נכון?
ר רונקיפליצית New member 12/8/07 #22 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifנכון?../images/Emo99.gif
S shilgiah New member 12/8/07 #20 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחח מסכנה... את! לא היא..חח אני מקווה בשבילך שלא ישתעמם לה... בהצלחה!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחח מסכנה... את! לא היא..חח אני מקווה בשבילך שלא ישתעמם לה... בהצלחה!!
ר רונקיפליצית New member 12/8/07 #23 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifבנתיים היא מעסיקה את עצמה לא רע לשמחתי! ותודה בוביק
S shilgiah New member 12/8/07 #28 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח מצויין!! אבל כשאני עושה בייביסיטר והם מעסיקים את עצמם משעמם לי.. בבקשה!! נ.ב חברה שלי שלחה לי תתמונה עם בנואה והיא שחורה!! סורי..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח מצויין!! אבל כשאני עושה בייביסיטר והם מעסיקים את עצמם משעמם לי.. בבקשה!! נ.ב חברה שלי שלחה לי תתמונה עם בנואה והיא שחורה!! סורי..
ר רונקיפליצית New member 12/8/07 #57 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifילדה אחת זה מספיק../images/Emo6.gif היא שטן קטנה זאתי והיא בת 5 אני בביתD:
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifילדה אחת זה מספיק../images/Emo6.gif היא שטן קטנה זאתי והיא בת 5 אני בביתD:
ז זוהרוש15 New member 12/8/07 #64 חחח אז מה?? אבל היא לא ממש קטנה אני שלושה.. שנתיים וחצי,8 וחצי ו7 וחצי נוו איך היה??
ר רונקיפליצית New member 12/8/07 #67 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאמא'לה שזה גיל כמו שנתיים זה מלחיץ |: חח לא אוהבת. והיה בסדר, היא קצת שיגעה אותי אבל לאנורא נראה אם אני אגיד את זה גם עוד שלושה ימים
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאמא'לה שזה גיל כמו שנתיים זה מלחיץ |: חח לא אוהבת. והיה בסדר, היא קצת שיגעה אותי אבל לאנורא נראה אם אני אגיד את זה גם עוד שלושה ימים
ז זוהרוש15 New member 12/8/07 #69 חחח כה...אל תתדאגי.. היא פשוט לא רגילה אלייך...עוד מעט היא תתרגל אלייך ויהיה טוב.. גם הילדה שאני שומרת עליה בהתחלה הייתה קצת משגעת אבל היא התרגלה ועכשיו היא חמודה והיא אוהבת אותי ומחבקת ומנשקת אותי..חיחיחי וזה לא ממש מלחיץ..כאילו בכלל לא.. בקטנה
חחח כה...אל תתדאגי.. היא פשוט לא רגילה אלייך...עוד מעט היא תתרגל אלייך ויהיה טוב.. גם הילדה שאני שומרת עליה בהתחלה הייתה קצת משגעת אבל היא התרגלה ועכשיו היא חמודה והיא אוהבת אותי ומחבקת ומנשקת אותי..חיחיחי וזה לא ממש מלחיץ..כאילו בכלל לא.. בקטנה
י יוני יוני היחיד New member 12/8/07 #13 בוקר טובבבבבבבבבבבבבב ../images/Emo13.gif היום אני בת"א...... ובערב עם חבר טוב.. ובלילה עם המיטה.. אין לי דבר מעניין לספר הבוקר חוץ מזה שגלגלצ מנגנים לי את "תראי זה אני" כרגע
בוקר טובבבבבבבבבבבבבב ../images/Emo13.gif היום אני בת"א...... ובערב עם חבר טוב.. ובלילה עם המיטה.. אין לי דבר מעניין לספר הבוקר חוץ מזה שגלגלצ מנגנים לי את "תראי זה אני" כרגע
S shilgiah New member 12/8/07 #16 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם בלילה הם ניגנו..../images/Emo99.gif ב4 וחצי.. משו כזה.. אז נרדמתי והתעוררתי עם תראי זה אני.. זה כ"כ טוב! חחח בוקר טוב גם לך!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם בלילה הם ניגנו..../images/Emo99.gif ב4 וחצי.. משו כזה.. אז נרדמתי והתעוררתי עם תראי זה אני.. זה כ"כ טוב! חחח בוקר טוב גם לך!!
ז זוהרוש15 New member 12/8/07 #51 יא אני מקווה שאתה נהנה... חבל שכבר הלכת הייתי אומרת לך לקפוץ אלי... אהה ומה שלומך מותק??
S shilgiah New member 12/8/07 #14 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה כיף להרדם ולהתעורר עם "תראי ז +ה אני".. !! בוקר טוב!
ר רונקיפליצית New member 12/8/07 #25 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשמתי לה סינרגיה ביוטיוב../images/Emo6.gif והיא רוקדת כרגע לצלילי חום יולי אוגוסט זה הורג חחחחחחחחחחחחחחחח!!
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשמתי לה סינרגיה ביוטיוב../images/Emo6.gif והיא רוקדת כרגע לצלילי חום יולי אוגוסט זה הורג חחחחחחחחחחחחחחחח!!
S shilgiah New member 12/8/07 #27 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif!
S shilgiah New member 12/8/07 #29 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמתייעצת!! תענו מהר! אני חייבת ללכת מה יותר יפה: "תן לי מקום לחבק אותך בחלום" "חצי משניים אחד לא שלם" ??? זה דחוף...
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמתייעצת!! תענו מהר! אני חייבת ללכת מה יותר יפה: "תן לי מקום לחבק אותך בחלום" "חצי משניים אחד לא שלם" ??? זה דחוף...