לראשון. כללל השבוע הזה אני בבית עדדדדדד, שני הבא אמממ.. יומטוב
L linoy7 New member 10/6/07 #1 ../images/Emo32.gifלראשון.../images/Emo41.gif כללל השבוע הזה אני בבית עדדדדדד, שני הבא אמממ.. יומטוב
T the whole shebang New member 10/6/07 #2 ישלי יום יום חג עוד מעט חופש גדול חחח ונתחרה מי תקום מוקדם כדי לפתוח את ה-OFF איי הימים ההם.
L linoy7 New member 10/6/07 #4 ../images/Emo6.gifלא נראלי שיילך לי../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif בעז"ה בחופש אני עובדת, ואני אקום כל יום ב- 6 וחצי- 7 ולא יהיה לי עצבים לזה אבל שיהיה לך בכיף וכן, הא? "הימים ההם"
../images/Emo6.gifלא נראלי שיילך לי../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif בעז"ה בחופש אני עובדת, ואני אקום כל יום ב- 6 וחצי- 7 ולא יהיה לי עצבים לזה אבל שיהיה לך בכיף וכן, הא? "הימים ההם"
C cate71 New member 10/6/07 #3 איזה כייף לךךךךךךךךךךךךךךךךךך גם אני רוצהה....אבל ת'אמת גם אני לומדת רק היום ומחררר!!! יש לי בגרות בהסטוריהההההההההה
איזה כייף לךךךךךךךךךךךךךךךךךך גם אני רוצהה....אבל ת'אמת גם אני לומדת רק היום ומחררר!!! יש לי בגרות בהסטוריהההההההההה
L linoy7 New member 10/6/07 #5 האמת שלא כזה כיף לי.. גמאני צריכה ללמוד../images/Emo41.gif להיסטוריה.. הבגרות שלי שני הבא שלך בחמישי הזה, נכון? שיהיה לך המוווווווון בהצלחה
האמת שלא כזה כיף לי.. גמאני צריכה ללמוד../images/Emo41.gif להיסטוריה.. הבגרות שלי שני הבא שלך בחמישי הזה, נכון? שיהיה לך המוווווווון בהצלחה
L linoy7 New member 10/6/07 #6 בוקר טוב../images/Emo42.gif איזה חוםםםםםם בחוץ!!../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif יומטוב לכולם
C Cheeeky Girl New member 10/6/07 #8 חום?! בחדרה יורד גשם../images/Emo186.gif סתם איכס איזה אובך מגעיל!!
L linoy7 New member 10/6/07 #10 ועכשיו כשקראתי שוב..../images/Emo41.gif מה אובך?! אפילו לא אובך! חםםםםםםםםםםםםם
C Cheeeky Girl New member 10/6/07 #7 לא למדנו!!!! היינו בסיור בתמונה היה ממש ממש נחמד איזה כיף שהפסדתי יום לימודים!! תענוג!!!! איזה שווה הביאו לנו מלא קרלו ומדסקות אכלנו עם כפית קטנה כמו ילדים מפגרים אבל היה סבבה
לא למדנו!!!! היינו בסיור בתמונה היה ממש ממש נחמד איזה כיף שהפסדתי יום לימודים!! תענוג!!!! איזה שווה הביאו לנו מלא קרלו ומדסקות אכלנו עם כפית קטנה כמו ילדים מפגרים אבל היה סבבה
L linoy7 New member 10/6/07 #14 אוקיי, עכשיו יותר ברור../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif כמה פעמים הייתי שם עשו לכם סרט עם הכיסאות המתנדנדים האלה? נו, שמרגישים כל מה שקורה בסרט ואתם עוד קיבלתם כפית! אנחנו עשינו כפית מהמכסה!
אוקיי, עכשיו יותר ברור../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif כמה פעמים הייתי שם עשו לכם סרט עם הכיסאות המתנדנדים האלה? נו, שמרגישים כל מה שקורה בסרט ואתם עוד קיבלתם כפית! אנחנו עשינו כפית מהמכסה!
C Cheeeky Girl New member 10/6/07 #16 חחחחחח כן P: חשבנו כבר יהיה מפחיד איפה ישבת? החלליות היו ככה: =כניסה= חלללית 1 חללית 2 חללית 3 חללית 4 חללית 5 אני הייתי בחללית 3 באמצע
חחחחחח כן P: חשבנו כבר יהיה מפחיד איפה ישבת? החלליות היו ככה: =כניסה= חלללית 1 חללית 2 חללית 3 חללית 4 חללית 5 אני הייתי בחללית 3 באמצע
L linoy7 New member 10/6/07 #18 מאיפה אני זוכרת?../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה לפני... 3-4 שנים