לסופ"ש

זיוו2

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אופפ למה בוקרר ?1!?!? 2. ולפני שאתה הולך לישון: אני חושבת על מה אני יעשה מחרר וסתם מדברת עם עצמי על כל מיניי דברים ואני מבקשתת דבריםם שאני רוצה שיהיו מין משאלות חח אל צחקו
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אני צוחקת עם עצמי ואומרת אופפ למה אני לבד למרות שזה לא קורה הרבהה 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כככככככככןןןןןןןן אני רוצה להיות מפורסמת וזה רק דבר אחד יש מלי עוד הרבה אני יפרט אחר כך
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? אממ כןןןןןן חבלל חחח צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע יפההה מאוד 7. מה הצבע האהוב עלייך? כתוםם וורוד 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אמממ כתוםםם
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שמנת בהיר כזה 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אממ תאמת לא מה יש דבר כזה בכלל חח אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? ספגטי ושניצלל 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לאא אני רק שותה ולפעמים איזה עוגייה קטנה או משוו 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? דגיםם וגו'קים חח 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כןן דגיםם!! פעם טעמתי ו... חח
15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אני אוכלתת חביתהה ושמה בה קוטג' כאילו לפני שמכינים אותה בכלל וחברות שלי צוחקות עליי חח 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אני הכלל... 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לאאא אולי שהייתי קטנהואני לא זוכרת הייתי עושה הרבה שטויות אני ללא אפרט חח 18. למה? סת0ם כי זה ניראה מגעילל רצחח 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ממ אין משהו שאני במיוחד אוהבתת 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כןן שאני חולהה... פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כןן לרקווודדד זה החיםם שלחיי ולשירר אני גם אוהבת
22. אתה מבצע אותם טוב? אממ לא יודעת
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לעשות סלטוותתתתת וגלגלונים וקפוארה הוואיי והייתי יודעת לעשות את זה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לאא הייתי פעם ב"לתת" אבל אני כבר לא... 25. אתה עובד? ביביסיטר מידיי פעם 26. מוסיקה אהובה: הכל חוץ מרוק ודיכאוןן 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנועיותר מאגניב 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדוניםם בלאגןןן זה הכי כיףף 29. ריקוד עושה לכם את זה? כןןןןןןןן מאודד
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? כל מיני תוכניותת... מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אממ יש לי כמה חברות טובותת טובותתת 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? אממ יש לי אחת כזאת לא משנה מי חח 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אם אני רבה עם מישהו כל הזמן אז הוא לא חבר שלי 34. הכי חסר אחריות? לאבד משהו חשובב.. 35. הכי נודניק? שמבהיליםם אותיי ושחופרים לי... 36. הכי תינוקי...? למצוץ אצבעע חח 37. הכי יפה/חתיך? אהממ יודה לוי חחח 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? רזו'ששש
משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כןן מאוד !!! 40 למי יותר, אמא או אבא? לשניהם ואיי אני שונאת ששואלים אותי את זהה 41. יש לך אחים או אחיות? כןןןן 42. ואם אין לך, היית רוצה? יש יש לייי
43. מה אתה אומר על אימוץ? אממ אני אישית לא הייתי מאמצת אבל מי שרוצה לאמץ כל הכבוד לוו!! 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כהההה ! 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אממ הדודעם וסבתא וסבא... 46. יש לך משפחה בחו"ל? כה... סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:beep אני שומעת אותו עכשיוו 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אגם ורוני לבת ועידוו ורוןן... 49. בושם אהוב: ראשס של בניםם חח והרמניי... 50. תכשיט אהוב: עגיליםם 51. התמכרות כלשהיא: אני מריחה תלק חחח עד שאני נחנקת מזה כבר חח 52. יש חבר/ה? לא...לונלייייי 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):אודישנים ללהקה שארני נמצאת בה עכשיו... 54. חלום שחלמת והתגשם: לפגוש את אגם
55. ושאלה אחרונה....נהנת? אממ כהה

