לעת ערב

דמדומים

New member
כמה מילים לתאר

מה הבנו לגמרי כבר במשפט הראשון...אפשר לקבל אפשר גם שלא,אבל בשביל לשמור על עניין צריך מידי פעם איזה טיעון חדש...

גם אנחנו

קריימר התחיל עם זה, מאז זו מגפה עולמית.... ואיך אפשר בלי המשפט הבלתי נשכח של איליין: The breathing, the panting, the moaning, the screaming? fake, fake, fake, fake

Mastul4u

New member
אני רומז.....

20 שנה הבן אדם מוכר אותו תפקיד לעשרות נערות??? זה רציני זה?....לכלכת.....

Kטלנית

New member
ממש אבל ממש מעניין

באיזה סבון בכלא הוא משתמש. אנשים כאלו דוחים ומגעלים ופתאום מגלים מה הסתתר מאחורי גשש בלש הנחמד ש ש ש ש ש ש לא! זה לא צליל בתוך מילה. זה להשתיק את הפרשה.

Mastul4u

New member
מורז....

מורז נגמר בז........ הנקודות זה אנטי מחיקון..........

מייקי31

New member
נגמר בז.....

אל תהיה גס רוח תתחיל בז... ואז נראה אם יש על מה לדבר.... אבל נגמר? בחיאת דינכ מיכל

Mastul4u

New member
זכיתי באיזה זריז???

שמעתי לך, התחלתי בז, המשכתי בז וגמרתי בז.... ויודעת מה יש לזה גם הגיון..... בהיגיון אין ז.....

Kטלנית

New member
לא לזלזל../images/Emo35.gif

זו זכתו להביע דעה אם הוא מזלזל או לא זו דעתו. ואני יחד איתו מה הילדים שלננו שפני נסיונות? אולי לא חיים גולדבלט אולי ההוא העו"ס יותם מקשר משפחתי??? שאני אבין? נגמרו הדוגמנים ? כמו שהיה ביום טוב הילד האומלל שלא היה לאמא שלו והיא באה לגן לאכול היה איזה מפונקי עשיר שהגיע עם מותגים לצילומים. הגעת לכאן כתבת הצעת יכול להיות שיענו לך תשובות לשביעות רצונך אבל זכותנו להביע דעה פורום דמוקרטי ! לא לזלזל זו עיצה , זכותני לכתוב מה אני מרגישה.

ת י א ה

New member
לא נראה לי שזו

חוויה בריאה עבור הילדים, גם אם שני ההורים הסכימו.

למעלה