לסופשבוע

../images/Emo109.gif שאלון

מה סגנון הלבוש שלך? איך את מתלבשת לביה''ס? כל כמה זמן את קונה בגדים? את אוהבת בגדים יקרים? איזה מותג את הכי אוהבת? איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? את נוהגת ללבוש ג'ינסים? את נוהגת ללבוש טרנינגים? אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? דוגמנית אהובה? דוגמן אהוב? מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? חברת בגדים מועדפת? מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? כל כמה זמן את מסדרת את הארון? רוצה להיות דוגמנית?

../images/Emo109.gif עונה \ *השאלון מפורום עידן יניב ;]

מה סגנון הלבוש שלך? ג'ינס וחולצה איך את מתלבשת לביה''ס? כנ"ל כל כמה זמן את קונה בגדים? אממ חודש את אוהבת בגדים יקרים? כן איזה מותג את הכי אוהבת? "לי קופר" איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? בגדים את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כןן את נוהגת ללבוש טרנינגים? לא כ"כ אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? כן מאוד אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? כנ"ל דוגמנית אהובה? אמממ דוגמן אהוב? אנחל בונני מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? שרון סנדלר מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? אממ חברת בגדים מועדפת? "לי קופר" מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? החולצה הירוק זית שלי קולר כל כמה זמן את מסדרת את הארון? מתי שמתחשק לי רוצה להיות דוגמנית? לא יודעת

../images/Emo109.gif מוסיפה בדוגמן את טל אלון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גו3י

New member
../images/Emo207.gif עונה

מה סגנון הלבוש שלך? טיץ וגופיה איך את מתלבשת לביה''ס? ג'ינס וחולצה כל כמה זמן את קונה בגדים? שלוש שבועות את אוהבת בגדים יקרים? כן איזה מותג את הכי אוהבת? בננה איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? שרוולון קצר את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כן את נוהגת ללבוש טרנינגים? לא אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? כן אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? לא דוגמנית אהובה? אסתי גינזבורג דוגמן אהוב? מייקל לואיס מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? הבויז מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? יעל בר זוהר חברת בגדים מועדפת? פוקס מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? טוניקה שחורה רוצה להיות דוגמנית? כן

עונה :)

מה סגנון הלבוש שלך? אהה טי שרט וג'ינסים איך את מתלבשת לביה''ס? חולצת בצפר וג'ינס/מכנס ספורט כל כמה זמן את קונה בגדים? מתי שאני צריכה ..לא דעת כל כמה זמן זה את אוהבת בגדים יקרים? אפשר להגיד איזה מותג את הכי אוהבת? אהה פוקס נחשב אין לי מושגג בזה..פאדיחהה..אבל לא כמו שאלינור אמרה באינטרנט שהיא ואסי לא עשו את זה עוד D= איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? סטרפלס לא מרשים לי=/ אה ו..שרוולון כזה.. את נוהגת ללבוש ג'ינסים? ה-מ-ו-ן מכורה להםםם את נוהגת ללבוש טרנינגים? כשאני בבית אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? אכן אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? אכ..בערך תלוי מי דוגמנית אהובה? בר רפאלי דוגמן אהוב? טל אלון!! מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? יהודה לוי 3> מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? אני יותר מסתכלת על הבנים מאשר על הבנות... חברת בגדים מועדפת? אותה תשובה של המותג האהוב..זה לא אותו דבר?! מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? הג'ינס שלי עם הדרקון עליו כל כמה זמן את מסדרת את הארון? כשהוא במצב נואש =/ רוצה להיות דוגמנית? לא יודעת ואת? -אני צריכה להחליף מאומץ איזה יש?-

lililulu

New member
עונה:]