עונהה

שאלות כלליות
שם:פטריציה גיל: 13 ושלוש חודשיים מזל:קשת המילה הראשונה שעולה לך בראש:לישון=]] מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אוףף למה צריך לקום?!?!בשביל ללכת לבצפר החראא הזה?!?! 2. ולפני שאתה הולך לישון:מחר אני לא ילך לבצפר... 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?לא דעתת 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?בארוררר 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לללעע צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?חמוד=]] 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול תכלת 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כל הצבעים=]] 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לבן שמנת... 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לעעע אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?שניצל תירסס..=]] 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לפעמיים שיש לי זמן..=]] 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?לא עולהה לי עכשיוו=[ 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא זוכרתת 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?אממ...לא נראה לי=]] 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?תלויי אבל בעיקר אוכלת הכל..=]] 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?ללעעעע 18. למה?כי יש לזה ריח כמו של חראאא 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?אממממ...לא דעתת 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כעעע פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?לישון ובמחשבב.. 22. אתה מבצע אותם טוב?בארוררר 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?אמממ..לא דעתתת 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?ביסודי זה גם נקרא?!?! 25. אתה עובד?כעע ביביסיטר
26. מוסיקה אהובה:הכלל=]] 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי אם בא לי לצאת או להישאר בבית.. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים בארוררררר=]] 29. ריקוד עושה לכם את זה?לפעמייםם 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?לא דעעתת מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?לא משנהה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?אממ...לא נראה לי שיש כזהה.. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?עזבוו 34. הכי חסר אחריות?לא דעתת 35. הכי נודניק?אני גם נקראת?!?!(חחחחחחחחחחח סתםם) 36. הכי תינוקי...?לא דעתת 37. הכי יפה/חתיך?כןן גם אני יגיד את זה פה.. 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?לא דעתת משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?בערך=] 40 למי יותר, אמא או אבא?--------- 41. יש לך אחים או אחיות?---------- 42. ואם אין לך, היית רוצה?לפעמיים לא כל ההזמןןןן 43. מה אתה אומר על אימוץ?פ'סדר 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אם היה לי אז כןן אבל אין ליי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אפ'חדד וטוב שככה 46. יש לך משפחה בחו"ל?כעעע סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:של הגגים בויז כמה אהבה שהיה בקדם!!!שיר 1000לףףףף!!!!! ...."כמה אהבה יש אצלי בלב.. כמה שאותך אני אוהב.. כמה את יפה.. כמה את טובההה.. כמה אהבה.." 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:בת לידור ובן לירן 49. בושם אהוב:212 SEXY או BOSS 50. תכשיט אהוב:איןןן 51. התמכרות כלשהיא:אמממממ...לא דעתת 52. יש חבר/ה?לעעע... 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא דעת.. 54. חלום שחלמת והתגשם:כעעע אבל עזבוו לא מספרתת אישיי=]]אפ'חד לא יודעע 55. ושאלה אחרונה....נהנת?אפשר להגיד ש...ככעעע!!!

עונה!!=]

