דווקא היום בלי יציאות
K Kטלנית New member 31/8/05 #74 טוב,../images/Emo88.gif ביה"מש קבע: שתיכן וזה סופי קרועות !!!!!!!!!!!!!!! וסוף מאמי זה במובן החיוני של המילה! ויעריתוש כף שמן זית ואת משתחררת יופי!
טוב,../images/Emo88.gif ביה"מש קבע: שתיכן וזה סופי קרועות !!!!!!!!!!!!!!! וסוף מאמי זה במובן החיוני של המילה! ויעריתוש כף שמן זית ואת משתחררת יופי!
K Kטלנית New member 31/8/05 #82 מה זה משנה ההמשך../images/Emo8.gif אני לא הפורוטו בלה בלה בלה אני נותת לך תרופה יעילה סטייל תרופות סבתא תמיד חיוני טיפ בריאותי
מה זה משנה ההמשך../images/Emo8.gif אני לא הפורוטו בלה בלה בלה אני נותת לך תרופה יעילה סטייל תרופות סבתא תמיד חיוני טיפ בריאותי
ס סוף עונה New member 31/8/05 #81 יחד איתך אנחנו 3 לפי חוקי המשטרה מ- 3 אנשים ומעלה זאת הפגנה. אז נחכה לעוד 2, ונהיה מאפיה
K Kטלנית New member 31/8/05 #85 רגעעעעעעע עם ע דגושה שניה תעזרי לי סוף מי תמניה פה את אני ומי עוד מפה תמניה חוץ מרינתתתתתתתתתתתתתת המלעונה???? שאני אדע אחוות עדה
רגעעעעעעע עם ע דגושה שניה תעזרי לי סוף מי תמניה פה את אני ומי עוד מפה תמניה חוץ מרינתתתתתתתתתתתתתת המלעונה???? שאני אדע אחוות עדה
K Kטלנית New member 31/8/05 #99 תלוי באיזה שימוש משתמשים בה אצלנו זה כמו שובבה ופעילה כמו פלפלה מכירה???? סורי אם לא אהבת זה לא לזה היה הכוונה אבל- זה אני וזה מה יש, מזל שלא נתחתן!!!!!!!!!!!!!!
תלוי באיזה שימוש משתמשים בה אצלנו זה כמו שובבה ופעילה כמו פלפלה מכירה???? סורי אם לא אהבת זה לא לזה היה הכוונה אבל- זה אני וזה מה יש, מזל שלא נתחתן!!!!!!!!!!!!!!
K Kטלנית New member 31/8/05 #106 עם הסירים ????? הלואי מאמי אין לי סידור לדרדסים גרגמל תקוע חזק עם חתחתול בטירה