לסופ"ש

כמו תמיד - היה ליכיף לראות אותכם! מתנצלת...

על הנמנמת - רגע לפני יציאה הרגשתי ממש רעעעעעעעעעעעעעע
ולמרות זאת ורק בגלל אהבתי הרבה אליכם באתי בשארית כוחותי...התאוששתי..ובאתי
ולו רק בשביל לראות אותכם.....
רציתי לרקוד ורציתי לצהול אבל....הוכיתי בכבדות קשה...
אבל לפחות ראיתי אתכם מפזזים וזה עשה לי טוב בלב!
אוהבת אתכם רמי תודה שייקה מזוז ואישתי...תודה על השמירה הצמודה
ווינסי - מבטיחה לא להירדם יותר (טוב - מבטיחה להשתדל) מיצה - "ריקוד מושחת" שכמוך
ולכל שאר המשתתפים....אתם משהו! אין מילים..

אגם גם

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo108.gif תכירו את ויצמן

שמחפש בית חם (לא חם מידי.. בכל זאת אוגוסט עכשיו). מצאתי אותו על רחוב ויצמן ההומה בגבעתיים, צועד לו בבטחה באמצע הכביש (לזכותו ייאמר שהוא חצה במעבר חציה). הצלתי אותו שניה לפני המוות, והנה הוא כאן. הוא אצלי כבר חודש וחצי, במהלכם הוא חטף הרעלה בצורה די טפשית - הוא שפך על עצמו את כל אבקת הכביסה כשלא הייתי בבית והסתובב כולו מאובק יום שלם. מסתבר שהאבקה חודרת דרך העור, ורעילה מאד כמובן.. בקיצור החתלתול כמעט מת מזה. לקח לו זמן להתאושש, ועכשיו ויצמן שלנו כמו חדש אז הוא בן שלושה חודשים עוד מעט, גורון מתוק להפליא. מחוסן, מתולע, מפורעש, פיקח ויפהפה. מתוק אמיתי, מת על אנשים, אוהב להתלטף, אוהב פינוקים, מתחבר עם כולם (כולל שלוש המכשפות השעירות האחרות שיש פה אצלי בבית). אז קבלו אותו

rrredshay

New member
עזרה לחברה טובה

חברים יקרים, חברה טובה שלי עורכת מחקר על יחסים בין המינים, וזקוקה לכמה שיותר שאלונים. אני פונה ללב שלכם, תקדישו כמה דקות ותמלאו את השאלון. שי שלום לכולם, בימים אלה אני עורכת מחקר חדש ומעניין מאוד בנוגע ליחסים בין המינים. על מנת שהמחקר יצליח ואולי אף יתרום תרומה משמעותית למדע, לחברה ובעיקר לנו לבני האדם- אני זקוקה לכמה שיותר עונים ועונות. בנוסף לכך, למחקר יש תרומה אישית לכול אחת ואחד מאיתנו- כבר שמעתי מפי משיבים אחרים כי מאז מילוי השאלון הם מסתובבים ועיניהם פקוחות יותר לנעשה.... אז יאללה לעבודה! אשמח אם תוכלו לענות על השאלון האנונימי- שגם ישלח אליי באופן אנונימי וכמובן אם תוכלו להעבירו לכמה שיותר חברות ובעיקר בעיקר חברים! ישנם שני שאלונים- האחד מיועד לנשים והשני לגברים, אז ענו כל אחד על פי מינו- במידה ואתם מתלבטים אתם יכולים לפנות אליי (-: מבטיחה: לכשיפורסמו התוצאות אשתף אתכם/ן בהן. לשאלונים יש ללחוץ על הלינק הרלוונטי: שאלון גברים שאלון נשים בנוסף הייתי רוצה לנצל את המייל על מנת להזמינכם שוב להיכנס לפורום שלנו שעכשיו הוא מלא יותר ולהביע את דעתכם. נשמח לכל תגובה תודה על העזרה, איילת

כוכב נולד ../images/Emo220.gif

סיכום ביניים: דניאל בן-חיים ודורון רוקח חיסלו שני* שירי ענק של צביקה פיק בשני ביצועים גרועים. * בעיני, 'נאסף תשרי' זה השיר של המאסטרו.

../images/Emo45.gifבהחלט עצוב

ומרינה המגעולה, אני פונה ללב היהודי שלך - בבקשה תבחרי שיר ממש גרוע שאני לא אתבאס הרסת אותו. תודה.

בואי נגיד..

שאם הייתי פוגשת אותה, ואם היא היתה מתכופפת באיזה כמה וכמה (נו טוב.. ועוד כמה) ס"מ - הייתי בכיף מורידה לה איזו בונייה קטנה ועסיסית בין הגבות ומוחקת אותו

שרשירית

New member
אין אין על מרינה - בעלת יכולת קולית מדהימה

למרות שאני לא מהעוקבים אחרי התוכנית, אבל בכל פעם שכן יצא לי לראות, שמתי לב שמרינה באמת היחידה שיודעת לשיר בצורה מקצועית! היא מעל כולם בכמה רמות ולא סתם השופטים מפרגנים לה. היא שרה ללא מאמץ, בקול צלול ואחיד והיא היחידה שהוריד לא קופץ לה בצד... לגבי החיוך??!! ... אתן נשמעות לי כמו שקרן מור אומרת "אוי אוי אוי.."
הקיצר, זה בכלל לא רלוונטי לתחרות ודווקא יש לה פנים נאות לדעתי. שמחה לראות מישהי שהחיוך מרוח לה על הפנים. קצת מרענן אחרי כל העונות האחרונות עם שירי הדיכאון והסיפורים קורעי הלב. מרינה שולטתתתתת!!! באיוש

../images/Emo6.gif

אין לי ספק שהיא יודעת את העבודה. שומעים שהיא עושה את מה שצריך והיא מקצועית והכל. אבל - היא פשוט נוראית בעיני. היא שרה נטול רגש. לא חודרת לי את האוזן במילימטר (ותאמיני לי - זה קשה. אני מאוד בקלות מתרגשת משירים).. ומה שהכי מעצבן אותי אצלה זה הטון המתפנק המיותר הזה, ההתגלגלות של המילים על הלשון שלה במין פינוק ילדותי מטופש. לפני כמה תוכניות היא שרה את סוס מעץ (או 'שוש מעץ' לפי השירה שלה - ממש כאב לי הלב על השיר היפה הזה. והחיוך שלה - נו שוין. היא בחורה יפה. שתחייך. יש לה חיוך יפה.

אני דווקא

די מחזיק ממרינה ולו בגלל העובדה שגם היא לא ממש מוגבלת לסגנון אחד ראי מקרה רוקח, בן-חיים ועוד

רק שיר

New member
יפה שאתה גם זוכר את שמות המשפחה שלהם

בקושי את השמות אני זוכרת
שמת לב איך בועז בחר שיר של מרגול, ידעתי
חנפן ! והיא תתן לו ביקורות +++++

זה לא חדש

היא לא היתה אובייקטיבית לאורך כל העונה ועדיף שאשתוק
מבחינת הביצוע של בועז מעודה - הוא דווקא היה אחד הטובים שלו סוף סוף גם הישתנה לו קצת קול הצפצפה

רק שיר

New member
יש לו קול מצויין

רק טענתי שהבחירה היתה מכוונת בשל המשובים החיובים שקיבל תמיד ממנה!

רק שיר

New member
שיר מדהים

שים לי קישור לשיר בבקשה שלא אצטרך לחפש בא לי את הקול של צביקה לשיר מהמם שכזה.
אני עדיים בטראומה מהביצועים שלהם

למעלה