חחחחחח
S shoohy New member 5/7/05 #70 כי כי....../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אני אמרתי שאתה צריך לזכות אבל גם משה וזואי רוצים שתזכה.........[זואי לא רוצה שתזכה....אבל אבל היא רוצה שמימי תזכה!....]
כי כי....../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אני אמרתי שאתה צריך לזכות אבל גם משה וזואי רוצים שתזכה.........[זואי לא רוצה שתזכה....אבל אבל היא רוצה שמימי תזכה!....]
S sapirush1 New member 5/7/05 #63 איזה הורים קמצנים! ../images/Emo3.gif היו מביאים לך את כל בנקוק וזהו! חחח תתחדשי איזה כיף לך! ובלי קשר סתם ליידע מצאתי אהבה חדשה.. the used
איזה הורים קמצנים! ../images/Emo3.gif היו מביאים לך את כל בנקוק וזהו! חחח תתחדשי איזה כיף לך! ובלי קשר סתם ליידע מצאתי אהבה חדשה.. the used
א אוגוסט2002 New member 5/7/05 #66 ../images/Emo122.gif../images/Emo93.gif חשבתי יש לך חבר חדש.. לא קראתי את השורה למטה.. אופס
S shoohy New member 5/7/05 #71 גררררררררררר../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif the used ביקשתי מהם לפש לי שם את הדיסקים שלהם.. הם לא מצאו.. ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ גררררררר ברט....;[;[;[;[
גררררררררררר../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif the used ביקשתי מהם לפש לי שם את הדיסקים שלהם.. הם לא מצאו.. ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ ;[ גררררררר ברט....;[;[;[;[
S shoohy New member 5/7/05 #74 בטח שיש../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif פשוט אם קונים מכען אני משלמת....^^ in love and death? זה מה שהורדת?...
בטח שיש../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif פשוט אם קונים מכען אני משלמת....^^ in love and death? זה מה שהורדת?...