של יומיים( ) אז אני לא יהיה פה לזמן מה תתגעגעו אלי? היום אני ימשיך להיכנס ולהגיב אבל ממחר אני כבר לא יהיה פה אוהבת אותכם המון וכבר מתגעגעת מיתר
../images/Emo24.gif"לטיול יצאנו....."../images/Emo3.gif מחר אני נוסעת לטיול שנתי של יומיים( ) אז אני לא יהיה פה לזמן מה תתגעגעו אלי? היום אני ימשיך להיכנס ולהגיב אבל ממחר אני כבר לא יהיה פה אוהבת אותכם המון וכבר מתגעגעת מיתר
מ מאמיייייייייי New member 1/4/06 #7 תהני!!! וואי איך אני רוצה לחזור לטיול השנתי שלי........ ...היה כל כך כיף... תהני ותקחי מצלמה ואל תפספסי אף רגע!
תהני!!! וואי איך אני רוצה לחזור לטיול השנתי שלי........ ...היה כל כך כיף... תהני ותקחי מצלמה ואל תפספסי אף רגע!
ג ג ב ש ו ש New member 1/4/06 #10 מיתר תהניייי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif טיול שנתי זה ה-דבר תעשי חיים ושמרי על עצמך כשתחזרי תספרי חוויות בע"ה
מיתר תהניייי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif טיול שנתי זה ה-דבר תעשי חיים ושמרי על עצמך כשתחזרי תספרי חוויות בע"ה
י יו יו3 New member 1/4/06 #6 גיליתי משו :]../images/Emo204.gif נכון שיש את החולצה הזאת של "NY I? שה-NY זה ניו יורק?? אז הפכתי את זה למשו אחרת אני קוראת את זה "ני" אז זה יכול להיות "איי נינט" כה מגניבP:
גיליתי משו :]../images/Emo204.gif נכון שיש את החולצה הזאת של "NY I? שה-NY זה ניו יורק?? אז הפכתי את זה למשו אחרת אני קוראת את זה "ני" אז זה יכול להיות "איי נינט" כה מגניבP:
ג ג ב ש ו ש New member 1/4/06 #8 שאלוםם חבר'ה../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif בוקר טוב טוב אתם לא מבינים כמה כואב הראש חחח אתמול הייתה מסיבת הפתעה לחבר אחכ' אני ועוד כמה הלכנו לשתות קצת..עד עכשיו הראש שלי כואב תמיד זה קורה לייי חחח בקיצור..שתהיה שבת מעולה תנצלו אותה
שאלוםם חבר'ה../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif בוקר טוב טוב אתם לא מבינים כמה כואב הראש חחח אתמול הייתה מסיבת הפתעה לחבר אחכ' אני ועוד כמה הלכנו לשתות קצת..עד עכשיו הראש שלי כואב תמיד זה קורה לייי חחח בקיצור..שתהיה שבת מעולה תנצלו אותה
ג ג ב ש ו ש New member 1/4/06 #12 כןן...הלוואי וזה ימשך כך../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif הייתי רוצה לראות אותך אדום שוב והפעם לתמיד
כןן...הלוואי וזה ימשך כך../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif הייתי רוצה לראות אותך אדום שוב והפעם לתמיד