לסופ"ש

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifנכון שכייף ללקק ת'כוס?

גם אחרי שהגלידה נגמרת? DDDDDDDDDDDDDDDDD ;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifזה כל הקטע DDDDDDDDDDDDDD ;

שזה מה שיחשבו DDDDDDDDDDDDDDDDD ; בגלל שלא היו גביעים D=

../images/Emo175.gifדע על עצמך . [:

ענו בכנות על התשובה הראשונה שעולה בראשכם. ענו את האמת על דף נפרד!!!!!! 1. רשמו שם של אדם מהמין השני. 2. איזה צבע חביב עליכם מבין הצבעים הבאים: אדום, שחור, כחול, ירוק, צהוב? 3. מהי האות הראשונה של שמכם? 4. באיזה חודש נולדתם? 5. איזה צבע אתם מעדיפים, שחור או לבן? 6. כתבו שם של אדם מאותו המין כמוכם. 7. המספר החביב עליכם. 8. מעדיפים את תל אביב או ירושלים? 9. אוהבים ימה או אוקיינוס? 10. כתבו משאלה. רדו למטה עוד למטה התשובות! 1 . אתם לגמרי מאוהבים באדם הזה. 2. אם בחרתם: אדום – אתם תמיד בכוננות וחייכם מלאי אהבה. שחור – אתם שמרנים ותקיפים. ירוק – אתם רגועים וחסרי לחץ. כחול – אתם ספונטניים, אוהבי נשיקות וגילויי חיבה מאנשים שאתם אוהבים. צהוב – אתם אנשים שמחים ונותנים עצות טובות למי שחש בשפל. 3. אם האות הראשונה בשמכם היא: א-ז: יש בכם הרבה אהבה לתת לאחרים. ח-נ: אתם מנסים להינות מחייכם כמה שיותר וחיי האהבה שלכם יפרחו בקרוב. ס-ת: אתם אוהבים לעזור לאחרים וחיי האהבה העתדיים שלכם נראים מצויין. 4. אם נולדתם ב- ינואר עד מרץ: השנה תהיה נהדרת עבורכם ותגלו שהתאהבתם במישהו בלתי צפוי לחלוטין. אפריל עד יוני – תהיה לכם מערכת יחסים ארוכה ומלאת אהבה, עם זכרונות לעד. יולי עד ספטמבר – תהיה לכם שנה נהדרת ותחוו שינויים בחייכם – לטובה. אוקטובר עד דצמבר – חיי האהבה שלכם לא יהיו יוצאים מגדר הרגיל, אבל לבסוף תמצאו את בן/בת הזוג המתאימים לכם. 5. אם בחרתם: שחור – חייכם יפנו לכיוון שונה. זה יהיה נהדר עבורכם ותשמחו על השינוי. לבן – יהיה לכם חבר שיבטח בכם לחלוטין ויעשה הכל בשבילכם, אבל אולי לא תבחינו בזאת. 6. זהו החבר/ה הטוב/ה ביותר שלכם. 7. זהו מספר החברים הקרובים ביותר שלכם. 8. אם בחרתם: תל אביב – אתם אוהבים הרפתקאות. ירושלים – אתם נסוגים ונמנעים מחוויות והרפתקאות. 9. אם בחרתם: ימה – אתם נאמנים לחבריכם ואהוביכם, ומאוד מאופקים. אוקיינוס – אתם ספונטניים ואוהבים לרצות את האנשים שסביבכם. 10. המשאלה תתגשם אם תשלחו הודעה זו ל-10 אנשים בתוך שעה. אם תשלחו ל-15 אנשים, המשאלה תתגשם לפני יום הולדתכם הבא. קרדיט לפורום הרישמי של הראליק , שלקח את זה מפורום רן דנקר , חע . D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמה זה השיט הזה D;

עלאק תהיה לי אהבה ארוכה בקרוב . חע,מצחיקים D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאיזה יופפפפפי D;

גמאני אמרתי תומי שעניתי על זה בליבי D; חע חע . %

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאוי אתן חייבות לקרוא. ^ :)

הכל פשוט מושלם, אני והחברה שלי עומדים להתחתן. וכשאני אומר החברה שלי אז תבינו שמדובר בילדה מדהימה (כוסית זה זול מידי), שפתיים מלאות לפחות כמו של אנג'לינה, עיניים מהפנטות לפחות כמו של בר, וחזה מושלם, לפחות כמו של פמלה. והישבן, אוי הישבן. לא משהוהאמת, קצת צלוליטיס אבל למי אכפת? יש מספיק אטרקציות. רק מה? האחות של ארוסתי, גם היא פצצה בפני עצמה, לא מפסיקה לשלוח לי רמזים (כן, אני ממגנט בנות בכמויות). עם חצאיות המיני הצמודות שלה, הגופיות הקורצות, ומחשופים שלא להאמין. יום אחד (יום בהיר), התקשרה אליי סיוון (האחות של), בטענה שהיא צריכה לעבור איתי על ההזמנות לחתונה. קפצתי לבדוק, ומה אני רואה? את הילדה היפה הזאת במכנסוני דפוק אותי ורודים, עם גופיית סבא. יש כאלה שתחתוני תחרה שחורים עושים להם את זה. אבל אני? תנו לי גופיית סבא ועשיתם אותי מאושר. אמרתי "היי" (אני לא כל כך טוב במשפטי פתיחה), והמדהימה עונה לי בפרץ של תשוקה "יש לי תשוקות לגביך שאני לא יכולה להתגבר עליהן, ולמען האמת גם לא כל כך מעוניינת להתגבר עליהן, אז היום, לפני שאתה מתחייב לאחותי לעולמים, אני רוצה לתנות איתך פעם אחת אהבים. אני עולה עכשיו לחדר למעלה, אז אם אתה מעוניין פשוט בוא וקח אותי". הייתי בהלם. היא עלתה במדרגות, צעד אחרי צעד, ועם כל פסיעה הישבן המדהים הזה קורץ לי, ממוטט את חומות הנאמנות שבניתי בעמל כה רב. כשהגיעה למדרגה האחרונה השילה מעצמה את גופיית הסבא, חושפת למולי גב מושלם, עם קימורים שפוסלו בידי אל יווני. אז מה עשיתי? מה שכולכם הייתם עושים (טוב, לא כולכם), אספתי את עצמי בידיים ויצאתי מהבית, הלכתי ישירות לכיוון האוטו. ואת מי אני רואה בחוץ? את חמי לעתיד, עם דמעות של אושר בעניים הוא אומר לי "אני כל כך שמח שעברת את המבחן הקטנטן שערכנו לך, עכשיו יש לי ביטחון שתהיה נאמן לביתי לשארית ימי חייך". ומה מוסר ההשכל מהסיפור..? תמיד תשאירו את הקונדומים באוטו.
עכשיו תנסו להבין . הבנתן? אתן מוזמנות לצחוק DDDDDDDDDDDDD ;

../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: שירה תילמממדי את לקחת את הקונדומים מהאוטו חחח שלא תפילי שוב תיילד שלננו .גD: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D: לא ניקרעתי כמו שזה ניראה D: ]פשוט שירה? רצעיתי לישאול מה עם הילד הקטן והחמודי שלי ? אני מתעגעגעג אליו :( כפרה עליוו^^ אוהבתותך !

למעלה