לסופ"ש

שאלון לסופ"ש../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין היפה...:) שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? 25. אתה עובד? 26. מוסיקה אהובה: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת? (קרדיט לפורום סקרים ושאלונים)

עונה לעצמי../images/Emo13.gif

שם: הדס גיל: 14 וחצי מזל: מאזניים
המילה הראשונה שעולה לך בראש: אוכל
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: ביה"ס
2. ולפני שאתה הולך לישון: מבחן
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? ללללוווווווונלייייי איייי מיסטר לוווווננליייי
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כע
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לפעמים
אבל בטעות
וזה פאדיחות
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צ'ה צ'ה
7. מה הצבע האהוב עלייך? תכלת ירקרק
8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור
חחחחחחחחחחחחחח סתם חס וחתולה
אמממ סגולים
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? עדיף שאני לא אהיה מעצבת
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אע
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אוכל טעים
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים
שאני רוצה לאחר לביה"ס
אני ואמרת לאמא שאני כל כך רעבה שאני לא יכולה ללכת לביה"ס והיא מרשה לי לאחר
(נקודת חולשה של אמא
) 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? אוכל לא כשר
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כעעעעעע טונה
15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? את כמות האוכל שאני אוכלת
16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אין לי משו נגד צמחים
וגם לא נגד בשר
אבל אני אפפם לא אוכל טונה
הם רוצחווווות
17. טעמת פעם אוכל של כלבים? אע
18. למה? ^^^^^^^^^^^^^^ 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בונזו
חחחחחחחחחחח סתם זתם
, אמממממממ של סבתא בעיקר כל הדברים התוניזאים
א קוסקוס מרוקאי ביסטילה
קאבורה
אפחד לא ידע מה זה
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כע
בגלל מיכל
, ביום שפגשנו את אגם לא היה לי זמן לאכול בגללה
וגם שכחתי
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?הדגש| לבלות עם חברות (קינונים בעיקר
) אמממ להתעמל
מחשב טלויזיה ולאכול
22. אתה מבצע אותם טוב?
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אממממ רפואה
24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אממ בבית אבות זה נחשב גוף
25. אתה עובד? לפעמים בחופש אצל דודה שלי אני "שומרת" על בת דודה שלי
26. מוסיקה אהובה: אני מתאהבת לאט לאט יותר ויותר בשירים של קלי קלארסון
27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בית
עם ידיד או משו
28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מוסיקת מועדונים
29. ריקוד עושה לכם את זה? כע
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? חדשות
חחחחחחחח אני חוזרת מביה"ס נכנסת לפורום ואז יש חדשות
אני אוהבת להתעדכן מדי פעם
ואז את כל התוכניות של ערוץ 2
מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? מיכל (לא מהפורום
)
32. החבר הכי מנותק מהמציאות? חברה שהייתי אצלי אתמול
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אמממממ עם אמא
(היא סוג של חברה
)
34. הכי חסר אחריות? אני
35. הכי נודניק? אני
36. הכי תינוקי...? אממממממ אני
37. הכי יפה/חתיך? ילדה מהשכבה
מהממת:]]
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? החברה הכי טובה משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? ברוררר:]] 40 למי יותר, אמא או אבא? שניהם:]] באמת
41. יש לך אחים או אחיות? חיות
42. ואם אין לך, היית רוצה? כע
הייתי רוצה אנשים נורמלים בבית
43. מה אתה אומר על אימוץ? מעולה
44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? הם בני משפחה
, חוצמזה שיש לי רק דגים מתים בבית
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? דודה שלי
46. יש לך משפחה בחו"ל? כעעע הרבה
סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ביכוז אוב יו
48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יאיר
, לויודעת למה זה עלה לי
49. בושם אהוב: אני לא מתמחת בבשמים
יש לי בושם שנאי מתה עליו אני לא יודעת את השם שלו
50. תכשיט אהוב: טבעת
51. התמכרות כלשהיא: פורום
52. יש חבר/ה? לע
בקרוב בקרוב
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): ההגרלה של שוק פורים
54. חלום שחלמת והתגשם: אממאמממ לפגוש את אגם
55. ושאלה אחרונה....נהנת? לע
תודה לעצמי

../images/Emo12.gif אל תגזימי../images/Emo3.gif

את תפחידי את אמא שלי עם ההודעה הזאת
ואני לע מקל
שמנתי
אמרתי לך כבר! עליתי בחצי קילו רק ב3 חודשים
במצב הזה אניאהיה דבבבבע שאני אהיה גדולה

הדסוש יש לי משהו להגיד לך..כנסי!

