לסופשבוע

../images/Emo109.gif../images/Emo32.gif ליום רביעי../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לבנים לכאן היום יום ירושלים

../images/Emo175.gifעעעעמית ? ../images/Emo7.gif

את לא מאמינה מה קרררררררה !!! :[ היום הבאתי ת'עיתון הזה שהיה ת'כתבה עם ברק יצחקי , הראתי אותו לכמה חברות שלי שרצו שאני יראה להן מי זה - ברק יצחקי - חע . D; ואז בנות אחרות באו , והן כבר מכירות אותו ואוהבות אותו גם , אז הן לקחו את העיתון "לקרוא" ת'כתבה , והן פשוט גנבו לי אותו !!!!!!!!!!!! איך הן עיצבנו אותתתתי !!! לפחווווות שיבקששששששששו !!! לאיזה מצב הגעעעעענו ?! , גונבות לי עיתוןן !!! טיפשות . |: הם כל הזמן גונבותת יאללללה . =\\ עכשיו אינלי ת'כתבה על ברק עם התמונות ! :[

גם אצלכם יש גנבים ? \\\:

זונות.איזה כיתה מסריחה מזזה אין לכם כסף אז אתם צריכים לגנוב לי את כל הקלמר? ות'ארנק.? אמן ימותו.

../images/Emo141.gifמה באמת????

יא מסכנה עד לאן הגענוווו כם לי אתם יודעותתתתתתת שהיהי לי יומולדתת אז חברה שלי 2 חבורת בעצם עשו לי הפתעהה ובאו עלי הביתההה והיהי באותו זמןןןן פפוסטר מזה יאפה של הבויז בעיתון אז הם לקחווו ורצו לעשות לי אותו על כריתתתתת ובסווףףף בהסעה של הבצפררררר גנבוווו לחברה שלי תפוסטרררר נבלות מסריחותת היא מזה יתבאסהההההה וגנבו לה גם כסףף ובגללל זה היא לא עשתה לי מצעים למיטה של הבויזז בגלל שלא הייה לה מספיק כי כנבוו להה כוס אמא שלהםם אוףףף=\\\\

lililulu

New member
"לא מבינות שאצלי אהבה זה כבר פאסההההה

בלי נרות וכינורות ולפחות אני מנסהההההה" היי רותםP;

יש לו סקס במוח לא נותן לה מנוחחחחחחחחחD:

לאהוב אותו שוב לאהוב אותו שוב.P: היי עמית.P;

אהמ.

כי זה מושחט מדי, זה קשה מדי, צריך להקריב המון אפילו יותר מידי כדי להצליח, אני לא בטוחה שאני רוצה את זה לפחות לא בשביל לבזבז את החיים שלי לזה. כי זה מה שזה מצריך \:

../images/Emo175.gifיאאאאא ,,, |:

גנבו לך ת'ארנקק ?!?! , איכככככככ' איזה מגעילות !!! הקטע שיש להן כסףףף , אבל בכל זאת הן גונבות ! ולא בגללל העתים וזה , בגלל החוצפה !! מה הן לא חושבות שיודעים שהן גונבות ? , =\\ כאילו מה , אין להן אוכל , או מה ??! . |: עכשיו זה עטים - מחר זה אואו ...... =\\

lililulu

New member
תגידי להם שאני בדרך!!!!

אחרי שאני יכנס בהם לא ישאר מהם כלום הכלבות האלה! חחחחחח סתםD; בפעם היחידה שגנבו לי עיתון זה היה המורה להיסטוריה שלי
הוא בטח ישב בחדר מורים עם המעריב לנוער וקרא את כל הרכילות

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, D;

אבל זה לא סתם עיתון ... , זה עיתון עם כתבה על ברק יצחקי . 3 \ >

למעלה