לשבוע חדש

• פותח הנושא memko
  • פורסם בתאריך

memko

New member
שיטת הגמילה של דר' פיל

למישהי יש קישור איך זה עובד? או שיכולה להסביר לי? תודה

יעוץ זוגי

שלום האם יש כאן המלצות על מישהו לייעוץ זוגי אבל ממש טוב? באיזור זכרון בבקשה ואם הבחורה תהיה דתיה יותר טוב אבל לא חייב תודה תודה

neomifar

New member
אם מישהי מחפשת עבודה במשרה חלקית

במקום העבודה שלי מחפשים לאייש משרה בתחום רכש וספקים/הנהלת חשבונות. מדובר על משרה חלקית, לטווח ארוך, בכפיפות למנהלת משאבי אנוש. תיאור המשרה: טיפול בהזמנות משלב קליטתן במערכת ועד לשלב הוצאת חיוב הנהלת חשבונות בסיסית: הוצאת חשבוניות, הוצאת קבלות, הפקדת צ'קים, עדכון תזרים, תשלום לספקים גבייה (טלפונית) טיפול בנושא רכש אדמיניסטרציה שוטפת היקף: משרה חלקית, 5 ימים בשבוע, בין השעות 8:00-13:00 או 9:00-14:00 (גמיש) משרה לטווח ארוך, מתאים לאמהות דרישות: שליטה בסביבה ממוחשבת, OUTLOOK ויישומי אופיס נסיון אדמיניסטרטיבי של שנה לפחות רצוי: ידע ונסיון קודם בהנהלת חשבונות בסיסית תכונות: אחריות ביצועיות אמינות יכולת ניהול עצמי אסרטיביות ויכולת להניע תהליכים המשרה ברמת גן מי שמעוניינת יכולה לפנות אלי במסר (אני אשים את ההודעה הזו בעוד כמה פורומים כדי להגיע לעוד אמהות).

בוליפלג

New member
את מוזמנת לפרסם גם ב'לוח' של הפורום - למעלה

בסרגל הכחול "לוחות" בהצלחה

../images/Emo71.gifדנית סלומון מתארחת בפורום סבים סבתות../images/Emo71.gif

שלום לכולם, מחר יום שני, 7.4.08 בין השעות 20:00-22:00 תתארח בפורום סבים סבתות (1991) השפית דנית סלומון שכתבה בין השאר את הספרים "שוקולד ושושנים" "עוגות בקלי קלות" ו"פשטידות בקלי קלות". לפני שהחלה לפרסם ספרי בישול התמחתה במשך שנים בכתיבת מתכונים ובעריכת ספרי בישול וספרי דיאטה. בין השאר ערכה את מוסף הבישול "זמנים במטבח" בידיעות אחרונות ואת מוסף הבישול "תפריט" בעולם האשה. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו: קישור לפורום: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1991 אשמח לראותכם בפורום

המלצה להגדה שמתאימה לילדים

ראיתי בגן של הבן שלי הגדה שנקראת: אגדה של הגדה (אין לי עוד פרטים, מצטערת, פרט לכך שהיא בצבע סגול) היפה בהגדה הזו הוא שיש בה את כל טקסט ההגדה עצמה מלווה בתמונות של דמויות פלסטלינה ובכתב קריא וברור (עבור ילדים שמתחילים לקרוא שלעיתים קשה להם להתמודד עם הכתב בהרבה הגדות אחרות)

כן עד כמה שיכולתי לראות אם 2 ילדים תלויים עלי

אני חושבת שיש אותה בסטמצקי... אני מתכוונת לקנות אותה היום ואז אני אוכל לתת עוד פרטים.

חיפשתי באתר של סטימצקי

ולא מצאתי. ביום שישי ראיתי בשילב דווקא ליד הקופות הגדה לילדים שניראית לי מתאימה. בהפסקת הצהריים שלי אני אלך לראות ובאותה הזדמנות אני אכנס לסטימצקי לראות. אני אצלם אם יהיה,ואעלה.

יש בצומת ספרים

אגדה של הגדה תלחצי על להגדיל את התמונה ולפי זה תוכלי להתרשם מהסגנון של הדמויות. אני לא אוהבת הגדות שהם במיוחד לילדים קטנים כי אז לרוב אין בהם את הטקסט עצמו והם מדי ילדותיות. אז נכון שפעוט לא עוקב אחר הדפים והכתוב אבל משנה לשנה הם מזהים עוד ועוד מהמוטיבים שמופיעים.

מסכימה איתך../images/Emo45.gifנראה מצוין

חשבתי לקנות לכל הילדים של המשפחה כמתנה לפסח,אבל אם אני עושה חישוב זה יוצא לי קצת יקר(יש 10 קטנים עד גיל 10
).

זה יקר באמת. כולם ילדים שיושבים איתכם בליל

הסדר ? את יכולה לצלם מתוך הגדה כזו או אחרת את עיקר הדפים החשובים ולהכין לכל ילד סט של דפים מצולמים וצבעים (אפשר לקנות סטים פשוטים של צבעים שהם לא כל כך יקרים) ואז גם הם יוכלו לעקוב וגם לצבוע - ותהיה להם תעסוקה (החבר'ה שלי נשברים בדרך כלל בקטע של רבן גמליאל היה אומר וכו....

אלה רק הקטנים../images/Emo57.gif

ומעל גיל שנתיים,ברוך השם יש עוד מתחת ומעל. הרעיון עם דפי הצביעה מצוין. נאמץ אותו.

Tula1

New member
../images/Emo41.gifיש גם הגדה חמודה במארז של "במבה"

התינוק של במבה מופיע פה ושם, הכיתוב סטנדרטי להגדות (לא עשו מאמץ כלשהו לשנות את הפונט למשהו ידידותי לילדים) סה"כ חמוד מארז במבה עולה 12 ש"ח אז אולי זה שווה.... לפעוטה אנחנו ניקח את זה לליל הסדר הרעיון עם דפי הצביעה הוא מעולה

למעלה