בקשר למאכלים של התוניזאים אז יש לי בשורה אלייך אני מכירה מה זה קוסקוס,בסטיליה ואני גם אוהבת את האוכל התוניזאי של סבתא שלי בעיקר שתהיה בריאה היא מכינה כל כך טעים..ואני חולה על המאכלים האלו אז תדעי שיש עוד שמכירים ואוהבים את המאכלים האלו של התוניזאים!=] אני תוניזאית..וחולה על האוכל הזה..!=]

חלי 66

New member
יש בעיחה עם אוכל תוניסאי?!

אני חצי תוניסאית ואין על האוכל התוניסאי עם זה הקוסקוס של יום שישי או הקציצות או הקוקלה(למי שמכיר) יאמיייייייי

לא אמרתי שיש לי בעיה עם תוניסאים../images/Emo12.gif

להפךךךךךךךךךךךך סבתא שלי כזאת
אין לי מושג מאפה הבנתם את זה

גמני אוהבת..אני טוניסאית..אני אוהבת

את הקוסקוס והקוקלה כמו שחלי אמרה..חחח..=] אוכל טעייםםם בטרוףף!!

עשית לי חשק לענות! ../images/Emo13.gif

ואני אעביר את השאלון הזה מחר בפורומים שאני אוהבת
השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין היפה...:) שאלות כלליות: שם:הדר,אבל ליאל קוראת לי הדרו'ש XDDD גיל: 16 וחצי[
] מזל:בתולה
המילה הראשונה שעולה לך בראש:ליאליאליאליאל! מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:עוד כמה ימים נשארו עד שליאל נוחתת בארץ [כשהיא בח"ול]. 2. ולפני שאתה הולך לישון:אני לא חושבת על כלום
אלא אם יש לי מבחנים למחרת,או שאני פשוט מבקשת מאלוהים לחלום על ליאל
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?עובר לי בראש..הממ..כמה שאני מתגעגעת לליאל
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כרגע? לפגוש את איריס פרחי
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?ממש לא.לפעמים מה שאני רוצה להגיד אני גם לא אומרת
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?צבע אופטימי ונחמד ביותר. 7. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת-שמיים. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?צבע? דווקא צבע? אולי אדום-אהבה,או תכלת-כי השמיים קשורים לחיים.. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?כתום או תכלת שמיים
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא ניסיתי,באמת?
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?צ'יפס של בורגראנץ'. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא אוכלת
13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?אבוקדו.
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?בטח,אבל לא זוכרת כרגע.. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא זוכרת כרגע,אבל סביר להניח.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל
17. טעמת פעם אוכל של כלבים?כן,כשהייתי בת 7. נורא סיקרן אותי לדעת מה הכלבה שלי אוכלת...ואז הקאתי
18. למה?כתבתי
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?על האש וכאלו
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?בטח. הממ..לפני חודשיים בערך. אני רציתי למות וחשבתי שלא לאכול יעזור לי ואז לא אכלתי ושתיתי אולי כוס מיים אחת..זה היה זוועה
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?להעריץ אנשים טובים,להעריך ולאהוב אנשים טובים,לנגן על פסנתר,אורגנית,גיטרה קלאסית ואקוסטית.. 22. אתה מבצע אותם טוב?אין אחד שיגיד אחרת
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?תתפלאו,אבל לא מצליחה למצוא אחד כזה.
