אתה כזה צפוי ...
P powermetal1 New member 20/10/05 #42 לא נכון.הלהקה שמנגנת את הסגנון היא: IRON MAIDEN ולא שמעתי את אפיקה
א אדום עיניים New member 19/10/05 #12 יפה!, ניר לא רק שאתה שומע סונטה אתה גם מוכשר.. עלית עוד כמה שלבים בסולם הכבוד שלי.. תמיך ככה בסוף תיהיה מלך הסולם שלי..
יפה!, ניר לא רק שאתה שומע סונטה אתה גם מוכשר.. עלית עוד כמה שלבים בסולם הכבוד שלי.. תמיך ככה בסוף תיהיה מלך הסולם שלי..
T The legendary DuDe New member 19/10/05 #13 כן הוא סונאטה-פנאט והוא מאוד מוכשר אבל ברור שהוא חייב סולם, הוא נמוך מדי, הוא לא יכול להגיע גבוה לבד
א אדום עיניים New member 19/10/05 #17 להזכירך גם אני לא ממש גבוהה לחצת על נקודה רגישה ג'ימי... זה לא נחמד.. **דורש התנצלות גם לי וגם לבעלך..**
להזכירך גם אני לא ממש גבוהה לחצת על נקודה רגישה ג'ימי... זה לא נחמד.. **דורש התנצלות גם לי וגם לבעלך..**
T The legendary DuDe New member 19/10/05 #20 בעל רגיל שאני עושה לו את זה, הוא יס לח לי.. וממתי אתה רגיש בעניין גובה, אתה לא בגובה שלי? אם לא אז סליחה אתה אחלה חבוב
בעל רגיל שאני עושה לו את זה, הוא יס לח לי.. וממתי אתה רגיש בעניין גובה, אתה לא בגובה שלי? אם לא אז סליחה אתה אחלה חבוב
K Kfiriboy New member 19/10/05 #18 נו נוא משיח...../images/Emo13.gif הוא יותר גבוה מכולכם פשוט כי אני יכול להעלות אותו בסערה השמימה