לסופשבוע

עבבבבל אנננננני עוממררררת לךךךךךך

שיששששששששש לי פסיחולוווווווווווווג עכשיו לך צריחחחח לייותתתתתתתתת^%)*&()*_)*&)^$#@#@%$&^)*_(

../images/Emo141.gifOMG איזה מפגרת אמאאאאא

תפסיקי להרואת שאת טיפשה תפסיקיי כולם צוחקים עליךך יחמורהההההה טוב שישש לך פסיכולוג אבל אני לא רואה שהוא עוזר במשוו!!!!!!!!!! איזה שגיאות כתיבב יאמאאאאאאאאאאא =\\\חולה בבראש!

עעעעבל איןןןן ללללי שגיעעעעוווות @!$##^$&^)*&

אולייי לךךךך יייייש ואאאאאאאאט מוציעעעעעעעעעעעעה אתתתתת זההההההההה אאאאאאאל אחרייייייייים ^%*&(*_(+()46%$&^%*&*

../images/Emo141.gifבאמת?!?!?!?!?!?!OMG

שמתי לב שהם באותו רמה של פיגוררר אבל מאיפה לך???שזאת היא?????????? אני ישבור לך תראש באמאא שליי כוסס אמא שלההה גינג'ית מסריחההההההההההההההה

יא פתטית..

הלו יא מטומטמת תרגיעי!!!!!! אמא שלך מסריחה יא דפוקה בראש יא חולה!!!!!! מה נראה לך שאין לי מה לעשות בחיים חוץ מלהיכנס שוב לפורום המסריח הזה...????!!! חחחחחח איזה פיגור באמאשלי..!!! בואנה את ונופר התחרפנתם כל דבר קשור אליי.. מעניין... חחחחחחחח.... וואי קרעתם אותי עכשיו...

../images/Emo141.gifתתחיליי להרגע את שומעת??..????????.

אמאא שלךךךךךךךךךךךךךךך שרוטהה סתמיי תפהההה יחסרתת חייםם מפוצלת! אמרתתת שאין לך מה לעשות בחיים חוץ מלהכנס לפורום הזההה נכון.??אז למה נכנסת למה את פה??? חחחח אזיה דפיקההה ימפגרתת לכי לכייי יפיצוללללל! ונופרר אמרה את זה בגללל שהרמת פיגור פה היתה דומה מאוד לשלךךךך אבל במקרה זה לא היה נכון מה שהיא אמרה!!!!!!!! יאלה בייי חלודההה=]

../images/Emo175.gifחע ,, אני לא רוצה לריב איתך אבל ,

" מה נראה לך שאין לי מה לעשות בחיים חוץ מלהיכנס שוב לפורום המסריח הזה...????!!! " לא נכנסת במקרה והגבת ?!?!

../images/Emo141.gifחחח מיכל?!?!?!?!?!

זה בדיוק מה שאני כתבתי לך תעלי תגובה אחת למעלהה ותראי המ כתבתיי לההה בדיוק את זההההה חחחחחח עזבי היא מפוצלת בנוסף להכול:|

../images/Emo175.gifחח כן ,, אח"כ ראיתי . P=

אימא ספפפפפיר ? , בקשה תקראי את כל השיחה מהתחללללה עם מיכל שאימא שלה שיפרה ואבא שלה זוריק , איןן אני על הריצפפפפפפה !!!!!!!!!!

../images/Emo141.gifחחחחח קראתיייי

כאילוו לא עכשיו מתי שרבנו חח כמעט כול השיחהה אני דברתייי איתך איך אני לא ידע???J?חחחחח זה עיצבן אותיי אבל זה היה מצחיק איןן חחח כפרעלל השטויות שלךך!

../images/Emo175.gifחח בקשה תקראי את זה שוב ,,

אין אני פה על הריצפפה !!!!!!!!11 $%$#^%$&^$%@$!@$%%&&^()*&$%#@# חחחחחח חלמתי לעשות לכן את זה , אבל לא הצלחתי לפתוח משתמש והיום הצלחתי , אז עשיתי . D;

למעלה