ואני שמחה על כך. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?התנדבתי..למשמר אזרחי בת"א[למרות שאני גרה רחוק מת"א..],מתנדבת בתפוז...מנהלת 2 פורומים..ושנה שעברה בחוייבות אישית התנדבתי בארגון צ.ב.ע=צעירים בונים עתיד.
25. אתה עובד?
26. מוסיקה אהובה:ליאל ואיריס
27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע מן הסתם
28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?
רק ליאל ואיריס,תפנימו כבר!
29. ריקוד עושה לכם את זה?לא.שירה כן
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?את ליאל? סתם נו,התכנית היחידה שאני רואה בטלויזיה אם לא ראיונות של ליאל ואת אגם רודברג [אבל עכשיו כבר אין אהבה מעבר לפינה..] היא פספוסים
מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?נטלי. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?העצמי שלי. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?זהו,אין כאלו.עם כל אלו שהייתי רבה-החלטתי לאבד אותם סופית.כעת יש לי רק את החברות שאני לא רבה איתם,שאני מבינה אותן,שמבינות אותי,שאוהבות באמת.החברות שיהיו איתי כנראה לאורך כל הדרך.. 34. הכי חסר אחריות?אם אני אגיד זה יעליב אותה[יכול להיות שהיא קוראת פה]..אז אסתום.
אבל אני מניחה שזה לא היא,אלא גיל ההתבגרות שעושה את שלו.. 35. הכי נודניק?אין כזה. 36. הכי תינוקי...?אין כזה. 37. הכי יפה/חתיך?ליאל 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?ליאל.אבל היא יותר סומכת עליי.
לפני חודש בערך היא אמרה לי שאני יודעת עליה דברים שהיא בעצמה לא מודעת להם ואני מזכירה לה
משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?אמא
40 למי יותר, אמא או אבא?אין לי אבא.. 41. יש לך אחים או אחיות?כן,2 אחים.אחד בח"ול כבר שנה.. 42. ואם אין לך, היית רוצה?אחות,אבל בתדודה שלי ואני החלטנו שאנחנו אחיות. 43. מה אתה אומר על אימוץ?
44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?הא,לא החשבתי בשאלה של האחים..אז כן,יש לי 2 תוכים ו2 כלבות
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?בתדודה שלי. 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:תודה רבה לך פחד. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:ליאל! 49. בושם אהוב:sMILe,הבושם שספתא קנתה לי בח"ול וכשראיתי אותו פשוט צעקתי "ליאל",כי הוא בקופסא כתומה וליאל אוהבת כתום [אל תצחקו,באמת
] 50. תכשיט אהוב:שרשרת! 51. התמכרות כלשהיא:ליאל,איריס וקולה. 52. יש חבר/ה?בהתחשב לעובדה שאני בת,אין לי חבר.
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):פסטיגל 2001.הלכתי ממש במקרה וראיתי שליאל מופיעה שם,מאז התחלתי להעריץ אותה בטירוף
54. חלום שחלמת והתגשם:כל החלומות שקשורים לליאל התגשמו. והיא יודעת את זה. אבל אני חושבת שהדבר שאני הכי צריכה להגיד זה שהיה משהו שלא חשבתי עליו בכלל והיא עשתה,וזה לגרום לי להבין מה זה אושר אמיתי,בזכותה היו כל הפעמים שהייתי מאושרת באמת,99% מהם... [כן,אני יודעת שתחשבו שאני מגזימה בטירוף,אבל זאת האמת. לפני שהקשר שלנו היה כל כך טוב לא ידעתי בכלל מה היא המשמעות של המילה הזאת "אושר"..] 55. ושאלה אחרונה....נהנת?בטירוף,שקעתי בשאלון הזה עד כדי כך שלא עניתי במסנג'ר לאנשים
(קרדיט לפורום סקרים ושאלונים)

