עשית לי חשק לענות! ../images/Emo13.gif
ואני אעביר את השאלון הזה מחר בפורומים שאני אוהבת
השאלון מנוסח בלשון זכר, אך מיועד גם למין היפה...

שאלות כלליות: שם:הדר,אבל ליאל קוראת לי הדרו'ש XDDD גיל: 16 וחצי[
] מזל:בתולה
המילה הראשונה שעולה לך בראש:ליאליאליאליאל! מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:עוד כמה ימים נשארו עד שליאל נוחתת בארץ [כשהיא בח"ול]. 2. ולפני שאתה הולך לישון:אני לא חושבת על כלום
אלא אם יש לי מבחנים למחרת,או שאני פשוט מבקשת מאלוהים לחלום על ליאל
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?עובר לי בראש..הממ..כמה שאני מתגעגעת לליאל
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כרגע? לפגוש את איריס פרחי
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?ממש לא.לפעמים מה שאני רוצה להגיד אני גם לא אומרת
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?צבע אופטימי ונחמד ביותר. 7. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת-שמיים. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?צבע? דווקא צבע? אולי אדום-אהבה,או תכלת-כי השמיים קשורים לחיים.. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?כתום או תכלת שמיים
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא ניסיתי,באמת?
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?צ'יפס של בורגראנץ'. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא אוכלת
13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?אבוקדו.
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?בטח,אבל לא זוכרת כרגע.. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא זוכרת כרגע,אבל סביר להניח.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל
17. טעמת פעם אוכל של כלבים?כן,כשהייתי בת 7. נורא סיקרן אותי לדעת מה הכלבה שלי אוכלת...ואז הקאתי
18. למה?כתבתי
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?על האש וכאלו
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?בטח. הממ..לפני חודשיים בערך. אני רציתי למות וחשבתי שלא לאכול יעזור לי ואז לא אכלתי ושתיתי אולי כוס מיים אחת..זה היה זוועה
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?להעריץ אנשים טובים,להעריך ולאהוב אנשים טובים,לנגן על פסנתר,אורגנית,גיטרה קלאסית ואקוסטית.. 22. אתה מבצע אותם טוב?אין אחד שיגיד אחרת
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?תתפלאו,אבל לא מצליחה למצוא אחד כזה.
ואני שמחה על כך. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?התנדבתי..למשמר אזרחי בת"א[למרות שאני גרה רחוק מת"א..],מתנדבת בתפוז...מנהלת 2 פורומים..ושנה שעברה בחוייבות אישית התנדבתי בארגון צ.ב.ע=צעירים בונים עתיד.
25. אתה עובד?
26. מוסיקה אהובה:ליאל ואיריס
27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע מן הסתם
28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?
רק ליאל ואיריס,תפנימו כבר!
29. ריקוד עושה לכם את זה?לא.שירה כן
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?את ליאל? סתם נו,התכנית היחידה שאני רואה בטלויזיה אם לא ראיונות של ליאל ואת אגם רודברג [אבל עכשיו כבר אין אהבה מעבר לפינה..] היא פספוסים
מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?נטלי. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?העצמי שלי. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?זהו,אין כאלו.עם כל אלו שהייתי רבה-החלטתי לאבד אותם סופית.כעת יש לי רק את החברות שאני לא רבה איתם,שאני מבינה אותן,שמבינות אותי,שאוהבות באמת.החברות שיהיו איתי כנראה לאורך כל הדרך.. 34. הכי חסר אחריות?אם אני אגיד זה יעליב אותה[יכול להיות שהיא קוראת פה]..אז אסתום.
אבל אני מניחה שזה לא היא,אלא גיל ההתבגרות שעושה את שלו.. 35. הכי נודניק?אין כזה. 36. הכי תינוקי...?אין כזה. 37. הכי יפה/חתיך?ליאל 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?ליאל.אבל היא יותר סומכת עליי.
לפני חודש בערך היא אמרה לי שאני יודעת עליה דברים שהיא בעצמה לא מודעת להם ואני מזכירה לה
משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?אמא
40 למי יותר, אמא או אבא?אין לי אבא.. 41. יש לך אחים או אחיות?כן,2 אחים.אחד בח"ול כבר שנה.. 42. ואם אין לך, היית רוצה?אחות,אבל בתדודה שלי ואני החלטנו שאנחנו אחיות. 43. מה אתה אומר על אימוץ?
44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?הא,לא החשבתי בשאלה של האחים..אז כן,יש לי 2 תוכים ו2 כלבות
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?בתדודה שלי. 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:תודה רבה לך פחד. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:ליאל! 49. בושם אהוב:sMILe,הבושם שספתא קנתה לי בח"ול וכשראיתי אותו פשוט צעקתי "ליאל",כי הוא בקופסא כתומה וליאל אוהבת כתום [אל תצחקו,באמת
] 50. תכשיט אהוב:שרשרת! 51. התמכרות כלשהיא:ליאל,איריס וקולה. 52. יש חבר/ה?בהתחשב לעובדה שאני בת,אין לי חבר.
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):פסטיגל 2001.הלכתי ממש במקרה וראיתי שליאל מופיעה שם,מאז התחלתי להעריץ אותה בטירוף
54. חלום שחלמת והתגשם:
כל החלומות שקשורים לליאל התגשמו. והיא יודעת את זה. אבל אני חושבת שהדבר שאני הכי צריכה להגיד זה שהיה משהו שלא חשבתי עליו בכלל והיא עשתה,וזה לגרום לי להבין מה זה אושר אמיתי,בזכותה היו כל הפעמים שהייתי מאושרת באמת,99% מהם... [כן,אני יודעת שתחשבו שאני מגזימה בטירוף,אבל זאת האמת. לפני שהקשר שלנו היה כל כך טוב לא ידעתי בכלל מה היא המשמעות של המילה הזאת "אושר"..] 55. ושאלה אחרונה....נהנת?בטירוף,שקעתי בשאלון הזה עד כדי כך שלא עניתי במסנג'ר לאנשים
(קרדיט לפורום סקרים ושאלונים)