לראשון . P =

- עוזבת -

מיציתי ת'עניין פה .. יש פה בקושי 5 משתמשים.. חבל \: תאמינו לי שאני לא עוזבת כי משעמם פה .. וגם לא כי הפסקתי לאהוב את הגיים בויז .. אני אוהבת אותם פחות זה כן. אבל כל החוקים האלה והיחס של חלק מהמנהלים על הפנים . אז ... ביי :] מי שרוצה אותי אני באייסיקיו ובפורום תפוז :] *לפעמים אני אכנס להגיב* אייייייייזה דרמתיות . O; ללללללא דילב ללללללללא .
אל תעזבייייייי . :( חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, D =

אויש איתכן D;

מיכל חשבתי שאת עוזבת עד שקראתי אני בפורום תפוז XD גמאני האמת פחות אוהבת את הבויז , נראלי כולן כבר לא אוהבת אותם הכי אחי ...

../images/Emo75.gifחחחחחחחחח זה מה שדילב רשמה . XD

לא אני . D = תראי איזו דרמטיות . סתם .
אני כבר מזמן לא אוהבת אותם .

lililulu

New member
עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה בשנה

הבאהההההההההה........... בשנה הבאה נשרוף את הבצפר ונזרוק אבנים על המורותתתת

lililulu

New member
למה עכשיו כיף!

היום כל כיתת מתמטיקה עושה איזה דף עם סינוסים אני יודעת מה ורק אני ישנתיD; לא היה לי כוח ללמוד והיא לא הוציאה אותי המורה אז ישנתי :)

lililulu

New member
אוי זה חרא אחד גדול!

עם המשולש ישר זווית ואז עושים מלא דברים שלא הבנתי ובסוף A לחלק סינוס המספר הנתון אני יודעת איך זה הולך..... זה לחכמים לא כמוניD= אני ברמה הכי נמוכה במתמטיקה ואני מתלוננת שהם חכמים מדי בשביליD;

../images/Emo75.gifטוב אחי . ../images/Emo6.gif

ממש הבנתי . XD חחחחחחחחחח אבל עמית ? , אתה נבון עד מאוד . :)

lililulu

New member
כן אני נבון ברמיD:

איזה כיף היה שנה שעברה כל שיעורי מתמטיקה שיחקנו רמיקוב עם המורה הייתי מה זה טובהD; לפעמים היינו מגוונים ומשחקים טאקי או רואים עידן הקרח 2

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עאלק - "לפעמים היינו מגוונים ומשחקים טאקי או רואים עידן הקרח 2" למה לא למדתם מתמטיייייקה ? . O;

lililulu

New member
כי היינו הרמה של אלה שלא לומדים [:

כל מי שהיה איתי שם עכשיו בכיתות מיוחדות רק אותי השאירו בכיתה רגילהD:

למעלה