לסופ"ש

Bubble Girl 27

New member
למי שלא הגיע אתמול ולמי שכן

היה ערב משובח ביותר של הדאגלס... אחלה מוזיקה אחלה חברה... נוכחים לפרוטוקול אחת רווקה לא מוכרת בפורום שעשתה לנו שמייח אחת אילנית שהביאה אותה באנרגיות מטורפות ולא הפסיקה לצחוק הייתי צריכה להוריד ממנה בכוח שלושה ארבעה בחורים...
אחת נועה ולא אישתי המבריזנית שהפגינה מתיקות (נשמה חייבים להפגש לשיחות יותר רגועות) אחת לא ילדה שהפגינה נוכחות מרשימה והורדת כאפות כמו זבובים לכלכ מיני בחורים נדבקים...בחיים שלי לא ראיתי כזאת כמות של בחורים נדבקים.. אחת בלונדה שהייתה בלונדה כהרגלה. אחד רווק מתוק ששמר על כולנו שלא יהיה בלאגנים. רקדנו על הבמה, שתינו ועשינו צחקים היה ממש ממש כיף... הלילה דורשת שידור חוזר!!!! לא בדאגלס אבל שידור חוזר!!!! אמממממ לא ילדונת.... גמדים גמדים המממ המממממ שיייייייייייא אולוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

באבלסססס...הבטחתי ולכן..

אקיים ... שרשור על גמדים....(חחחחחח ) במדינת הגמדים... אבקש את תגובתך!!!!!

ממי!

חזרת שלמה? נראה לי לא נשאר כלום לכללללללללללללל הבנות האחרות באיזור הרצליה פיתוח אתמול. כן כן אכן הברזתי - אבלרק בגלל שאני עובדת היום.(כו@#&^%$54#8 אחתק)
אתם מוזמנים לשעשע בזמן העבודה (כרגיל!!!!!!!!!!!!!) הלילה באמת חייבים פעולה מיידית! קדימה..... כולם להתעורר - יש עבודה לעשות...

רק שיר

New member
כמו ../images/Emo177.gif

ניראה לי שהייתן צריכות שומר ראש
שמחה שנהנתן

Bubble Girl 27

New member
אני 27 מהניק של באבל ....

משהו אומר לי ... "בקרוב אצלך .." ? מה הסיכוי שחמתו גולשת כאן בפורום ? לדעתי יש לנו רוב של העדה ... לא ?

היה ענק!!!

מה להוריד? היה צריך שפכטל לקלף אותם. ממש נואשים ועוד מה ילדודס בני 27. מחמיא לדעת שאני עוד עושה את זה לצעירים. באבל מתה עליהם בכל הגוונים ובכל המינים והעיקר שישארו צעירים יותר. במיוחד הילד המתןק ששמר עלינו הזכיר לי את אחי הצעיר

NoaModiin

New member
אחח איזה לילה מסיבה סוערת ../images/Emo24.gif

שמחתי להכיר אותכן בנות. ובהחלט, בהחלט צריך אוירה שקטה יותר לשיחות רגועות

למעלה