לשבוע חדש
מ מיצה נבים New member 25/11/07 #2 ../images/Emo5.gifאני חולה ומסכנה. רחמים, חיבוקים וסירים עם מרק יתקבלו בברכה.
ש שוב מתחילה מחדש New member 25/11/07 #3 מתוקה שלי../images/Emo201.gif מחר בערב יעמוד על האש ויתבשל לו מרק עוף עם כל מה שאת אוהבת (פחות מה שאת לא אוהבת) כדי לחזק אותך. אני מקווה שמפנקים אותך כמו שצריך (תגידי, את לא חושבת שלקחת קצת קשה מידי את הנסיעה של felka לארהב? )
מתוקה שלי../images/Emo201.gif מחר בערב יעמוד על האש ויתבשל לו מרק עוף עם כל מה שאת אוהבת (פחות מה שאת לא אוהבת) כדי לחזק אותך. אני מקווה שמפנקים אותך כמו שצריך (תגידי, את לא חושבת שלקחת קצת קשה מידי את הנסיעה של felka לארהב? )
מ מחפשת דרך החוצה New member 25/11/07 #4 ולמה זה ../images/Emo32.gif? ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif
ש שוב מתחילה מחדש New member 25/11/07 #6 מסכימה איתך לחלוטין זו לא הודעת OFF, זו הודעה חשובה שחשוב שישימו לב אליה
3 3 שרונית New member 25/11/07 #8 ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo21.gif../images/Emo141.gif
א א פרסקי New member 25/11/07 #9 רק בריאות להביא לך מרק בטטה שהכנתי? אתמול הרגשתי על הפנים והיום יותר טוב אז העניין הוא שזה עובר בריאות ואושר ואהבה
רק בריאות להביא לך מרק בטטה שהכנתי? אתמול הרגשתי על הפנים והיום יותר טוב אז העניין הוא שזה עובר בריאות ואושר ואהבה
B Bubble Girl 27 New member 25/11/07 #11 אינעל אבוק אפרסקי!!!../images/Emo67.gif ווווווווווווהההה עליך! עם כל הגודל שלך!!!!!
B Bubble Girl 27 New member 25/11/07 #15 ../images/Emo6.gif מסכנה שלי ועודדדד לאאאאאאאאאא עודדדדדדדדדדדדדד לאאאאאאאאאאא אבל יגיע
א אני 27 New member 25/11/07 #12 אוי אוי אוי .... לא מרגישה טוב .... ממש כאל לב .... מיצצצההההההההההה מה נהיה .... מה זה לא מרגישה טוב .. תבריאי מהר !!!!
אוי אוי אוי .... לא מרגישה טוב .... ממש כאל לב .... מיצצצההההההההההה מה נהיה .... מה זה לא מרגישה טוב .. תבריאי מהר !!!!
S sharon30a New member 25/11/07 #16 אז...מרק קובה סלק אדום מבית היוצר של אמא שלי + מנה גדושה של רחמים + ים במשלוחה לאן יקירה? נשבעת לך שהמרק הזה הוא פלא! מרפא לכל כאב.. טעים לחיך... כי... כי.. הוא נעשה באהבה... תרגישי טוב מתוקה
אז...מרק קובה סלק אדום מבית היוצר של אמא שלי + מנה גדושה של רחמים + ים במשלוחה לאן יקירה? נשבעת לך שהמרק הזה הוא פלא! מרפא לכל כאב.. טעים לחיך... כי... כי.. הוא נעשה באהבה... תרגישי טוב מתוקה
ה הילה301 New member 25/11/07 #17 תרגישי טוב ../images/Emo24.gif נראה שהמטבח שלך עומד להתפוצץ היום ממרקים. שווה להיות חולה בפורום הזה בכל מקרה, מרק אפונה סמיך ומהמם -א'לה הילה301 - מוכן לשיגור
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif נראה שהמטבח שלך עומד להתפוצץ היום ממרקים. שווה להיות חולה בפורום הזה בכל מקרה, מרק אפונה סמיך ומהמם -א'לה הילה301 - מוכן לשיגור
N navy123 New member 25/11/07 #18 רק לאות הזדהות... גמני הייתי חולה בשבת אז... קבלי שהולך ומבריא ועם שלל המרקים פה..... פיייייייי , במקומך, לא הייתי חושב להבריא בכלללל
רק לאות הזדהות... גמני הייתי חולה בשבת אז... קבלי שהולך ומבריא ועם שלל המרקים פה..... פיייייייי , במקומך, לא הייתי חושב להבריא בכלללל
ש שרשירית New member 25/11/07 #19 שולחת מרק תימני עם חילבה חריפה כזאת ששורפת את כל הוירוס, החיידקים והכוליירות