לסופשבוע!

Minimal Affair

New member
אשכול התחבאות

כן כן, שוב הגיע התקופה הזאת בחודש שאיזה אינטיליגנט פותח אשכול הזדהות. והפעם - האינטיליגנט הזה הוא אני. 1. שם במחבוא: 2. גיל במחבוא: 3. מגורים במחבוא: פעם אחרונה: 4. פעם אחרונה שהייתם בשירותים: 5. פעם אחרונה שראיתם את אמא שלכם עירומה: 6. פעם אחרונה שגירדתם באף: 7. פעם אחרונה שצחקתם על אנשים מוגבלים: 8. פעם אחרונה שדרסתם חתול: 9. פעם אחרונה שרצחתם את ראש הממשלה: שירים: 10. שיר\שירים שאתם אוהבים לשמוע בחורף: 11. שיר\שירים שאתם אוהבים לשמוע בסתיו: 12. שיר שהייתם משמיעים בזמן החתונה שלכם: 13. שיר שהייתם משמיעים בזמן הלוויה שלכם: 14. שיר שהייתם רושמים על המצבה שלכם: 15. שיר שמוציא בכם את המוזה: 16. שיר שעושה אתכם עצובים: 17. 5 שירים אהובים: להקות: 18. 5 להקות אהובות: 19. 5 אלבומים אהובים: קולנוע: 20. 5 סרטים אהובים: 21. בימוי אהוב בסרט 22. תסריט אהוב בסרט בסרט: 23. במאי אהוב: 24. שחקן אהוב: תיאטרון: 25. 5 הצגות אהובות 26. מחזה אהוב 27. במאי אהוב: 28. שחקן אהוב: כאשר אני אומר תבחרו 5 ככה וככה, אתם לא מוכרחים בהכרח 5, אפשר גם פחות, או יותר. יומטוב.

פֶרא

New member
הא.

1. שם במחבוא: פורטיס, סחרוף, מה זה משנה? 2. גיל במחבוא: מספר דו ספרתי 3. מגורים במחבוא: מחבוא פעם אחרונה: 4. פעם אחרונה שהייתם בשירותים: היום בבוקר 5. פעם אחרונה שראיתם את אמא שלכם עירומה: לא זוכר 6. פעם אחרונה שגירדתם באף: עכשיו. שיט! 7. פעם אחרונה שצחקתם על אנשים מוגבלים:לפני חצי שנה בערך 8. פעם אחרונה שדרסתם חתול: לא זכור לי 9. פעם אחרונה שרצחתם את ראש הממשלה: בשלהי 63 שירים: 10. שיר\שירים שאתם אוהבים לשמוע בחורף: חורף\גידי גוב 11. שיר\שירים שאתם אוהבים לשמוע בסתיו: סתיו\ גידי גוב ויהודית רביץ 12. שיר שהייתם משמיעים בזמן החתונה שלכם: אהבה קצרה 13. שיר שהייתם משמיעים בזמן הלוויה שלכם: "הוא מת, הוא מת...."\ עממי 14. שיר שהייתם רושמים על המצבה שלכם: בוכה על הקבר של אמא שלי\אביב גפן 15. שיר שמוציא בכם את המוזה: כשזה עמוק 16. שיר שעושה אתכם עצובים: שלום חבר\ אריק איינשטיין ושלום חנוך 17. 5 שירים אהובים: חוף, סתיו, אהבה קצרה, בוכה על הקבר של אמא שלי, כשזה עמוק, שלום חבר. להקות: 18. 5 להקות אהובות: 19. 5 אלבומים אהובים: אלבומי התמונות שלי בתור ילד קולנוע: 20. 5 סרטים אהובים: 21. בימוי אהוב בסרט: עיר אפלה 22. תסריט אהוב בסרט בסרט:ביג ליבובסקי 23. במאי אהוב: האחים כהן 24. שחקן אהוב: אנדי גרסייה תיאטרון: 25. 5 הצגות אהובות: אחת - מחכים לגודו 26. מחזה אהוב: מחכים לגודו 27. במאי אהוב: יהודית קוריס 28. שחקן אהוב: צביקה לוין

רוני עינטלגנת שלי ../images/Emo13.gif

1. שם במחבוא: סמנתה 2. גיל במחבוא: - 3. מגורים במחבוא: New York פעם אחרונה: 4. פעם אחרונה שהייתם בשירותים: לפני שיצאתי. 5. פעם אחרונה שראיתם את אמא שלכם עירומה: אני לא חושבת שראיתי אותה עירומה מתישהו. 6. פעם אחרונה שגירדתם באף: בכל פעם שאני רואה זבוב. 7. פעם אחרונה שצחקתם על אנשים מוגבלים: שלשום. 8. פעם אחרונה שדרסתם חתול: אני לא דורסת חתולים, רק שותה את דמם. 9. פעם אחרונה שרצחתם את ראש הממשלה: מי סופר... שירים: 10. שיר\שירים שאתם אוהבים לשמוע בחורף: שלמה ארצי. 11. שיר\שירים שאתם אוהבים לשמוע בסתיו: סתיו זה זמן טוב לפסיכדאליה. 12. שיר שהייתם משמיעים בזמן החתונה שלכם: אני לא אתחתן אף פעם. המקרה היחיד שבו אסכים להצעת נישואין יהיה כשהמציע הוא זקן גוסס ומיליונר שמבטיח להוריש לי את כל רכושו ובעל טופס שמצהיר שהוא עתיד למות תוך שבוע ימים מתום טקס החתונה. 13. שיר שהייתם משמיעים בזמן הלוויה שלכם: Shine on you crazy diamond - Pink floyd 14. שיר שהייתם רושמים על המצבה שלכם: בטח משהו קשוח של אורפנד לנד.. 15. שיר שמוציא בכם את המוזה: Echoes - Pink Floyd 16. שיר שעושה אתכם עצובים: Parting ways - Pearl jam 17. 5 שירים אהובים: Is the anybody out there- Pink floyd Smells like teen spirit - Nirvana Nutshell - Alice in chains Echoes - Pink Floyd Norra el norra - Orphaned land העיירה בוערת - Salem The gathering - Leaves אין לי כוח להמשיך. יש כל כך הרבה. להקות: 18. 5 להקות אהובות: פינק פלויד, אליס אין צ'יינס, קיטי, אורפנד לנד, פרל ג'ם 19. 5 אלבומים אהובים: חמשתם של פינק פלויד. UmmaGumma, The wall, The divsion bell, Saucreful of secrets, Wish you were here קולנוע: 20. 5 סרטים אהובים: The virgin suicide, Dogville, The Little Mermaid, Markiz De-Sad , The wall, חוות החיות. 21. בימוי אהוב בסרט: The virgin suicide 22. תסריט אהוב בסרט בסרט: תסריט...חלף עם הרוח. 23. במאי אהוב: עוד לא גיבשתי את זה. 24. שחקן אהוב: מרלון ברנדו. שחקנית זאת הגברת קידמן. תיאטרון: 25. 5 הצגות אהובות 26. מחזה אהוב: הלוויה חורפית 27. במאי אהוב: לא גובש. 28. שחקן אהוב: יניב תנעמי הדגול! 29 - השיר שמתאר את השנה האחרונה שלי... Alice in chains - Nuthell.

למעלה