לסופשבוע

brotos

New member
אני לא רוצה להישמע טרחני, אבל...

בכתבה על מחתרת הקטיפה מוצג המשפט הבא: "היה זה סוף החורף,תחילת האביב- והפרדסים התחילו לתת את אותותיהם". והרי ברור לכולם שריח הפרדסים מתחיל לתת את אותותיו בתחילת החורף.

iliG

New member
../images/Emo168.gif 08.04 - הקרחת ../images/Emo45.gif

יום חמישי - 08.04 The Johnsons AfterShock מועדון הקרחת בצרה 77 צומת רעננה צפון שעה - 21:30 כניסה - 35 ש"ח מפה

pasteran

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo91.gifהופעות השבוע

חוץ מכמה הופעות שלא כל כך קשורות לפה - היום טרספאס שמומלצת לחובבי ELP ופיוז'ן ויום רביעי איחוד מרגש של קוקו בלוף והיתושים שמומלצת לחובבי צואה - סתם האמת היו להם כמה שירים ממש טובים (זיינתי את בת-שבע בראשם) ומי שאוהב Pאנק חייב לראות אותם. אני בשאיפה אשמע את ההופעות מעמדת השמירה (אתמול היה איחוד מרגש נוסף של הפוסי של לוסי). בקיצור יש שתי הופעות שכן צריכות לעניין חברים פה: במוצאי החג (שלישי בלילה) הMagical Mystery Tour - להקת קאברי הביטלס - יבצעו את כל כולו של Abbey road. ספיישל חד פעמי (אלא אם יצליח מן הסתם). למי שלא מכיר הלהקה מריצה מחווה לביטלס כבר שנים בהצלחה גדולה. שמעתי אותם פעם אחת והם מצויינים. בהנחה סבירה (בעולם הזה) שהביטלס לא יתאחדו חובה לנסות. חוצמזה ביום חמישי בלילה שליחי הבלוז יעשו את ערב 4 אגדות שלהם: קאברים ללד זפלין דיפ פרפל בלק סאבאת' והדורס. אני כבר ראיתי את המחווה הזו רק שהיו יוריה היפ במקום דורס ושליחי הבלוז למי שלא מכיר שולטים בחומר לגמרי. יש כמובן עדיפות לזפ' ופרפל בהן היא המתמחה אבל הם פשוט יודעים. שוב בהנחה שהלהקות הנ"ל לא יתאחדו ובטח שלא יגיעו לארץ חובה לנסות. כל ההופעות בבארבי תל אביב

brotos

New member
שי להב

בראיון איתו בעיתון 'סופשבוע' (מעריב) אמר שי להב (סולן להקת 'מופע הארנבות של ד"ר קספר' לשעבר) שלדעתו הטרנד הבא בישראל יהיה מוזיקים אמיתיים ורציניים, סטייל הסיקסטיז משום שיש היום המוני נערים בני 14 שמתוודעים למוזיקה איכותית, ללא תיווכים, ברשת האינטרנט. שי להב זיהה כבר לפני 5 שנים את הטרנדים הלוהטים של היום (היפ-הופ מזרחי למשל). אני מסכים איתו לגמרי. אני, למשל לא הייתי מכיר אף לא להקה איכותית אחת ללא הרשת. למשל הפורום הזה....

Miss CB

New member
מנצל"שת, יש לי שאלה-

יש פה מישהו שמנגן על מפוחית ויכול לעזור לי? אני מנסה לנגן ואפילו הצלחתי את בלווינ' אין דה ווינד
אבל זה היה עם ציורים וחצים והכל, עכשיו אני מוציאה שירים מכלמיני אתרים ולא מצליחה לפענח איך לנגן אותם, יש פלוסים ומינוסים שחשבתי שמסמנים האם יש צורך בנשיפה או שאיפה אבל זה לא מסתדר לי =\

Boo9ie

New member
נו, ברור...

כל אלו שאין להם אחים גדולים/הורים בקשר יציב/שכנים/אפילו מורים, עם תודעה מוזיקלית, יהיה להם קצת קשה לקום יום בהיר ולהתחיל לשמוע ביטלס ("את שומעת גם אלביס?") בצורה עניינית ורצינית. הם שמעו בהזדמנות ברדיו שיר של זפ. פנו למקומות שהס מלהזכיר בפורום
(אהמ P2P אהמ) שמעו...אהבו...(אפשר שלא?) ואז (לפעמים בכל מקרה) פנו למקומות שהידד להזכיר, להלן חנות הדיסקים הקרובה. הלכו לL ומצאו את הLED א-אה! עוד מעריץ הצטרף זה עתה. אני זוכרת כשהתחלתי לשמוע קינג קרימזון הייתי נכנסת לאתר מתקדם (לחשוב שלאתר יש חלק כה חשוב במשנתי המוזיקלית
) וקוראת את כל הביוגרפיות...(אחח, בערך. העיקרון מובן) והפורום, גם כן...פנינה
(כולי, תקווה שיש כזה אייקון) כל פעם שאני רואה את FC על המדף שלי או לחילופין בחנות, אני אומרת לעצמי שזה בזכות הפורום. לולא האינטרנט והפורום בפרט, אני מאמינה שלהרבה מכאן היו חסכים מוזיקלים רבים. בוגי, חובבת אינטרנט...אבל שונא(ת) מחשבים יחיה "אין דבר העומד בפני הפירמוט!" א-אה?!

קיר קמט

New member
האיחוד המרגש של קוקו בלוף כבר

התרחש, זו ההופעה השלישית שלהם מאז האיחוד... הייתי באיחוד, בשני לא הייתי למרות שהחברים שלי כן הלכו, ועכשיו נלך גם להופעה הזאת
כמו תמיד, הכל שאלה של תזרים מזומנים.

guymaor

New member
AMG יכולים...כנס

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=UIDCASS80312280933350308&sql=Bbx09kemt7q7b

noosh

New member
לא, אבל אני יכולה להסביר לך

מה זה עוף
אני משערת ש-AMG יכולים לעזור לך בשאלתך

נגנים ללהקת רוק

בגיל 28 וחצי סופסופ החלטתי שהגיע הזמן לעשות את הצעד המתבקש ולהעמיד מאחורי הרכב. אם יש ביניכם נגנים טובים מאוד, בעלי אופי אחראי וראש טוב, שמסוגלים לראות את עצמם בחזרות על קו כפר סבא - ת"א, אשמח אם תתעניינו. שיר לדוגמא שלי: http://stage.co.il/Stories/307283

IIIIBarcodEIIII

New member
../images/Emo32.gifקוקו בלוף חוזרים להופיע!!!

iMC הפקות גאים ביותר להציג: קוקו בלוף חוזרים להופיע בת"א!!! יום רביעי, 7.4, שעה 22:00 (פתיחת קופות 20:00) הופעה מיוחדת עם כל השירים הישנים + שירים חדשים מהאלבום שיצא בקרוב!!! (כולל זיינתי את בת שבע, תקופה ראה, הבית של פיסטוק ועוד...) במקום ימכרו קלטות נדירות ודיסקים של קוקו בלוף. הופעה אורחת: סרטן השד

noosh

New member
../images/Emo32.gif לחג ../images/Emo155.gif../images/Emo156.gif../images/Emo162.gif

giba70

New member
../images/Emo11.gifמעניין איפה לובה עושה את ה...

פסדר...

למעלה