לסופ"ש

../images/Emo175.gifכן ראיתי חיחי . :][:

והגבתי . P= חשבתי שעדיין לא סיימת , כי לא רשמת שסיימת . P;

../images/Emo175.gifתודה יפתי . :][:

חחחחחחחחחח איך שומרים עליו . D= " והשמירה ההדוקה לא נגמרה שם: בבילוי במועדון מאוחר יותר, נצמדו אל סקעת, ליתר ביטחון, שתי נערות עסיסיות. תזכורת מתחילת השנה: בראיון ל"ידיעות אחרונות" אמר סקעת שלפעמים בא לו ללכת לפיק אפ בר ולהתלכלך. כשהוא נשאל אם בקרוב הוא יצא מבר עם שתי בחורות מכל צד, הוא אמר "למה שתיים? לא מספיק אחת? אני לא יודע איך זה עובד, ככה? עם שתיים? אני לא מכיר את התופעה הזאת". סתאם. זאת המפיקה שלו וזמרת הליווי, נעמה לוי, פעם "כוכב נולד". אתם עם הראש המלוכלך שלכם. " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo109.gif אלה ששמרו כמו אחים שלי

חחח אז כל הזמן אני אומרת לאחים שלי אתם לא תשמרו על הבויז ?

../images/Emo108.gifאתן חייבות לקרוא...

חלמתי חלום מזה מוזר על הגיים בויז.. חלמתי שהם הופיעו איפשהוא ואז נפלו מלא קאסמים ואז כמה ערבים באו עם אקדחיםםם ועם הדבר השחור הזה על הפנים...אמאא זה היה מפחידד!! והבויז ניבהלווו ולא הבינו מה קורהה ואני בכיתייי ורציתי לעשות משו אבל לא יכלתי לא יודעת למהה משו עצר בעדי כיאלו לא יכלתי לזוז בכלל ואז החלום נעצר וראיתי את אותו חלום שוב ושוב ברצף איזה 5 פעמיםםם אמאא מפחידדד:| אני מפחדת שיקרה משוו חס וחלילההההה טפו טפו טפוו!! וגם ביום שישי שעבר חלמתי שאחותי ישנה בסלון ואז ראיתי קאסם שהתקרב לחלון של הבית שלי...ואז אמא שלי ראתה גם ורצתה לקחת את אחותי כדי שהיא לא תיפגע ואז אמרתי לאמא שלי לא עזביי לא יקרה לה כלום ואז הקאסם נפל ממש ממש ליד הראש שלה סנטימטר ליד הראש שלהה...אבל אמא שלי הספיקה להציל אותההה ואני לקחתי את החתול שלי לידיים שלי והחזקתי אותוו כי הוא פחדדד ואז היה חור ענקיי בתוך הבית שלייי אמלהההההה לא עלינוו איזה מפחיד זה היההההה

../images/Emo109.gif זה קשור לבנים כנסו

זה משהו ממש קטן אז לא נראה לי שיש צורך לפתוח הודעה ואין פרטים מלאים 31.5.07 - רדיו כל רגע שעה עדיין אין אנחנו נודיע בהמשך... הראיון מוקלט לכן אין לכן מה ללכת לשם!

../images/Emo109.gif../images/Emo124.gif מה מהר מהר כולם לפה ../images/Emo124.gif

הזמנה"= "Invitation" במידה וקיבלתם מייל עם המילה: "הזמנה" באנגלית ("invitation") אל תפתחו !!! סגרו מיד את המחשב. זהו וירוס קטלני וחדש. עדיין לא יודעים כיצד ניתן להתגבר עליו. דווח עליו בחדשות CNN. הוא זוהה לראשונה ע"י Microsoft כוירוס הקטלני ביותר שקיים עד כה. הוירוס יגיע דרך אחד ממכריכם, הוא נכנס דרך רשימת תפוצה של מישהו מהחברים שלכם. לכן גם אם אתם מכירים את השולח לא לפתוח! שילחו הודעה זו לכל חבריכם. עדיף שהם יקבלו את ההודעה 25 פעמים מאשר לאבד את כל המחשב. הוירוס החדש גורם לכל המידע החשוב והחיוני ביותר בהארד דיסק להשרף.

../images/Emo108.gifבנות כנסוו...

אמ....זה בקשר לצילומים של הקליפ של הגיים בויז... יש לנו עד יום שישי הזה 25.5 לאסוף עוד 250 בנות.. אני ניסיתי לשכנע כמה בנות מהכיתה שלי שיביאו לי את המס' פלא שלהם ואני ירשום אותן ברשימה וכשיתקשרו אליהן אז שיגידו שכן הן באות וזהו... אז באמת בנות תביאו כמה שיותר בנותת או שסתם תבקשו מחברות שלכן לעשות מה שאמרתי.. כי אם אתן רוצות באמת להשתתף בקליפ הזה תתאמצו כמה שאפשר.. אני ניסיתי לעשות כל מה שיכלתיי... אז גם אתן תנסו לעשות כל מה שאפשרר:] חג שבועות שמח!! אוהבת, מריה סנדלר.

למעלה