לסופשבוע!

menori

New member
../images/Emo32.gifלסופשבוע!

סובשבוע רגוע בגלגל''צ..רגוע

daphnef

New member
../images/Emo207.gif שאלה בקשר ל14/7

אתם יודעים אם יש עדיין כרטיסים להופעה של סינרגיה בחיפה ב14/7 ?? ואתם יודעים מה הסדר שירים בהופעה?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifקודם כל,

אנחנו לא יודעים את סדר השירים ואת השירים עצמם.. בקשר לכרטיסים..אני מאמינה שכן..שווה לך לבדוק.. אה כן..וקח/י בחשבון שזה בהגבלת גיל.. :)

Lost Lullaby

New member
../images/Emo32.gif To The Moon & Back...

זוכרים את savage garden, מכירים את דארן הייז? חברי פורום דארן הייז&סאבג' גארדן מזמינים אתכם להצטרף אלינו ולהזכר בשירים הישנים, ולקוות שיבואו עוד:) http://forums.tapuz.co.il/DarrenHayes

niro levi

New member
../images/Emo216.gifהיי את!

לא היית רושמת הרבה בפורום הזה? לפני שנה בערך..

שלומיתת

New member
ליבי!

בגלל שאני בספק אם היא תכנס לפה שוב אז עניתי לך במקומה... היא היתה פה קצת,כן

omer719

New member
../images/Emo41.gifכולכם מוזמנים לפורום חדש ../images/Emo9.gif

יש לה הכול , היא חכמה, היא מצחיקה, נורא מוכשרת, עבודה שכל בחורה הייתה חולמת עליה. אבל חסר לה רק דבר אחד... כולכם מוזמנים לפורום החדש של "בטי המכוערת" לדבר על הפרקים ולהתעדכן, כולכם מוזמנים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2066

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני בוכה כבר 3/4 שעה!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

אני שונאת את המורות הזונות האלו לתקשורת מעשי! אני יודעת שאף אחד לא נכנס לפה יותר כמעט ויש מצב שאני די מדברת לעצמי אבל אני חייבת להוציא את זה איכשהו! כבר המון המון המווווון זמן לא בכיתי ועוד כ"כ הרבה זמן?! התאפקתי כל הימי עריכה האלו ובכל המריבות עם המורות האלו ודווקא בסוף אחרי הכל אני נשברת.. מזל שלא לידם..
אני לא יכולה יותר, טוב שנגמר.. אני לא מבינה למה לא מעריכים אותי.. אני והקבוצה שלי השקענו הכי הרבה בסרט הזה וזה מה שמגיע לנו?! אני לא רוצה לפרט כי אני יודעת שאם אני אכתוב עוד מילה אחת על זה אני אתחיל לבכות שוב.. אמא שלי רק שאלה איך היה כשהיא נכנסה ושוב התחלתי לבכות.. בא לי למות! וממש לא בא לי ללכת להקרנה מחר!

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo201.gifבובה שליייי אל תבכי!!!!!!

המורות האלה נבלות ולא שווה שתבכי בגללן..[למרות שאני לא מכירה את המורות ולא יודעת מה קרה] ואם את רוצה לדבר ולפרוק את הלב אני תמיד מוכנה להקשיב ולשמוע!!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo7.gif

אני קוראת את זה ושוב עולות לי דמעות...
אוף..

niro levi

New member
../images/Emo216.gifסליחההה לא התכוונתי

ניסיתי לנחם אותך ושתיהיה לך הרגשה יותר טובה.. לא הלך.. מצטערת!!!

שלומיתת

New member
../images/Emo2.gif

אני לא יודעת בדיוק במה מדובר,אבל זה לא שווה שתבכי בגלל זה, בטח שלא כ"כ הרבה!
יהיה טוב!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה..../images/Emo10.gif

מדובר בסרט שבגללו אני כל יום בבי"ס עד הלילה, בסרט שהשקעתי בו את הנשמה שלי! באמת! ומזלזלים בי..
ונותנים לי חרא מגן ול"מפיקה" שלי שהרסה ולא עזרה נתנו כמוני ובכלל לא מגיע להה בא לי לצעוקקקקקקקקקק

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאין לך מושג כמה אני מבינה..

היה לי משהו כזה פעם.. זה מעצבן
בכל מקרה מקווה שיסתדר

למעלה