קרעת אותי ובגלל שזה פשוט היה טוב ומשעשע אני אסלח לך
S scudnick New member 19/10/05 #23 ../images/Emo6.gif קרעת אותי../images/Emo6.gif ובגלל שזה פשוט היה טוב ומשעשע אני אסלח לך
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/10/05 #22 ממש נחמד ניר. ../images/Emo140.gif אהבתי את העין. :] אבל היונה לא יצאה ריאליסטית במיוחד...
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/10/05 #28 אני כל כך מצטערת... אני סתומה ברמות מה שאמרתי בטלפון היה רציני. מחר אתה מוזמן לרצוח אותי...
S scudnick New member 19/10/05 #29 אני גם אעשה את זה../images/Emo10.gif אוף. טוב, נו, זאת לא אשמתך [זאת כן, אבל קשה לכעוס עלייך להרבה זמן ]. אז במיטב המסורת אני פשוט אגיד "נפגעתי" ואחכה שתחבקי אותי
אני גם אעשה את זה../images/Emo10.gif אוף. טוב, נו, זאת לא אשמתך [זאת כן, אבל קשה לכעוס עלייך להרבה זמן ]. אז במיטב המסורת אני פשוט אגיד "נפגעתי" ואחכה שתחבקי אותי
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/10/05 #30 הנה, תקבל אפילו 2: ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ובמפגש אני אתן לך עוד אחד גדול. אני באמת מצטערת.
הנה, תקבל אפילו 2: ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ובמפגש אני אתן לך עוד אחד גדול. אני באמת מצטערת.
T TarwenR New member 19/10/05 #27 אתה חתיכת יצור מוכשר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לי יש בעל מוכשר *משתווצנת*
T The legendary DuDe New member 20/10/05 #38 גם לי יש אחד! אפילו שניים ../images/Emo3.gif חוץ מזה אני נשוי לפינית ואת לא
S scudnick New member 19/10/05 #32 ../images/Emo41.gifמי בעזריאלי מחר?../images/Emo41.gif ו... הממ... שמישהו מפורומטאליקה ייתן לי את הפלאפון שלו, כי אני אנטוש אליכם מתישהו...
../images/Emo41.gifמי בעזריאלי מחר?../images/Emo41.gif ו... הממ... שמישהו מפורומטאליקה ייתן לי את הפלאפון שלו, כי אני אנטוש אליכם מתישהו...
B Blade Of Fire New member 20/10/05 #49 ../images/Emo32.gif לסופ"ש שיהיה לכולנו סופ"ש נהדר הפעם האוף מוקדש ל...מאיה! נ.ב. אם למישהו יש רעיון לסקר שייצור איתי קשר
../images/Emo32.gif לסופ"ש שיהיה לכולנו סופ"ש נהדר הפעם האוף מוקדש ל...מאיה! נ.ב. אם למישהו יש רעיון לסקר שייצור איתי קשר
P powermetal1 New member 21/10/05 #57 נראה מגניב...חבל שאני לא מכיר שירים שלהם.איזה סגנון זה בדיוק אריה?