מה סגנון הלבוש שלך? ספורטיבי פשוט כזה:] איך את מתלבשת לביה''ס? ג'ינס וחולצה...למי יש כוח להשקיע על הבוקר?! חחח כל כמה זמן את קונה בגדים? כל פעם שאני צריכה או בא לי אין זמניםD: את אוהבת בגדים יקרים? כן חחח בדרך כלל מה שאני רוצה יקר איזה מותג את הכי אוהבת? אממ...בילאבונג...אוניל...אדידס...נייק...הכל הולך
איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? עוד ואנס מדהימות שראיתי אבל אבא שלי לא סובל ואנס אז הוא לא מסכים לי לקנות עוד אחדD: את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כן את נוהגת ללבוש טרנינגים? רק למכון כושר ולשיעורי ספורט בערך חחח אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? כן אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? בקטנה:] דוגמנית אהובה? רותם סלע! היא מ-ד-ה-י-מ-ה דוגמן אהוב? טל אלון מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? סקעתון הקטנטון:] מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? לאדעת:] חברת בגדים מועדפת? פוקס סתם כי יש לי הכי הרבה בגדים משםD: מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? חולצה של פומה שעברתי איתה הרבה חוויות
כל כמה זמן את מסדרת את הארון? פעם ב-50 שנה בערך...הארון שלי זה הדבר ה-כ-י מבולגן שקיים! רוצה להיות דוגמנית? לא

בו:)

מה סגנון הלבוש שלך? יפהP; חחח. איך את מתלבשת לביה''ס? ג'ינס וחולצה ? חח . כל כמה זמן את קונה בגדים? בגדים מהשוק גם נחשבים בגדים נכון?:) אז כל שבוע.בערך. את אוהבת בגדים יקרים? יש בגדים יקרים יפים.ויש בגדים יקרים מחרידים אז תלוי.:) איזה מותג את הכי אוהבת? קרוקר:) איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? וואנס.אני רוצה עוד.גם אולסטאר ות'חולצה והמכנס מזיפ. את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כן את נוהגת ללבוש טרנינגים? לעיתים רחוקות:) אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? מאד. אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? אהאה. דוגמנית אהובה? בר רפאלי.טוב שהיא הכי יפה בעולם. דוגמן אהוב? אנחל בונני. מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? עופר שכטר
מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? נינט.דאD: חברת בגדים מועדפת? קרוקר.D; מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? ג'ינס אחד..P= כל כמה זמן את מסדרת את הארון? לעיתים רחוקות:) רוצה להיות דוגמנית? חחה הייתי אמורה להכנס ליולי >< אבל וויתרתי.ולא אני לא רוצה להיות דוגמנית.

../images/Emo109.gif רותם הבהלת אותי עם ה"בו"

מה באמת ליולי ??? סחה עלייך גם מאיה בוסקילה שם ;]

../images/Emo175.gifעונה . P=

מה סגנון הלבוש שלך? אממממ גי'נס וחולצה [ ? ] D; איך את מתלבשת לביה''ס? ג'ינס וחולצת ביצפר . xD כל כמה זמן את קונה בגדים? אממ כל פעם שיוצא לי חעחע , מאיפה לי ? , מה אני סופררת ? D= את אוהבת בגדים יקרים? אממ תלוי . [: איזה מותג את הכי אוהבת? נממ גם תלוי . P= איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? לא הרבה זמן , אבל מכנס כזה . xP את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כן . את נוהגת ללבוש טרנינגים? לא כ"כ ... אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? אממ כןן D= אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? בערך . דוגמנית אהובה? ל'דעת . P; דוגמן אהוב? טל אלווווון מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? הראליק ! הוא באמת מתלבש יפה ! גם הבנים מן הסתם חוחו . D; מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? נמממ ... :][: חברת בגדים מועדפת? אמממממ ... מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? לא יודעת ,, כל מיני . כל כמה זמן את מסדרת את הארון? כל פעם שהוא מתבאלגן ושיש לי כח . D= רוצה להיות דוגמנית? לא . איך היה השאלון ? - מעצבןןןן !!! איזו חקירה וכל השאלות אותו דבר חיחיחיחי D;

../images/Emo210.gifעונה [: ,

מה סגנון הלבוש שלך? אממ :| איך את מתלבשת לביה''ס? רגיל כל כמה זמן את קונה בגדים? מלא :| את אוהבת בגדים יקרים? אם הם יפים אז כן. איזה מותג את הכי אוהבת? פוקס טי אן טי... איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? מכנס קצר [: את נוהגת ללבוש ג'ינסים? לא ממש את נוהגת ללבוש טרנינגים? בחורף אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? ברור אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? כן דוגמנית אהובה? רותם סלע. דוגמן אהוב? מייקל לואיס 3> מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? אביחי :) מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? רוב המפורסמות. חברת בגדים מועדפת? פוקס, טי אן טי .. מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? יש הרבה. כל כמה זמן את מסדרת את הארון? רוצה להיות דוגמנית?

