לפסח

lim02

New member
בקשר לארווי!!!!../images/Emo45.gif

ראיתי שרשמתם פה הרבה שאתם מתגעגעים לארווי ואתם רוצים שהם יחזרו עכשיו יש לי סקופ בשבילכם: הם חוזרים!! בערך בספטמבר-אוקטובר או בחופש הגדול. זכרו מה אמרתי לכם!

lim02

New member
אמרו לי..

אבל באמת מישהו שאפשר לסמוך עליו.. כמעט 100% שהם באים בתאריכים האלו.

סבבה.....

הלוואי וזה ב'מת יקרהההההה.. אאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאממממממממממממממממממממממןןןןןןןןןןןןןן..!!!! חח..

toolyr

New member
דווקא יש מצב

באתר של יאיר וכריס כתבו הרבה על זה ושיאיר נסע לחתום על חוזה להביא אותם.

tom7890

New member
הלוואייייייי!!!!!!!!!

אני בטוח שזה לא נכון.. כי אין מצב!! ואם כןן אז ישששש!! אני יראה סוף כל סוף את קמוש שלייי שובב!!!!! אני מתגעגע למושלמת שליייייייייייי!!! ארווי.. זכרך בליבנו לעדד!!

הלואייי!!

שיבואו כברר אמןןן!! אני מתה לראות את קמושששש
גמאני דיברתי עם מישו אמין ואמרו לי שיש מצב שהם באים וזה עוד לא בטוח... אבל לא אמרו לי תאריכים או משו... הלואי שיבואו בחופש הגדולל!! ככה תהיה לי מתה ליומולדת

yaki123

New member
הם אמרו שארווי התפרקה לתמיד../images/Emo70.gif

.. אולי הם סתם יבואו לביקור.. אבל לא להופעות

yaki123

New member
מה הם ישירו בידיוק../images/Emo35.gifת'דיסק של..

ממורייה
.. הלוואי שיבואו.. למרות שלא נראה לי

זה נכון!

הם באים בחופש הגדול לסיבוב פרידה .... היה כתוב במעריב לנוער למרות שהם כבר התפרקו רשמית- הם באין במיוחד לישראל להופעת פרידה! הם ישירו את הדיסק של הסרט + שירים מדיסקים קודמים הולך להיות סווווווווווווף שיבואו כבר........=))

הם כןןןןןןןןן באים!!!!!!!!!!!1

הם באים בחופש הגדול הזה כולם יודעים זה כמעט 1000% הם באים לעשות מופע פרידהההההה ואולי עם הדיסק ה3 - ממוריה!! והמידע הזה הוא מדניאל דורי (אח של יאיר) הוא אמר את זה אז שהיה ת'הפגנה שארווי יבוא לפרידה לפחותת!!

למעלה