לסופ"ש
א אנטיבס300 New member 24/5/08 #2 יש לי שאלת../images/Emo163.gifבקשר ל word אני מכינה טבלה, איך אני הופכת את הדף, כדי שיהיה במאוזן ולא מאונך?
יש לי שאלת../images/Emo163.gifבקשר ל word אני מכינה טבלה, איך אני הופכת את הדף, כדי שיהיה במאוזן ולא מאונך?
T tiger mom New member 24/5/08 #3 הוראות תפריט קובץ --> הגדרות עמוד --> בחירת כיוון (לאורך או לרוחב).
א אנטיבס300 New member 24/5/08 #4 תודה לך יקירתי../images/Emo24.gif שעה, שעה חיפשתי ולא מצאתי (אבל איכשהו נצבע לי הדף בוורוד משגע ).
א אור114 New member 24/5/08 #5 לא יודעת מה איתכן, אבל אני רוצה להודיע קבל עם ועדה, שאת המערכת החדשה של הפורומים אני לא אוהבת!! המערכת הקודמת הייתה יותר נוחה ופרקטית, לדעתי. חבל שהם החליפו אני מחכה לרגע שאתרגל.
לא יודעת מה איתכן, אבל אני רוצה להודיע קבל עם ועדה, שאת המערכת החדשה של הפורומים אני לא אוהבת!! המערכת הקודמת הייתה יותר נוחה ופרקטית, לדעתי. חבל שהם החליפו אני מחכה לרגע שאתרגל.
א אנטיבס300 New member 25/5/08 #7 אני לא מעיזה להכנס בנתיים לשם נכנסתי פעם אחת וממש התבאסתי, אני נשארת עם זו עש שלא תיהיה ברירה. אני לא מבינה את ההגיון בזה, הם אף פעם לא שמעו את המשפט 'if it ain't broke, don't fix it
אני לא מעיזה להכנס בנתיים לשם נכנסתי פעם אחת וממש התבאסתי, אני נשארת עם זו עש שלא תיהיה ברירה. אני לא מבינה את ההגיון בזה, הם אף פעם לא שמעו את המשפט 'if it ain't broke, don't fix it