../images/Emo108.gifעונה:)

מה סגנון הלבוש שלך? אמ..----- איך את מתלבשת לביה''ס? כמו שכולם מתלבשים מאיפה לי חח...עם גי'נס וחולצה בחורף ארוכה בקיץ קצרה.. כל כמה זמן את קונה בגדים? לא יודעת כל שבועיים את אוהבת בגדים יקרים? כן.. איזה מותג את הכי אוהבת? לא יודעתץ... איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? חצאיתת... את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כןן.. את נוהגת ללבוש טרנינגים? לפעמים... אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? כן בערך.. אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך?לאא!! דוגמנית אהובה? אין.. דוגמן אהוב? ניר סנדלר חחח....וגם מייקל לואיסס... מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? שרון חח.. מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? דנה פאולה.. חברת בגדים מועדפת? ......... מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? החצאית שלי הלבנה עם קצת פסים כתומים כאלה חח.. כל כמה זמן את מסדרת את הארון? כל שבועיים או כל חודש חחחח רוצה להיות דוגמנית?כןן...

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעונה ../images/Emo3.gif

מה סגנון הלבוש שלך? ספורטיבי (((:) איך את מתלבשת לביה''ס? איך שבא לי :p כל כמה זמן את קונה בגדים? כל כמה זמן שיש כסף [: את אוהבת בגדים יקרים? את חלקם [: איזה מותג את הכי אוהבת? נמנמ יש הרבה >< איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? חולצה ירוקה +צהובה בננה דחוף! את נוהגת ללבוש ג'ינסים? בערך >< את נוהגת ללבוש טרנינגים? כה אכפת לך מאיך שאת מתלבשת?ברור . אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? במובן כלשהו כן . דוגמנית אהובה? דוגמן אהוב? טל אלון ! :) מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? ציון ברוך. מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? נינט. חברת בגדים מועדפת? לא יודעת מגוון. >< מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? חולצה כתומה קצרה P; כל כמה זמן את מסדרת את הארון? פעל ביובל D; רוצה להיות דוגמנית?לא

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עונה D:

מה סגנון הלבוש שלך? אממ ספורטיבי לא ? חחחח איך את מתלבשת לביה''ס? תלוי כל כמה זמן את קונה בגדים? כל שבוע שבועיים את אוהבת בגדים יקרים? אממ לא משנה לי העיקר שיהיו נוחים ויפים איזה מותג את הכי אוהבת? TNT איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? נעל אדידס מחו"ל נחשב ?חחח את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כן את נוהגת ללבוש טרנינגים? כןן אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? מאוד אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? לא כ"כ מה שיגדו לא אכפת לי כולם יכולים לקפצץ [:,, דוגמנית אהובה? אסתי גינזבורג המלכה דוגמן אהוב? הרבה,איתן אורבך,רן דנקר,יונתן כהן טל אלון ועוד מלא חחחח מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? ציון ברוךך ושרון מהגיים בויז מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? נמממ לא יודעת חברת בגדים מועדפת? TNT ועעוד כמה מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? חולצה מTNT שחורה :]] כל כמה זמן את מסדרת את הארון? אואואו כל שבוע רוצה להיות דוגמנית? ממש ממש לא

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifעונה=]

מה סגנון הלבוש שלך? אממ...תלוי לאן איך את מתלבשת לביה''ס? ג'נס חולצת בצפר=\ כל כמה זמן את קונה בגדים? מתי שבא לי =P את אוהבת בגדים יקרים? כןן איזה מותג את הכי אוהבת? אממ..הכל איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? תנעלי אדידס החדשות ותואנס =] את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כןן את נוהגת ללבוש טרנינגים? לא אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? כןן אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? לפעמים דוגמנית אהובה? ---- דוגמן אהוב? טל אלון גרררררררר מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? אמממ....דוד שליי חח מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? לא יודעת חברת בגדים מועדפת? הכל מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? אמממ.....כימעט הכל כל כמה זמן את מסדרת את הארון? פעם ב... רוצה להיות דוגמנית? בדרך חח =]