סורי שזה כל כך באיחור...כי רק לא מזמן ראיתי את זה בכלל.. השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין היפה...:) שאלות כלליות: שם:שיר גיל: 13 ו-10 חודשים עוד חודשיים בת 14..=] מזל:תאומים המילה הראשונה שעולה לך בראש:לא יודעת..עוברים לי בדקה מלאא דברים בראש..חחח..חברה שלי שאני צ'כה ללכת אליה וסבתא שלי.. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:איזה יום יהיה היום.. 2. ולפני שאתה הולך לישון:לא'דעת אם אני לא מצליחה להרדם אז זה על דברים טובים שקורים לי ומשמחים אותי ואם אני ממש עייפה בדקה אני ישנה כבר אז לא חושבת...בעיקרון על איזה יום היה ומה יהיה לי מחר.. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?מה לעשות..כי משעממם..חחחח..או מחשבות טובות על דברים שאני רוצה שיקרו לי בעתיד.. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כה..להיות שחקנית ודוגמנית אבל לא של מסלול כמו אגם על קטלוגים וכאלה..ולפגוש כמובן את אגם בפעם הראשונה בחיים שלי!=] 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא.. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?יפה.. 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול,תכלת,צבעים שמחים ורגועים לא כמו שחור וחום כאלה לא.. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?לבן,כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?אנחנו צובעים חחחח..אבל לאותו צבע אפרסק כזה.. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא.. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?סלט כרוב 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?כה ..אבל ממש קצת 2-3 קרקרים וזהו.. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?וויי המוןן..בכל שאלון יש את השאלה הזו..חחח..חצילים,כבד,אוכל לא כשר,אפונה,שעועית,תאנים ותמרים..והרשימה עוד ארוכה..חחחח.. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא נראלי מה שאני לא רוצה לאכול אני לא יאכל..פעם זכור לי אבל שאמא שלי ניסתה לעשות לי כבד שאני יאכל אבל היא נתנה לי לטעום רק שזה נגע לי בלשון בעעע..זרקתי אני שונאת את הדבר הזהה...אבל לא בעקבות זה תמיד שנאתי.. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא נראלי.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכל הכול במינון ויש המוןן דברים שאני לא אוכלת..אולי טבעוני אני חושבת אבל אני אוכלת בשר והכול אבל תלוי מה ויש המון דברים שאני לא אוכלת.. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לאאאא...איכככככככככ 18. למה?כי זה לכלביםםם..ולפי ידעתי הרבה על עצמי אני לא כלב.. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?של סבתא ושל אמא ושל דודה אחת שלי.. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כה..הייתי אצל חברה שלי ובצהריים היא הציעה לי לאכול ולא רציתי כי לא הייתי רעבה כי אכלתי סנוויץ' ואז כל הזמן היא הציעה ולא הייתי רעבה עד שבסוף אמא שלה באה ואמרה שהיא תכין כי אני חייבת לאכול משהו ואז בדיוק באו לקחת אותי...חחחחח...וזה לא היה טוב כי אח"כ הסתחרר לי הראש ושאכלתי לא היה לי טוב..זאת הייתה ילדה שבחיים לא הייתי אצלה אז התביישתי כזה..חחח..שנה שעברה זה היה..אבל בסוף אכלתי כי אמא שלי הכינה לי בבית...חחחח..והילדה כל הזמן הציעה לי והתביישתי לבקש...מ'זה למדתי לא להתבייש..חחחחח..למרות שאני עדיין מתביישת..חחח.. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?מחשב,ריקוד,חברות,טלוויזיה,אופניים ועוד.. 22. אתה מבצע אותם טוב?כה.. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לא יודעת..האא.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא..עוד לא הגעתי למחוייבות שנה הבאה.. 25. אתה עובד?לא.. 26. מוסיקה אהובה:כל מיני עברית ואנגלית.. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית.. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?לא'דעת יש יתרונות וחסרונות לא יכולה לבחור..הם ממש שני סוגים שונים של מוזיקה אז קשה לא'דעת..למרות שקלאסיקות אני לא שומעת..אבל גם טרנאסים גבוהים כמו במועדון אני שונאת כי זה הורס לי את האוזניים..לא'דעת מה מביניהם.. 29. ריקוד עושה לכם את זה?כה..אני אוהבת! 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?אהבה מעבר לפינה (פעם שהיה),פלוריסיינטה,השיר שלנו וזהו דברים כאלה עם אמא ארץ נהדרת וכל מיני בישולים וכאלה.. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?קרן,טל,כרמית..מה זה משנה אתם לא מכירים..חחח 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?לא'דעת..לא נראלי שיש כאלו.. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אין.. 34. הכי חסר אחריות?אין.. 35. הכי נודניק?לא נראלי שיש כאלה.. 36. הכי תינוקי...?לא נראלי שיש.. 37. הכי יפה/חתיך?בן אוצ בת?!?!בבנות אז קרן והתאומה שלה ובבנים יש לנו המון חמודים וחתיכים.. 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?קרן..עלייה אני הכי סומכת.. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כה.. 40 למי יותר, אמא או אבא?לא'דעת לשניהם..כי יש דברים שאבא שלי מבין ובצד שלי ויש דברים שאמא ככה..אני קשורה לשניהם... 41. יש לך אחים או אחיות?אחות 42. ואם אין לך, היית רוצה?ישלי ואני רוצה עוד אח 43. מה אתה אומר על אימוץ?בסדר כל אחד בדרכו שלו הולך..אני חושבת שרק במקרים חריגים לא עלינו שהאישה עקרה אז לעשות אימוץ וכאשר ישנה אפשרות אז להביא לעולם..אבל כל אחד בוחר איך שהוא רוצה! 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אינלי ואני לא נראלי שאחשיב אם תהיה.. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?בני דודים שלי..ובנות דודות שלי.. 46. יש לך משפחה בחו"ל?לא..חוץ מקרובים של אבא שלי בשוודיה.. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:אתה הכוכב(דיימונדז מהקדם) 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:גיא לבן ולבנות לא יודעת.. 49. בושם אהוב:היפנוטיק,פלווארס,אמור אמור,ועוד אחד ששכחתי ת'שם 50. תכשיט אהוב:שרשרת וטבעת 51. התמכרות כלשהיא:אין לי נראלי.. 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא'דעת.. 54. חלום שחלמת והתגשם:אין כזה עדיין.. 55. ושאלה אחרונה....נהנת?כה..טנקס הדסוש!=] תודה לפורום סקרים ושאלונים ותודה להדסוש שהביאה אותו לכאן!=]

