לציבור הרחב

maya2004

New member
אנשים .... שמתם ../images/Emo23.gif

לציורים החדשים החמודים לחורף???
א-ה-ב-ת-י-!!! כן, כן התחרפנתי :)

maya2004

New member
איזה יופי!

רבעת הישראלים שנחטפו ומוחזקים בשבי בקולומביה בחיים ונשלחו קלטות וידאו שלהם http://images.maariv.co.il/channels/1/ART/584/850.html

grinberg

New member
איך אני יכול להחליף את הדרכון שלי?

לפני חודשיים לא נתנו לי להיכנס ללונדון בגלל שחשדו אותי שאני בא לעבוד, ועקב זה סמנו לי איקס גדול בדרכון. ועכשיו אני מפחד שזה יקשה עלי להיכנס למדינות אחרות (אני רוצה לנסוע לקנדה) ובגלל זה אני מחפש דרכים איך להחליף את הדרכון שלי לחדש. שאלה ראשונה, האם האיקס הזה יכול באמת להפריע לי להסתובב בעולם? האם בשביל שינוי תמונה (ואני נראה באמת שונה לגמרי בתמונה) יחליפו לי דרכון? אם אני ישחית את הדרכון? אם אני יגיד שנאבד לי? ומה עוד יכול לעזור לי להחליף את הדרכון כדי שלא יראו את האיקס הזה??? ועוד שאלה: אם נאבד לי כבר פעמיים דרכון לפני 4-5 שנים (לא הייתי קטין), ואני יצהיר עכשיו שוב שנאבד לי, יעשו לי חדש? תודה רבה על כל יחס...

CosmikDebris

New member
לפי מה שאבא שלי אמר

אבל אל תקח את זה כמאה אחוז ץגיד שנאבד לך - תקבל דרכון חדש. אבל אם תנסה להיכנס לאנגליה, זה יהיה על המחשב שלהם.

ianush

New member
שאלה.

שלום יאן מאל סלבדור מרכז אמריקה....איפה אני יכול למצוא את התוכנה לווירטואלי של לשון? הדבר הזה שאתה לומד עם מורים און ליין. לא לשלוח אותי לשגרירות כי לא ממש מחבבים אותי שם.

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

גלעד יא

New member
../images/Emo99.gif

סתם נכנסתי להגיד לך (אמילי) שאני אוהב אותך. (ולראיה - אני משרשר בעצמי את ההודעה הזאת). תגידי - אחרי כריסמס אפשר לבוא לבקר אותך?

אוהבים אותי!!!

(עוד יחשבו ששילמתי לך בשביל לכתוב את ההודעה הזאת
) מתי זה אחרי כריסטמס?

Queen Alice

New member
מנצלת שירשור ../images/Emo32.gif:

פתחתי פורום חדש בהייד פארק, נוער בקנדה, הכתובת בחתימה

חחח דווקא נכנסתי

אבל בתור אחת שרואה הכי גאים שיש בערך 3 פעמים בשבוע, אני לא חושבת שזה הפתיע מישהו.

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

למעלה