../images/Emo141.gifעונה=]

מה סגנון הלבוש שלך? סגנון יפה חחחח איך את מתלבשת לביה''ס? חצאית וחולצה כל כמה זמן את קונה בגדים? מתי שבאלי חחח את אוהבת בגדים יקרים? כהההה איזה מותג את הכי אוהבת? לא משנההה מה שיפה חחחח איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? מה שאני רוצה כבר קניתי חחחחח את נוהגת ללבוש ג'ינסים? חצאיות כן! את נוהגת ללבוש טרנינגים? כהההה אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? ברור אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? כה דוגמנית אהובה? לא יודעתת=\ דוגמן אהוב? מיקל לואיססס מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? אדם יוסף! מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? לאדעת יש הרבהההה חברת בגדים מועדפת? פוקס קסטרו ..... מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? חצאיתתתת ג'ינס מזה יפהה וטיץ שחור כזה חחח כל כמה זמן את מסדרת את הארון? מתי שהוא מתבלגןןן רוצה להיות דוגמנית?יכול להיות=]

../images/Emo20.gifעונה

מה סגנון הלבוש שלך? אהממ , שנטי באנטי חח מאיפה לי D: איך את מתלבשת לביה''ס? יפה :) כל כמה זמן את קונה בגדים? כעע ! את אוהבת בגדים יקרים? כעע איזה מותג את הכי אוהבת? קרוקרר איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? אהממ נעליים של אדידס :[ את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כעע את נוהגת ללבוש טרנינגים? גםם אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? מאווד אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? כעע דוגמנית אהובה? אסתיייי הדוגמנית של פוקס ברח לי השם משפחה דוגמן אהוב? רןןן אואוו מה הייתי עושה לו מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? אושריי כהןן !!:O מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? אהממ לודעת חברת בגדים מועדפת? כל מיניי ,,, \ : . מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? מכננסיים קצרים כל כמה זמן את מסדרת את הארון? חח לא מסדרת D::: חחחן D: .פותחים תארון שלי הוא מקיא D: רוצה להיות דוגמנית?גם שמוליק רוצה ולא יוצא D:

../images/Emo97.gifעונה-יש מצב באיחור?!../images/Emo9.gif

מה סגנון הלבוש שלך?חולצה קצרה עם מאחורה קישקושים ומכנסים{שחורים/לבנים/משובצים} איך את מתלבשת לביה''ס?הבית ספר שלי דתי אז חצאית עד הברך ג'ינס וחולצה 3/4 כל כמה זמן את קונה בגדים? כל חודשים בערך! את אוהבת בגדים יקרים?החיים שלי{חוץ מהביוז כמובן} איזה מותג את הכי אוהבת? לי קופר איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן?שמלה מידי עם חגורה גדולה את נוהגת ללבוש ג'ינסים?כן! את נוהגת ללבוש טרנינגים? בחורף ואאולי רק עד המכולת אכפת לך מאיך שאת מתלבשת?נורא אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך?כן דוגמנית אהובה?אסתר ועדי היא מדגמנת ביקדי ים 2007 דוגמן אהוב? טל אלון ומייקל מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? שרון מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך?עדי חברת בגדים מועדפת?לי-קופר מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון?חולצה שחורה מהמהמתתתת! כל כמה זמן את מסדרת את הארון? פעמים בשנה חעחחעחע רוצה להיות דוגמנית? לאע

הופעות חינם ב-../images/Emo43.gif אנשים

הכן את ילדך לשינויים מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ. ירושלים, תתארח הערב בפורום חינוך לגיל הרך ותשיב על שאלות הקשורות לבחירת המסגרת המתאימה לילד, הכנת הילד לשינויים ומעברים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=192&msgid=98722087
רוצים לקבל כרטיסים חינם להופעה של תיסלם ושל אריק ברמן בקיבוץ בארי? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56225

למעלה