לראשון. מתכונת במתמטיקה יומטוב
L linoy7 New member 20/5/07 #2 ../images/Emo7.gifעכשיו מסתבר ששינו את השעות!!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif ואני ב- 2 וחצי! יאווו איזה מטומטמים!!!!!!!!!11 מה אני אעשה 5 שעות?!
../images/Emo7.gifעכשיו מסתבר ששינו את השעות!!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif ואני ב- 2 וחצי! יאווו איזה מטומטמים!!!!!!!!!11 מה אני אעשה 5 שעות?!
J just adiki New member 20/5/07 #3 מחר בגרות באנגלית$^^%%$#%^&%#%&# לחצצצצצצצצצצצצצ.. קניתי היום שני מכנסיים וחולצה
מ מהממת11 New member 20/5/07 #4 יאיייי!!! ררררררר!! אני שונאת אנגליתתתתתתתתת!! קיבלתי נכשל!!! מחר יש לי ראיון למגמת ספרדית.. אני מקווה שיהיה בסדר
יאיייי!!! ררררררר!! אני שונאת אנגליתתתתתתתתת!! קיבלתי נכשל!!! מחר יש לי ראיון למגמת ספרדית.. אני מקווה שיהיה בסדר
J just adiki New member 20/5/07 #5 אל תשנאי אנגלית../images/Emo10.gif אנגלית זה כיף את פשוט צריכה להיות עם המורה הנכונה בהצלחה
L linoy7 New member 20/5/07 #8 ../images/Emo6.gif זה נכון../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif [לגבי המורה ]
מ מהממת11 New member 20/5/07 #10 אני לא שונאת אנגלית אני שונאת את המורה ../images/Emo46.gif ואת צודקת צריכה להיות עם המורה הנכונה אבל הבעיה שכל המורות לאנגלית אותו הדבר ותודה
אני לא שונאת אנגלית אני שונאת את המורה ../images/Emo46.gif ואת צודקת צריכה להיות עם המורה הנכונה אבל הבעיה שכל המורות לאנגלית אותו הדבר ותודה
L linoy7 New member 20/5/07 #13 עכשיו עדי תבוא ותגיד: "לא שלי"../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif נכון עדייייייייי?
J just adiki New member 21/5/07 #17 ../images/Emo6.gif יותר בכיוון של../images/Emo26.gif היי אל תכלילי
L linoy7 New member 21/5/07 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנו, אותו דבר../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif נממ.. לא.. אבל עדיין..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנו, אותו דבר../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif נממ.. לא.. אבל עדיין..
L linoy7 New member 20/5/07 #7 ספרדית../images/Emo99.gif בהצלחה!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif
L linoy7 New member 20/5/07 #6 חזרתי מהמתכונת.. היה.. בסדר../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif העתקתי את השאלה בגיאומטריה מה זו לא אשמתי שלא ידעתי בהסתברות יש לי טעות בסעיף האחרון והשאר נכון בחקירה%&%^$&% סעיף ב' לא הצלחתי בעע נו, העיקר שעבר... מחר בגרות באינגליששששששששש!
חזרתי מהמתכונת.. היה.. בסדר../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif העתקתי את השאלה בגיאומטריה מה זו לא אשמתי שלא ידעתי בהסתברות יש לי טעות בסעיף האחרון והשאר נכון בחקירה%&%^$&% סעיף ב' לא הצלחתי בעע נו, העיקר שעבר... מחר בגרות באינגליששששששששש!
J just adiki New member 21/5/07 #18 ליני בואי נכנס ללחץ ביחד!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה|לחצ| בהצלחה נשמה
L linoy7 New member 21/5/07 #21 חלילה וחס! למה לחץ?! יהיה בסדר..../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif בהצלחה גם לך!