../images/Emo210.gif../images/Emo23.gifאני גם פורקת ת'אהבות שלי ../images/Emo23.gif
ושלי מיוחד!! ב-4 וחצי לפנות בוקר
אהובי שרוןן אני כ"כ אוהבת אותו שאין לי כבר מילים לתאאררר את גודל אהבתי אליו לא משנה כמה אגיד וכמה אומר שאני פשוט מתה עליווווו כ"כ לא יגיע לגודל אהבתי אליו
אז פשוט אגיד ב..פשטות

ש...
אני אוהבת אותך שרוןןן
הגיים בויז החתיכונים שללי [[: אני כ"כ אוהבת אתכם! אתם הראתם לי שאתם הלהקה הכי יפה ונדירה שהכרתתתי אתם כאלה חמודייםם ויש לכם אכפתיות אני באמת אוהבת אתכם מכל הלב! לכם באמת יש לי אהבה מהלבב ולא סתם בגלל השריר של אושרי [
]
|דילב| את כזאת מיוחדת אין אין עלייךך!!! באמת! את אחת ויחידה! לפעמים גם לך יש פתיל קצר

אבל תמיד תיהי מיוחדתתת וטובה ו..אין את ילדה נדירה מאודדדדד שאף אחד לא יכול לחקות אותך או להחליף אותך! ובגלל זה כולנו אוהבות אותך!! ואני?
מאוהבת בךך 333>
מייייככללללל החייים שללי 33> אין ! אני פשוט מתה עלייךךך זה הכלל אני בהתחלה חשבתי את פריקית

ואח"כ כשהספקנו להכיר כבר כמה ימים בחופש פסח ודיברנו בפלאפון [3>] הבנתי שאת האחת והיחידה! באמת מיכל אני פשוט א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך! זה הכל! זה מגדיר את כל הפריקה שלי אלייך
נופר הקציצה שלללי נופרי?! את הקציצה שילי ואני הקטינטינה שלך נסיכה שלי [[: אין את פשוט מיוחדת באמת! כזאת מדהימהה מבחינת האופי והיופי אותך הספקתי להכיר יותר גם בפסח
את יש בך נדירות מסויימת שאין לאף אחד! נששבבעעת! ובגלל זה התאהבתי בך! 33333> למרות שיש לך פתיל קצר ואת מבריחה מפה בנות או מפחידה אותם בגלל שלא שרשרו נכון
אני פשוט אוהבת אותך!!!
ולבנות המדהימותתת שבפורום הזה
: -עמית- -שירה [זאדה] שהזניחה :/ - -ספירית [ספוני
הספה ] - -בתאל- -שני- -הדר- -לינוי- -שחף- -ירדן- -קרן- -קסניה הנסיכה 3> - -שירלי [שעוד לא הספקתי להכיר אותה

- -מריה המכ\לאכית הנולנולית שילי

- -רותמע הפריקע [[: - -חן- -חן [בכינוי חן XD ] - ו... מי שלא נמצאת כאן שתאמר ואני אוסיף
נסיכות שלי? אני מאוהבת בכןן 33>