לסופ"ש

../images/Emo20.gifד'? יענו דודה שלך ?D:::

תהייי בריאה ה' ירחם ויעזור לך ! ... את מוזרה אש ,\ :: אפילו ה' כבר פרש מלעזור לך , תייראי איך את ניראת וזה לא שאין לך תגובה זה זה שאין לך מה להגיד כפרה עלי :- [ D:

ואה ואה איזה חלום חלמתיי .....

חלמתיי ש... הגיע ההופעה של עידן ייניב עם הבויז ואז אני וחברה שלי היינו בדרך לדילב חחחח והיא הייתה עם נופר ירדנו אצל דילב בבית חחח אז נופר כזה יאלה אני באה איתכן ודילב אמרה לא אנלא באה לא רוצה אבל לכו אתןן (ח איזה מוזר) אז כזה למה דילב בואי היא כזה עזבי שטיות לא באלי חח אז נופר אמרה טוב יאלה בואו נלך . הלכנו אמרתי לנופר מוזר שדילב לא רוצה לבוא אז היא אמרה כן אה והייתי עם השלט לאדם אז ירנדו אני נופר וחברה שלי וכל דקה איבנדו את נופר בקיצור נופר הלכה ומתי שהתחילה ההופעה היא באה חח היא הייתה לידנו ואז הבויז ניכנסו צעקתי אדםם והרמתי תשלטט והוא ירד מהבמה ובא ליכוון הקהל וחייך אליי והצביע ואז כזה הייתה הפסקה חח נופר שוב נאבדה לנו חחח היא רצה למאחורי הקלעים חחחחחחח בקיצור אני וחברה שלי כאילו עלינו לאיזה כיתה והיו שם ילדים שהיו איתי פעם ביסודי (חחחחחחח מהה קשירר?) הם גנבו לי תשלט לאדם והתחלתיי ליבכות ואז הם הביאו לי חח וחזרנו להופעה (כל דקה נאבד לי השלט) פיתאום היה קטע כזה של הבויז ונופר עלתה איתם על הבמה הם ישבו במעגל והחזיק ידיים חח אני וחברה שלי רצנו גם לבמה אנחנו אומרות נופר מה את עושהה?? חח אז היא ששש זה משהו תיראו התחילה ליבכות כזה והחזיקה תידייםם אז הלכתי לשבת ליד אדם ואמרתי לו אדםםםםם זאתת שחף ראית תשלטט (וכל הקהל מיסתכלל חחחחחחחחחח) הוא כזה כןן ואיי איזה יפה את ! חח אני כזה שלא נדבר עליךך והוא צחק חח ופתיאום חברה שלי רבה עם אביחי חחחחחחחחח היא עושה לו כזה כי הוא לא דיבר בואהנ אביחי תתחיל הלרגיע ליפני שאני יביא לך כאפהה אותך הכי פחות אוהבים והוא כזה סתמיי הוא עמד להגיד לה סתמי ואז היא אמרה לי ראית שחף הוא אמר לי סתמי זו תיהיה הוכחה ואיך שאביחי מיתנהג חח ואז ערן היסתכל עלי כל שניה והיה לו תיספורת אחרתת חח כמו כזה שיער שרון רק חלקקקקקק כימעט עד הכתפיים והוא רדףף אחריי חח וצחק איתי על כל דבר חח בקיצור הם עלו לבמה ואני ונופר וחברה ששלי חזרנו לקהל ואז היה שקט ואדם שכב על הבמה וצעקתי לו זבובבבבבבבבבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הקשר מההV? ואז אמרתיי אופסס וצעקתי אדם יוסף י'מושלםם ! והוא חייך ושוב ראה תשלט וראה שרשום שחף ואמר איזה חמודות המעריצות והיסתכל עליי ואז מעריצה צעקה כן בימיוחד המעריצה שלך שחף עם השלט והוא אמר נכוןן איזה שלט יפהה וכולי שמחה ואז כזה נאבד לי השלט כל שנייה ! והוא היה כזה על הבמה ורצתי להביא חחחחחחחחחח פיתאום אני רואה בקהל דודים שלי וזה חח הכל היה מוזר ואז היצטלמתי עם נופר (וכל דקנ התמונה אל יצאה טובה) ודיברתי עם דילב בפלא חח ה-סוףףף חח ואטטט דה קשררר?? חחחחחחחחח אבל חלום מצחיק תודו מי שקראה נסיכהההה עחחעחע

../images/Emo108.gifחחח שחףף איזה חלוםםםם

חחחחחחחח:D איככ לא מתאים לערן שיער ארוך עד הכתפיים איככ גועלל נפשש חח ודילב לא רצתה לבואא?מוזר ביותרררר חחח.. אוהבת אותךך!! מריה סנדלר.

../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כפרה עליננוו ניראלך שאם הייתי על הבמהה והייתי רואה אותך לא הייתי מושכת אותך לשםם שתיהיי עם היצור הקטן והמכוער שלך !? חחחח כפרה עלייךאיזה חלומותת ישלך את D:

חחחחחחחחחחחחחחחח..

כה אה כפרעליךך בוואנהה עד אדם י'כיעורת ! חח אבל בחלוםם היה יותר קורע תאמיני לי יש עוד דברים ששחכתי חח

../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אעלק אביחי "סתמיי"

חחחחחח את את ?..

את החייםם שליי ! כפרעעליךךך איזה חמודה את דילב! את אחותיי !!!!!! (ונכון אני יודעת מקווה שזה ישאר ככה תמיד !)

../images/Emo210.gifחחחח מה שיש לי להגיד לך זה ...

שאת יותר מידי סתומה D: אני רואה אותך בע"ה עוד 8 ימיייייייים [:

../images/Emo204.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה חלום

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגת אותי !!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח " ופתיאום חברה שלי רבה עם אביחי חחחחחחחחח היא עושה לו כזה כי הוא לא דיבר בואהנ אביחי תתחיל הלרגיע ליפני שאני יביא לך כאפהה אותך הכי פחות אוהבים והוא כזה סתמיי הוא עמד להגיד לה סתמי ואז היא אמרה לי ראית שחף הוא אמר לי סתמי זו תיהיה הוכחה ואיך שאביחי מיתנהג חח ואז ערן היסתכל עלי כל שניה והיה לו תיספורת אחרתת חח כמו כזה שיער שרון רק חלקקקקקק כימעט עד הכתפיים והוא רדףף אחריי חח וצחק איתי על כל דבר חח " " ואדם שכב על הבמה וצעקתי לו זבובבבבבבבבבבבבב " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ה

למעלה