עונה נה נה נה

1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אממ.. לא יודעתת כמה מיבחנים יש היום 2. ולפני שאתה הולך לישון: חחחח אני רק ניכנסת למיטה ונירדמת 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אממ אני סתם חושבת מה שעולה לי בראש או שאני חושבת איזה משעמם פה 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אמממ.. זה שאלות שקשה לי לענות עליהם כאילו אני לא יודעתת.. אנלי פנטזיות כרגע לא עולה לי בראש משהוו 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לפעמיםםם אבל אם זה ממש ממש חסר טאקט או משהו אני שומרת לעצמי צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?הכי יפה והכי מושלםםםםם 7. מה הצבע האהוב עלייך?ורוד 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? הרבה צבעים כל יום צבע אחר או כל תקופה צבע אחר משהו כזה 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שמנת 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לאא.. מגניבבב אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?פסטה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?בבצפר רק אבל אני הולכת 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?יש כמה.. טונה, דגים, פול, סלטים חוץ מסלט ביצים, בכלל פירות וירקות, ושוקולדים שהם לא מריר לבדד, וגבניות 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?פול 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא ניראה לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אני יכולה לאכול בשר אבל אני ממש לא אוהבת זה ניקרא צימחונית? לא יודעת אבל לא ניראה לי 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? חס וחלילהההההההההההה 18. למה?ככהה מה אני כלב? שכלבים יוכלו את האוכל שלהם מה אני יגידד 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? פחממות אבל זה ממש משמין אז אני משתדת לאכול כמה שיותר אבל זה חשוב ובריא לפחות פעם אחת ביום 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? שהייתי חולה בעצם כל פעם שאני חולה זה קורה לי או שאני בדיאטה ויש מיסביבי רק דברים משמינים אז אני מעדיפה שלא לאכול פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן.. יש לי הרבהה 22. אתה מבצע אותם טוב?זה תלוי אבל בדרך כלל כן אני לפחות משתדלת 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לא יודעת אולי שאני ידע כגל מיני ענפי ספורט שאני לא הכי טובה בהםם כי בכללי אני ממש אוהבת ספורט אבל יש כאלה שאני לא מכירה כל כך 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה: מוסיקה רגילה.. שירים של טלנובלות או מ-טלנובלות או מסרטים אבל שירים רגועים לא רועשים מידי דמו ימים של אהבה או ילדות רעות 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע ברור שבקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?שלושתם ניראה לי הכי טוב 29. ריקוד עושה לכם את זה? אממ לא יודעת זה תלוי איזה ריקוד לא ריקוד של מסיבות ריקוד יפה ריקוד של מסיבות זה ממש סבבה אבל זה לא הכי יפה להסתכל מהצד זה כיף יותר להיות בתוך זה 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? טלנובלותת כל היוםם רק טלנובלות כמו השמיניה
שניגמר אתמול
וילדות רעות השיר שלנו ועוד מעט יהיה האלופה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? וואיי יש לי מלא חברות שאני מאוד אוהבת.. ספיר שי, ספיררביע, שני לוי, שני ששון, ענבר, גילי, רותם, לינוי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?חחחחחח ספיר רביעעע 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אינלי חברות שאני רבה איתם כל הזמן אבל עם שני לוטי אני רבה המון! 34. הכי חסר אחריות?שני לוי ניראה לי 35. הכי נודניק?גילי!!!!!!!!!!!ברמות שאי אפשר לתארר!! היא ממש קרציה 36. הכי תינוקי...?חחחחחחחחחח לינוי 37. הכי יפה/חתיך? כולםםםם 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ענבר ושני ששון משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן מי לא? 40 למי יותר, אמא או אבא? שאלה טיפשית, לשניהם באותה מידה 41. יש לך אחים או אחיות? 2 אחיות קרציות 42. ואם אין לך, היית רוצה?יש לי תודה לאל 43. מה אתה אומר על אימוץ? אממ לא יודעת לי בכללי אין בעיה עם זה להפך זה לעזור לאנשים אבל אם שואלים אותי אם אני רוצה לאמץ ילד לא הייתי יודעת מה להגיד כי עדיין זה לא הכי קל לגדל יתר שהוא יודע שאתה לא ההורה שלו, אני מדברת מבחינת הילד... 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיית מחמד 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?כולםםם 46. יש לך משפחה בחו"ל?משפחה רחוקה סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ילדות רעות זה תמיד מלווה אותי בעיקר בשבוע וחצי האחרון מאז שהיתחיל ילדות רעות 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:אגם 49. בושם אהוב:היפנוטיק פויזנט, פיור פויזנט, נועה, קבוטין ועוד אחד שאני לא יודעת איך קוראים לו עם פרח כזה ששל מדנה על הקופסא של הבושם 50. תכשיט אהוב:צמידד 51. התמכרות כלשהיא:מחשב וטלנובלות 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא קרה 54. חלום שחלמת והתגשם:לא זוכרת לא עולה לי עכשיו בראש 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כןןן אני מתה על שאלונים

