לסופ"ש

bonbonit19

New member
בסוף הלכתי לאורנג כמתאמת פגישות.

בויצו רצו אותי רק בתור מחליפה,מיצד אחד אני מרוצה,מיצד שני אני חוששת מהעבודה,ובכלל לגבי הפרידה מהקטנה.אוף כולכך קשה לי! יש פה מישהי שמבינה בעבודה כזאת ויכולה להרגיע אותי קצת?חיפשתי בלי סוף עבודה,וזה מה שמצאתי.ואנחנו לחוצים מבחינה כלכלית..ואני צריכה גם עידוד ועיצה איך לגרום לקטנה לא לבכות אצל המטפלת?ואיך מיתמודדים עם הפרידה?

dipsy1

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifצהריים טובים, שאלה קצת מוזרה...

אני מחפשת אוסף שירי פסטיגל ישנים (מהשנים שאנחנו היינו ילדות, שנות השמונים בערך...), אבל אין לי מושג אם קיים אוסף כזה ואיך קוראים לו. מישהי יודעת?

עוגת יום הולדת

אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה לקנות עוגת יום הולדת לגן לכבוד יום הולדת שנתיים. עוד לא החלטתי אם אני רוצה בצורה מסויימת, כמו רכבת, למשל, או שעוגת שוקולד רגילה. אתן מכירות אולי מקום טוב שמוכר אותן במחיר סביר באיזור פ"ת? אפשר גם רמת גן ראש העין ות"א. תודה!!

morh1234

New member
מזכרת מהחודשים הראשונים

באתר www.book4me.co.il אפשר להכין אלבום תמונות עם התמונות של התינוק בתוכנה חינמית! תיעוד החודשים הראשונים במזכרת לכל החיים... מומלץ!

דיינו

New member
קודם כל לנשום עמוק ו-מזלטוב!

התקבלת לעבודה! מבחינת שעות זה נשמע מושלם לאימא, קשה למצוא שעות כאלה (בדר"כ רוצים עד חמש, שש). זה משאיר לך את כל אחה"צ פנוי עם הילדה. תחשבי גם שבזמן שהיא עם המטפלת, לפחות חצי מהזמן זה רק אוכל ושינה. וכשהיא קמה מהשנת צהריים שלה - את בדיוק מגיעה לשחק איתה ולהיות איתה עד ההשכבה לישון. מבחינת הסתגלות למטפלת - זה עלול לקחת קצת זמן , אבל בדר"כ בגיל הזה זה הולך די בקלות. כבר השארת ותה פעם לבד עם סבתא? דודה ? ביביסיטר? זה מהותית לא שונה, חוצמזה שאת צריכה למצוא מטפלת שאת סומכת עליה כמובן
. תעשו את זה בהדרגה, קודם כל שתגיע ופשוט תבלה איתכם ביחד שעה-שעתיים, כדי שהתינוקת תכיר אותה. אחרי זה תצאי ותשאירי אותן חצי-שעה שעה ביחד, ובהדרגה תאריכו את השעות. תתאימי את הקצב לפי שמתאים לך ולתינוקת - אפשר לגמור את ההסתגלות בשלושה ימים, אפשר למשוך שבוע - לפי ההרגשה האישית שלך והתגובה של התינוקת. ושיהי בהצלחה

aila10

New member
יש כזה!!

יש אוסף מעולה, של רשות השידור יש לנו אותו והקטנה אפילו נהנית מהשירים, למרות שהיא לא מכירה אותם

dididushi

New member
צריכה עזרה

הבן שלי למד בגן שיר על חזי חילזון שאוהב לישון או משהו כזה וכל הזמן רוצה שאני אשים לו את השיר, מישהי יודעת איפה אפשר למצוא אותו????? תודה רבה

בוליפלג

New member
ואגב, אני פשוט מבקשת מהגננת את הדיסק

וצורבת לנו. כך אנחנו שרות ורוקדות את השירים שהם שרים בגן

../images/Emo23.gifסדנת קוסמטיקה טבעית לאמהות לפעוטות-חינם

פינוק סתווי לאמהות - סדנת קוסמטיקה - בואי לגלות את סודות הטיפוח הטבעי ביום רביעי, 12 בנובמבר בין השעות 22:30-20:30 תתקיים במרכז "עננים" בהרצליה סדנת קוסמטיקה טבעית אורגנית בהתאמה אישית. הסדנה תועבר על ידי נורית ארגמן , ארומטרפיסטית מקימת "נורית קוסמטיקה טבעית". בסדנה נלמד מה זו קוסמטיקה טבעית בהתאמה אישית ולמה זה חשוב. נראה איך בקלות נוכל להפוך את המטבח הביתי שלנו למעבדה קטנה לרקיחת קוסמטיקה ביתית טבעית ואיכותית. בסדנה נכין ונתפנק במוצרים ונקבל יעוץ. הסדנה היא ללא תשלום. יש להירשם מראש (מספר המקומות מוגבל). פרטים נוספים במסרים

למעלה