../images/Emo203.gifאוי אתן חייבות לקרוא. ^
הכל פשוט מושלם, אני והחברה שלי עומדים להתחתן. וכשאני אומר החברה שלי אז תבינו שמדובר בילדה מדהימה (כוסית זה זול מידי), שפתיים מלאות לפחות כמו של אנג'לינה, עיניים מהפנטות לפחות כמו של בר, וחזה מושלם, לפחות כמו של פמלה. והישבן, אוי הישבן. לא משהוהאמת, קצת צלוליטיס אבל למי אכפת? יש מספיק אטרקציות. רק מה? האחות של ארוסתי, גם היא פצצה בפני עצמה, לא מפסיקה לשלוח לי רמזים (כן, אני ממגנט בנות בכמויות). עם חצאיות המיני הצמודות שלה, הגופיות הקורצות, ומחשופים שלא להאמין. יום אחד (יום בהיר), התקשרה אליי סיוון (האחות של), בטענה שהיא צריכה לעבור איתי על ההזמנות לחתונה. קפצתי לבדוק, ומה אני רואה? את הילדה היפה הזאת במכנסוני דפוק אותי ורודים, עם גופיית סבא. יש כאלה שתחתוני תחרה שחורים עושים להם את זה. אבל אני? תנו לי גופיית סבא ועשיתם אותי מאושר. אמרתי "היי" (אני לא כל כך טוב במשפטי פתיחה), והמדהימה עונה לי בפרץ של תשוקה "יש לי תשוקות לגביך שאני לא יכולה להתגבר עליהן, ולמען האמת גם לא כל כך מעוניינת להתגבר עליהן, אז היום, לפני שאתה מתחייב לאחותי לעולמים, אני רוצה לתנות איתך פעם אחת אהבים. אני עולה עכשיו לחדר למעלה, אז אם אתה מעוניין פשוט בוא וקח אותי". הייתי בהלם. היא עלתה במדרגות, צעד אחרי צעד, ועם כל פסיעה הישבן המדהים הזה קורץ לי, ממוטט את חומות הנאמנות שבניתי בעמל כה רב. כשהגיעה למדרגה האחרונה השילה מעצמה את גופיית הסבא, חושפת למולי גב מושלם, עם קימורים שפוסלו בידי אל יווני. אז מה עשיתי? מה שכולכם הייתם עושים (טוב, לא כולכם), אספתי את עצמי בידיים ויצאתי מהבית, הלכתי ישירות לכיוון האוטו. ואת מי אני רואה בחוץ? את חמי לעתיד, עם דמעות של אושר בעניים הוא אומר לי "אני כל כך שמח שעברת את המבחן הקטנטן שערכנו לך, עכשיו יש לי ביטחון שתהיה נאמן לביתי לשארית ימי חייך". ומה מוסר ההשכל מהסיפור..? תמיד תשאירו את הקונדומים באוטו.
עכשיו תנסו להבין . הבנתן? אתן מוזמנות לצחוק DDDDDDDDDDDDD ;