ייווסי

New member
אז כך

אני בן 20 מזל עקרב כשאני לבד אני חושב על אהבה אני רגיש נורא כשאני קם אני חושב איך לישמוח ולשמח אני אוהב לעזור וצבע אני לא יודעאיזה בי

eynav16

New member
עונה

שם:עינב גיל: 16 וחצי מזל:אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש:הרבה... מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:"אויש אין לי כוח לבי"ס" וזה בימים שאני הולכת לבי"ס... בימים שלא זה "שאף אחד לא ידבר איתי עד שאני לא קמה" חחח אחרת אני מתעצבנת לאלה.. 2. ולפני שאתה הולך לישון:"מחר צריך לקום מוקדם
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?לרוב דברים שמעציבים אותי
געגועים ועוד כל מני.. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?אממממ.. לכל אחד י שלא? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לאלאלא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?יפה
7. מה הצבע האהוב עלייך?אין משהו מיוחד...תלוי במה שבא לי אות רגע 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?שאלה קשה 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לבן 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא באמת??חח אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?תפו"א 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לפני בי"ס קורנפלקס או יוגורט...חחח 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?אפרוח בתוך ביצה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא יודעת 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא יודעת 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל...בערך 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?פיכס לא חחח 18. למה?נו באמתת למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?לא יודעת כרגע...אין לי כוח לחשוב ב12 בלילה 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?לא ניראה לי פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?לא משהו מיוחד 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?ציור, כתיבה, שירה, אנערף 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?מה? 25. אתה עובד?עבדתי 26. מוסיקה אהובה:ישראלית, שרית חדד 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?שום סרט 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?כלום מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אין 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?אסיה, נועה ותומר 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אין כל כך עכשיו 34. הכי חסר אחריות?
35. הכי נודניק?אף אחד לא מציק לי..כולם שונאים אותי...חח 36. הכי תינוקי...?תומריקוווו 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ל איודעת...יפעת.. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?לא שואלים שאלות כאלה 41. יש לך אחים או אחיות?כן 2 אחים 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? מי שמאמץ עושה משהו מדהים...אם זה בנדם או חיה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?ברור בוטניני שלי
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחות של אמא והילדים המתוקים שלהההההההההההההההה 46. יש לך משפחה בחו"ל?חחחחחח חוץ ממני כן בארה"ב, אנגליה, סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:אור 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:אור והילה 49. בושם אהוב:
אולטרה ויולט ורוד ואין כזה יותר...יש אבל אחר 50. תכשיט אהוב:כלום 51. התמכרות כלשהיא:שוקולד 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא יודעת 54. חלום שחלמת והתגשם:ממ לא יודעת 55. ושאלה אחרונה....נהנת?ממה? מישהו הגיעה עד לפה?

