לסופשבוע

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"התמונה להמחשה בלבד" DDDDDD:::::::: אהבתיXDDDD

../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עמייייתת י'קרוווועה !!
אננננננננננננני אוההההההההההההההבת אותתתתתתתתתך יפשששששששששששששלי .
כפרעעעעעעעעעעעעעעלייך .

../images/Emo110.gifחחח כפרעליךך עמיתייי../images/Emo23.gif

גמאני אותך נסיכהההההההההה חח את חיבתת לתקוע תתמונה שללללללללוו חחחח נשמההההה
=]

גם אני רוצה לפרוק את אהבתי D: .

תימי הגוש שומן הכי יפה בעולם , !!!!!!1111111111 # % ^ D: אני אוהבת אווווווווווותך .
. לנעמה הדובה , למרות שהיא לא הרבה פה .. אני אוהבת אותך כ"כ כ"כ .
עמית, מיכל, פוטנה, לינוי הדווב המזנייייייח :[ ,ספירי, נופר, קרן, פלורין,ירדן, אוראל .. ובטוח ששכחתי כמה D : אוהבת אתכן . 3> זהו.D:

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

|סקסית| חחחחחחחחח D: את נורא נורא נורא נורא יפה
. D = אני אוהבת אותך.

../images/Emo15.gifרותתתתתתתתתתתתע ששששששלי . ../images/Emo23.gif

יפששששששששששששששששלי ? , אני
אותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתך . :][:

../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifפריקת אהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קודם כל...לנסיך היפשלי
א=ד=ם י=ו=ס=ף
בעלי?! אני אוהבת אותך כל כך :]
וכמובן לשאר הנסיכים... אושרי, שרון, אביחי, ערן, אני אוהבת אתכם
ועכשיו לבנות... =ספיר= =מיכל= =נופר= =עמית= =דילב= =אוראל= =רעות= =חן= =בר= =הדר= =קסניה= =שחף= =מריה= =רותם= =ירדן= =קרן= =שני= =חני= =מיטל= =עדן= =אורטל= =לי= =קורל= =נגה= =שירה= =לינוי= =אופיר= אנייייי אוהבתתתתת אתכןןןןן

../images/Emo23.gifהפריקה שיליIלבI

דילביי יא חמודהה אמרת את כלל הפורום חעחעח חולעלייךיךךך בתאלוש גמאני אוהבתותךך יפשליי ספירוש גמותך שניייייייי?? את בטוח כבר יודעת אני חופרת לך את זה כל יום XD אוראלוש יפיופהה מתה עלייךךך ווואת שרוןן שלייי ואושרי וערן וביחוששש=]]] ודמדם כפרעליו איזה חמוד הואאא =]] וכדי שההודעה הזו תגמר מתישהו את כל הפורום ודי:D אתמול היו לי שלוש תמונות של הגיימבויז בעיתון חעע אבל היו שתים אותו דבר חח ואחת היתה עם מעריצהה ....ותראו מה-למעריצה הזו קראו הדר אבוטבול זה אותו השם כמו שלי חוצמה הא' בשם משפחה..למה זו לא אני :( הבנים היו כאלו חמודים וכוסונים למוותת IמאוהבI

../images/Emo204.gif הדר כנסיי

דבר ראשון, שירשרת אליי, אבל לא משנה. דבר שני, באיזה עיתון היה תמונות של הגיים בויז? ושל השבוע? ומה השם משפחה שלך? חחחחחחח כמה שאלות

למעלה