לראשוןןן

linoy7

New member
../images/Emo32.gifלראשוןןן../images/Emo41.gif

וואי, כבר יום ראשון
יומטוב

linoy7

New member
זה רקקקק כי משעמם לייייייייי../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

ומחר, אהה.. היום! צריך לחרוש להיסטוריה
יום שני הבגרותתתתתתת אז מה אני עושה פה בשעות האלה?!

just adiki

New member
יומטובבבבבבבבבבבבבב../images/Emo23.gif

יש לי היום שעתיים אנגלית [ששוב אני אהיה היחידה שתבוא
] ויש לי אח"כ שעתיים ג"ג-בגרות ביום חמישייי
אני לא מאמינה שאחרי השנה הזאת של הסבל הגדול בג"ג שנה הבאה יהיו לי במקום 7 שעות שבועיות רק 4
זה פשוט מושלםםםםםםםם
עוד 3 שעות שינה

מהממת11

New member
יום ראשוווון

אימאלהההההההההההה
היום היה לי שני מבחנייייייייייים! אחד במתמטיקה,מסכם!! תסלחו לי אבל אני ל=א סובלת מתמטיקהההההההה
|!
ומבחן שני בעיצוב גרפי,בחינות למגמה, המורה התרשמה נקווה לטוב
שבוע טוב לכולם!

linoy7

New member
אנחנו לא צריכים לסלוח לך. ישראלה צריכה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בא"י../images/Emo41.gif

היאאאאאאאא מדינת ישראל!
נו מה, היסטוריה משפיעה עליי
מחר הבגרות
יומטוב

just adiki

New member
לא הייתי לבד בשיעור אנגלית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היתה עוד מישהי
המורה רואה אותנו:"רק שתיכן?" אני:"זאת כבר התקדמות" [כי פעם קודמת הייתי לבד] המורה:"טוב תחכו לי בכתה אני הולכת לעשות פיפי ובאה"
היא נכנסת לכתה והיו 3 שולחנות שהיו כמעט צמודים אחד לשני . ואני וחברה שלי התיישבנו עליהם ואז היא נכנסה לכתה התיישבה על השלישי ישיבה מזרחית החזירה איזה עבודה לחברה שלי ואז אמרה:"טוב אז על מה בא לכן לדבר?" היא גם אומרת לנו:"כל הכבוד שבאתן. עדי זה היה ברור לי שהיא תבוא אבל מיכל כל הכבוד"
היה הכי מצחיק בעולם גם אני באה אליה:"תראי עשיתי פדיקור" קיצר היא נתנה לנו לעשות מודל G
ושנביא לה לבדוק אח"כ.. שבאתי לחדר מורים לשאול אותה משהו היא אומרת לי:"סיימתן?!" באושר מוחלט אני מסתכלת עליה:"היית מתה" אח"כ היה לנו ג"ג היא החזירה לי ולתלמידה היחידה שבאה[
] את המתכונות. באחת קבלתי 70 ובאחת קבלתי93
זה מצויין. שהמורה לג"ג אמרה שהיא משאירה אותנו למרות שאנחנו רק שתיים באתי להבכיין למורה לאנגלית:"היא משאירה אותנו לשעתיים ג"ג למרות שאנחנו רק שתי בנות!!" אז היא עונה לי בייבוש:"גם אני עשיתי את זה" אני:"כן אבל איתך זה כיף" היה סבבה היום וגםםם בגלל שבאנו היום לג"ג מחר אני והיא לא צריכות לבוא במיוחד בשביל זה
היה שווה

linoy7

New member
חחח../images/Emo6.gif כל הכבוד על המתכונות../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

D o r B

New member
קטיושות../images/Emo12.gif

אני ישנתי (אחרי שהייתי בבריכה
) ואח שלי נכנס לחדר- "דור נפלו קטיושות בקרית שמונה!!" ואני כזה "טוב, טוב, מה שתגיד, עזוב אותי
" אחרי שתי דקות אני שומע את הטלוויזיה מלמטה ואז הדלקתי את זו שבחדר ואני צועק לאחי "היית רציני?!!?
" מקווה שזה יגמר ב3 קטיושות האלה וזהו

יו שמעתי על זההה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

והחיזבלון אומר שזה לא הוא...הם אומרים שזה פלסטינים יוווו ראיתם שניה לפני החופש מתחיל אין אין נחת!!!!!!!!!!

linoy7

New member
זונות! עד שהיה קצת שקט במדינה הזאת!../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

למעלה