לשבוע חדש

../images/Emo32.gif לשבוע חדש

בתקווה שהוא יהיה יותר טוב, לכם :) נמאס לי כבר מהלילות המטורפים האלו|: נמאס לי כבר מהימים האלה שבקושי עוברים.. באלי כ"כ...

lali1989

New member
דבש הכל דבש...

נו..שירן הזכירה לי..וד'א אני ממש לא סובלת את השיר הזה... מאיו יפתי יהיה בסדר..אמרתי לך כבר..זאת תקופה והיא תעבור..ואני פה תמיד!! יאללה יום שלישי לצבא..
כפרעלייייי...מרגישה זקנה כבר...

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo201.gif!!

דברי איתי מתישהו שאני אתחבר.. יומטובבב

אין לי כוח

אוף אני פשוט לא שורדת את היום הזה!!! הוא לא נגמר!! פשוט לא נגמר!! אחותי הכלבה הזאת והיא הכי כלבה בעולם!!!!!!! יואו אני כל כך שונאת אותה שונאת!!!! אין לי כוח ליום הזה!! אני מנסה להיות אופטימית בחיי פשוט במיצאות הזאת זה קצת קשה!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo201.gif!!

נשמה שלי דברי איתי המון זמן לא דיברנו! יהיה בסדר אני מבטיחה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifמאיטה!!../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif

האם תסלחי לי מתישהו?!
אני חברה רעה! אבל יוצא לי לחזור ממש מאוחר ואז לא נותנים לי לחיות אם אני לא יוצאת להליכה, כשאני חוזרת אני שפוכה ושוכחת הכל.. שכחתי אפילו להתקשר לכל הרשימה של האלו של השרות לאומי.. אני פשוט גרועה! אני מצטערת.. סליחה טוב..
אני מקווה שהכל יסתדר..

בוקר טוב../images/Emo42.gif

היום בערב אני חוזר לב"ש, מחר יש את טקס קבלת הלפטופים, עם כבוד שר התחבורה

niro levi

New member
../images/Emo216.gifשבוע טוב

מתארגנת ונוסעת לחיפה לגרנד לעשות קצת שופינגגג.. משם לדודים ברמת ישי לישון שם.. מחר חתונה של בן דוד.. ועוד יומיים סוף סוף הוא חוזרררררר

Lior Maman

New member
מלטוב לבן דוד שלך ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

ותהני בשופינג
אני מתגעגעת אלייך@

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתודה תודה../images/Emo13.gif

גם אני מתגעגעת אלייך המוןןןןןןןןןןן!!! הייתי בטוחה שתרצחי אותי בגלל שאני ברמת ישי ולא ראינו אחת את השניה..

Lior Maman

New member
../images/Emo45.gif רציתי לרצווח אותך,

אבל לא נעים את שם בגלל החתונה וזה .. חח

niro levi

New member
../images/Emo216.gifחחח

האמת שהגעתי לרמת ישי ממש מאוחר.. הגעתי בסביבות 10 בלילה.. אם הייתי מגיעה יותר מוקם הייתי אומרת לך לבוא להגיד שלוםםם

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifואיי כמה זמן לא הייתי בגרנד קניו

-ן:/ וכמה זמן לא עשיתי שופינג..ויש חג עוד מעט אז צריך.. תהני

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשבוע טוב,יומטוב../images/Emo9.gif

אני מבולבלת כבר, כל הזמן המצברוח שלי משתנה לא ברורים לי דברים ופעם טוב לי ופעם לא.. משהו מוזר בכל אופן שיהיה יומטוב לעולםםם
אהה ויש לי פייסבוק אז תוסיפו אותי

למעלה