*אני*../images/Emo110.gif

שאלות כלליות
שם: מיכל גיל: 14 עוד 44 ימים מזל: שור!
המילה הראשונה שעולה לך בראש: לא צה להגיד:p מחשבות
1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:"אויש.. כמה לא בא לי בצפר" 2. ולפני שאתה הולך לישון: אני סתם מהרהרת על כללללל הדברים בעולם ובגלל שאני עסוקה במחשבות כל הלילה אנלא נרדמת
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אני משתעממת וכמו מה שרשמתי בשאלה הקודמת.. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים
6. מה דעתך על ורוד? נחמד:] 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? צבעוני..
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? תכלת! 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? שמעתי על זה אוכל
11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? תפו"א.. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? בבצפר.. אבל אני לא אוהבת כ"כ לאכול בבוקר 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? אבוקדו.. בננות.. שום.. במצל.. כל מקום שאני רואה בצל אני פשוט לא אוכלת.. וגם שום.. הרבה דברים עוד 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אמממממממממממממממ בטוח היה משו כזה 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראלי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? לאדעת
17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא ממש.. אבל טעמתי אוכל של תוכים
18. למה? כי ככה יצא
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ג'אנק פוד:p 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?מממ.. הרבה פעמים... פנאי
21. יש לך תחביבים כלשהם? כע 22. אתה מבצע אותם טוב? לאדעת
זה לא משנה.. העיקר שאני נהננת. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה.. או ציור
פעם ידעתי לצייר יפה. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? ב"לתת"
25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: תלוי:] 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא ולא.. 29. ריקוד עושה לכם את זה? יס:p 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? שטויות
מה שלא שטויות אנלא רואה
מי ה....
31. חבר/ה הכי טוב/ה? ממממממממממממממממממממממממ 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? איןן מישו כזה 34. הכי חסר אחריות? חחחחחחחחחחחח לאדעת אם חסרת אחריות אבל היא שכחנית כזאת.. טל... 35. הכי נודניק?
? 36. הכי תינוקי...? אני
חח סתם סתם.. מממ.. 37. הכי יפה/חתיך? מממממממממממממממממממממממממ 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ממממממממממממממממממממממממממממממ משפחה
39. אתה קרוב להורים שלך? בערך. 40 למי יותר, אמא או אבא? אותה מידה.. 41. יש לך אחים או אחיות? אחות. 42. ואם אין לך, היית רוצה? ^^ 43. מה אתה אומר על אימוץ? סבבה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בני דודים.. 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג
47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: my immortal 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אופל
עזבו.. סיפור ארוך למה.. 49. בושם אהוב: שללי:p שכחתי תשם שלו.. 212 או משו כזה 50. תכשיט אהוב: צמידיים 51. התמכרות כלשהיא: קולה. 52. יש חבר/ה? NOT 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): יש הרבה דברים כאלה... 54. חלום שחלמת והתגשם: אגם. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? מאוד

את אוהבת אוונסנס?

הם באמת אחלה !
וואי,כמה זמן לא שמעתי שירים של הלהקה הזאת... ואני בהבדל ממך,כשאין לי כח לבצפר לא הולכת לבצפר [ובגלל זה אני בקושי בבצפר,לא ללמוד ממני
]

למעלה