hila846

New member
עונהה../images/Emo221.gif

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין היפה...:) שאלות כלליות: שם:הילה גיל:כיתה ח'(מסובך להסביר ת'גיל
) מזל:עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש:כאילו עכשיו
לא יודעת
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אוף בי"ס
2. ולפני שאתה הולך לישון:אין לי מספיק זמן לישון
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?קצת מפחיד
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כעע 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?למזלי לעע
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?צבע יפה
7. מה הצבע האהוב עלייך?כולם.. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?שמנת\ או צבעוני כזה מקושקש...
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?הכל
חוץ מדברים מוקרמים ברוטב שמנת
12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לפעמים.. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?ארטישוק ירושלמי ודברים מוקרמים..
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כעע^^^ 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?הכל.. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
לעע 18. למה?
מה זה השאלות האלה... מה אני כלב
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?הכל
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?לעע אין מצב שאני אוותר על אוכל ואשאר רעבה..(חוץ מצומות
) פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כעע 22. אתה מבצע אותם טוב?לא כ"כ...
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לשיר
24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לעע 25. אתה עובד?לעע 26. מוסיקה אהובה:גלגל"צ 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?ממממ.. תלוי אם יש לי כוח להתארגן
28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?תלוי מה בא לי באותו הרגע..
29. ריקוד עושה לכם את זה?כעע 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?פספוסים הש"ש מה שיש ומעניין... אם יש סרטים יפים
מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אין לי ספציפי
32. החבר הכי מנותק מהמציאות?ענב
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?
34. הכי חסר אחריות?
35. הכי נודניק?***** 36. הכי תינוקי...?***** 37. הכי יפה/חתיך?לא דעת
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?רותם
משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כעע 40 למי יותר, אמא או אבא?שניהם נראה לי יותר אמא... 41. יש לך אחים או אחיות?אחות 42. ואם אין לך, היית רוצה?^^^ 43. מה אתה אומר על אימוץ?
לא יודעת.. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי...
(אהה בעצםאתמול אבא שלי קנה לאחותי דגים..
) 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?דודים שלי.. 46. יש לך משפחה בחו"ל?לעע סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:because of you 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:רועי 49. בושם אהוב:היפנוטיק(ככה כותבים
)212.. 50. תכשיט אהוב:עגילים (אבל אני לא אוהבת על האוזניים שלי..) 51. התמכרות כלשהיא:אגם
52. יש חבר/ה?לעע
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):
( הלכנו לאיזה הפגנה וצילמו את אבא שלי ואחותי לידיעות אחרונות..נקרא
) 54. חלום שחלמת והתגשם:לפגוש את אגם..
55. ושאלה אחרונה....נהנת?כעע תודעע דסעע

יעל 13

New member
אנייייייייייייי

שאלות כלליות: שם:יעל גיל:עוד מעט 15
מזל:תאומים המילה הראשונה שעולה לך בראש:זונה..חח כי ככה בדיוק המורה שלי לאנגלית
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:פאק איזה באסה יש בצפר
2. ולפני שאתה הולך לישון:פאק איזה באסה יש מחר בצפר
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אממ כל מיני מחשבות
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא הכל...אבל הרבה
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?אמממממ 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אנאעראף 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?מאיפה לי? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן?איזה יופי
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?פיצההההה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?חזיר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?בשר 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא נראה לי... 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?חחחחחחח יש מצב
18. למה? חחחחחחח לא זוכרת
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?כל מיני 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?לרכב על סוסים ולנגן בגיטרה לפעמים 22. אתה מבצע אותם טוב? חחחחחחח אני מקווה שכן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?הייתי מתה לדעת לרקוד..אבל עדיךף שאני גם לא אדע
24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:בעיקר ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?שניהם לא
29. ריקוד עושה לכם את זה?חחחחחחחחחחחחחחחחחח 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?אני לא רואה הרבה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אין לי חברה הכי טובה...יש חברות מאד טובות... 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?חחחחחחחחחחחחח אני
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?מישהי
34. הכי חסר אחריות?אני
35. הכי נודניק?איזה אחת מעצבנת
36. הכי תינוקי...?אף אחד 37. הכי יפה/חתיך?אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? יש 2... משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא? לאמא שלי אני נורא נורא קרובה..היא יודעת הכל עליי 41. יש לך אחים או אחיות?2 אחיות 42. ואם אין לך, היית רוצה?יש לי 43. מה אתה אומר על אימוץ?כל אחד והבחירה שלו..אני לא נגד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כן אבל ששואלים אותי כמה אנחנו במשפחה אני אומרת 5 ולא 6 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אמ...לא יודעת...הכי הרבה אמא 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "שובי אל ביתי" 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:נטע..אחיינית של חברה שליי היא כזאת מותקקקקקקקק 49. בושם אהוב:יש לי בושם שאני נורא אוהבת ואין לי מושג איך קוראים לו
50. תכשיט אהוב: העגיל בגבה נחשב?
51. התמכרות כלשהיא:לאמפי 3 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):אה? 54. חלום שחלמת והתגשם:חחחחחח לא יודעת
חלמתי פעם שאני על המרבד של אלאדין ומשום מה זה עדיין לא התגשם
55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן

למעלה